ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Συνεδρίασε η Γνωμοδοτική Επιτροπή.


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (3/5/10), με την προεδρία της Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Ηπείρου, Δήμητρας Γεωργακοπούλου-Μπάστα η συνεδρίαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής του νέου αναπτυξιακού νόμου Ν.3299/04 στα γραφεία της Περιφέρειας.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης η Γενική Γραμματέας, εμφανίστηκε προβληματισμένη από τους ρυθμούς αξιολόγησης των επενδύσεων και ζήτησε από τα στελέχη της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Ανάπτυξης (ΔΙΣΑ) επιτάχυνση των διαδικασιών προκειμένου να προχωρήσουν τα επενδυτικά σχέδια και να...

ενισχυθεί η τοπική οικονομία. Όπως, χαρακτηριστικά ανέφερε, «στη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε πρέπει όλοι να επιταχύνουμε τους ρυθμούς, να μην χρησιμοποιούμε “την πρώτη αλλά την πέμπτη ταχύτητα”, ώστε η πορεία υλοποίησης του αναπτυξιακού νόμου να επιταχυνθεί και μέσω αυτού να ξεπεραστούν τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζουν πολλοί επενδυτές».
Στην 203η συνεδρίαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής, συζητήθηκε και εγκρίθηκε η ένταξη στα κίνητρα του αναπτυξιακού νόμου, εννέα επενδυτικών μονάδων συνολικού κόστους 9.401.862,27ευρώ:

1. ΑΦΟΙ ΖΩΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.: Ίδρυση ξενοδοχείου πόλης κλασικού τύπου, 4 αστέρων, δυναμικότητας 26 κλινών στα Μέλανδρα - Νέα Ζωή Ιωαννίνων στο Νομό Ιωαννίνων, συνολικού κόστους 1.870.400,00 € με ποσοστό επιχορήγησης 48%.
Ε.Μ.Ε: 2

2. ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.: Ίδρυση ξενοδοχείου πόλης, τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων τριών αστέρων (3*), δυναμικότητας 7 διαμερισμάτων – 8 δωματίων – 15 κλινών στο Νομό Ιωαννίνων, συνολικού κόστους 814.500,00 € με ποσοστό επιχορήγησης 53%.
Ε.Μ.Ε: 1

3. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΟΣΧΕΤΑΣ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΣΧΕΤΑΣ Ο.Ε.: Ίδρυση ξενοδοχείου κλασικού τύπου 4* στη θέση «Σαράι» Ο.Τ. 22 στο Σταυράκι στο Νομό Ιωαννίνων, συνολικού κόστους 1.536.000,00€ με ποσοστό επιχορήγησης 48%.
Ε.Μ.Ε: 5

4. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: Ίδρυση πτηνοτροφείου πατρογονικών πτηνών, στο Δ.Δ. Ελληνικού, του Δ. Κατσανοχωρίων στο Ν. Ιωαννίνων, συνολικού κόστους 196.842,27 € με ποσοστό επιχορήγησης 50%.

5. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.: Εκσυγχρονισμός πτηνοτροφείου πάχυνσης πουλερικών, στο Δ.Δ. Καλογερικού, στο Δ. Αμβρακικού του Ν. Άρτας, συνολικού κόστους 246.700,00 € με ποσοστό επιχορήγησης 40%.

6. ΤΑΧΜΑΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.: Ίδρυση μονάδας κατασκευής κουφωμάτων και λοιπών προϊόντων από αλουμίνιο, στο 7ο χιλ. Ε.Ο. Ιωαννίνων – Αθηνών, στο Δ. Μπιζανίου του Ν. Ιωαννίνων, συνολικού κόστους 810.000,00 € με ποσοστό επιχορήγησης 48%.
Ε.Μ.Ε: 2

7. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.: Μετεγκατάσταση – επέκταση και εκσυγχρονισμός μονάδας παραγωγής ανελκυστήρων στο Ν. Άρτας, συνολικού κόστους 1.850.000,00 € με ποσοστό επιχορήγησης 51%.
Ε.Μ.Ε: 2.4

8. ΒΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε.: Ίδρυση μεταποιητικής μονάδας παραγωγής ξυλουργικών προϊόντων για την οικοδομή στη θέση «Μυλοτόπι», στο Δ.Δ. Αγίου Δημητρίου, στο Δ. Πέτα του Νομού Άρτας, συνολικού κόστους 980.420,00 € ποσοστό επιχορήγησης 51%.

9. ΑΦΟΙ ΔΟΛΙΩΤΗ (Υπό Σύσταση) : Ίδρυση ξενοδοχείου κλασσικού τύπου 3αστέρων ,12 δωματίων-29 κλινών στον οικισμό Λιγκίαδων του Δήμου Περάματος του Νομού Ιωαννίνων , συνολικού κόστους 1.097.000,00€ με ποσοστό επιχορήγησης 53%.
Ε.Μ.Ε: 2Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/05/2010 11:14:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Συνεδρίασε η Γνωμοδοτική Επιτροπή."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες