ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Εκδήλωση της ομάδας «ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΙΚΥΩΝΑΣ».

ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
«ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΙΚΥΩΝΑΣ»
23 ΜΑΪΟΥ 2010 στις 6.00 ΜΜ


Αγαπάμε το Αρχαίο μας Θέατρο , και δεν ανεχόμαστε να το βλέπουμε έρημο, αφρόντιστο και εγκαταλειμμένο, γι’αυτό και θα συγκεντρωθούμε μπροστά του για να συζητήσουμε και για να μεθοδεύσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, πάντα με αποκλειστικό γνώμονα την σωτηρία του.
Η εκδήλωση θα συνοδευτεί από μουσικό πρόγραμμα.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
ΚΥΡΙΑΚΗ 23/5/2010 ΣΤΙΣ 6.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΙΚΥΩΝΑΣ

Η διαδικτυακή ομάδα μας, ξεκίνησε την δράση της το καλοκαίρι του 2009 και σήμερα αριθμεί περίπου 1350 μέλη. Από την αρχή προσπαθήσαμε να...

ευαισθητοποιήσουμε τους αρμόδιους φορείς και τους καλέσαμε να συμβάλουν στην υλοποίηση του στόχου μας που ήταν και είναι : η σωτηρία του Θεάτρου της Αρχαίας Σικυώνας δηλαδή η ανασκαφή, η αναστήλωση και τελικά η επαναλειτουργία του με απόλυτο σεβασμό στην ακεραιότητα του μνημείου που δυστυχώς σήμερα παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης.

Στα τέλη Αυγούστου του 2009 στείλαμε επιστολές προς τον τότε Υπουργό Πολιτισμού, την αρμόδια Εφορία Κλασσικών Αρχαιοτήτων, τον Δήμαρχο Σικυωνίων, τον Νομάρχη Κορινθίας, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Νομαρχιακούς Συμβούλους και τα Μ.Μ.Ε.
Αποτέλεσμα της κινητικότητάς μας ήταν η πρόκληση μακράς συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Σικυωνίων για το Αρχαίο Θέατρο στις 7/10/2009, που κατέληξε απλά στην λήψη απόφασης σύστασης μίας 11μελούς επιτροπής για το Αρχαίο Θέατρο, χωρίς καθορισμό αρμοδιοτήτων ή σχεδίου δράσης.
Η επιτροπή αυτή προσπάθησε να συνέλθει μία και μοναδική φορά πρόσφατα, δηλαδή μετά από τουλάχιστον ένα 6μηνο αλλά λόγω έλλειψης απαρτίας (!) δόθηκε πάλι αναβολή, χωρίς να προσδιορισθεί χρονικά νέα συνεδρίαση.

Σήμερα διαπιστώνουμε ότι μετά από τόσους μήνες απραξίας το θέμα έχει, ουσιαστικά, παραπεμφθεί «στις καλένδες» και θεωρούμε ότι οι συνθήκες είναι πλέον ώριμες για να πάρουμε πάνω μας κάποιες πρωτοβουλίες που θα δημιουργήσουν τους κατάλληλους μοχλούς πίεσης προς τους αρμόδιους φορείς για την επίτευξη του στόχου μας που επαναλαμβάνουμε είναι ξεκάθαρος και συγκεκριμένος και έτσι αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας :
Το μοναδικό Αρχαίο Θέατρο Σικυώνας πρέπει να ανασκαφεί, να αναστηλωθεί , να ανοίξει , να γίνει έδρα ενός Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Τραγωδίας και Κωμωδίας και να φιλοξενεί καλλιτεχνικά γεγονότα με μεγάλη απήχηση για να δώσει στον τόπο, λίγη από την παλιά λάμψη της Αρχαίας Σικυώνας.

Καλούμε όσους συμμερίζονται το όραμά μας να έρθουν στην πρώτη εκδήλωση – συγκέντρωση της ομάδας μας, στην οποία θα ανακοινώσουμε την δημιουργία του Συλλόγου των Φίλων του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας «Ο ΕΠΙΓΕΝΗΣ» με μοναδικό σκοπό την αναστήλωση και την λειτουργία του Αρχαίου Θεάτρου.

Διαδικτυακή Ομάδα
«ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΙΚΥΩΝΑΣ »

ΥΓ :ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ TOP CHANNEL ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 26/4/2010 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ κου ΚΟΝΤΟΖΟΓΛΟΥ
(ΜΕΡΟΣ 1ο)

(ΜΕΡΟΣ 2ο)

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/17/2010 10:51:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Εκδήλωση της ομάδας «ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΙΚΥΩΝΑΣ»."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες