ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

“Όχι Θεέ μου…… Βοήθησε τη χώρα μου…..”Χάρισε επιτέλους αποφασιστικότητα στους πολιτικούς να πάρουν αποφάσεις…..
Ορισμένοι σ’ αυτή τη δύσμοιρη χώρα έχουν αποφασίσει με την εγκληματική σιωπή και ανοχή των υπολοίπων, να θορυβούν, να λεηλατούν να πυρπολούν και εσχάτως να δολοφονούν, αρνούμενοι οποιαδήποτε συνεργασία για τη διάσωση της χώρας, κυνηγώντας αόρατους δαίμονες και αιμοσταγείς μάγισσες, κηρύσσοντας ανυπακοή στο Σύνταγμα και πυροδοτώντας έκρυθμες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Το χάος και η αναρχία φυσικά δεν επιλύουν προβλήματα…..Όσοι το τροφοδοτούν πρέπει να.....τιμωρηθούν ως στυγνοί εγκληματίες. Τα σημερινά δραματικά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, με τρεις νεκρούς και δεκάδες τραυματίες επιβεβαιώνουν την ανάγκη λήψης μέτρων, εδώ και τώρα…. Οργή και θλίψη διακατέχει τον Ελληνικό λαό, τόσο για τους βιαστές της κοινωνικής συνοχής, τους κοινούς εγκληματίες αθώων συνανθρώπων μας, όσο και για το πολιτικό σύστημα και κυρίως την...

κυβέρνηση που συνεχίζει να ψιθυρίζει το «απελθέτω απ’ εμού το ποτήριον τούτο», ανταλλάσοντας ευθύνες και κατηγορίες πάνω από τους άθαφτους ακόμη νεκρούς… Όχι πια άλλα θύματα, όχι πια άλλη βία, όχι στο χάος και την αναρχία….
“Όποιος δεν είναι μέρος της λύσης, είναι μέρος του προβλήματος”…
Ουδείς δικαιούται να λουφάζει, αλλά και να φωνασκεί εξ’ επαγγέλματος….
ΟΛΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ:
“ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ" ΤΩΡΑ.... ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ……

Από το Ελλάς το μεγαλείο σουBookmark and Share
Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/06/2010 09:48:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "“Όχι Θεέ μου…… Βοήθησε τη χώρα μου…..”"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες