ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Αποφάσεις Ν.Σ. Ιωαννίνων.


Από τη Γραμματεία του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ιωαννίνων, ανακοινώνεται ότι το Νομαρχιακό Συμβούλιο στη συνεδρίασή του, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Απριλίου τρέχοντος έτους:

1) Ενέκρινε τροποποίηση των προϋπολογισμών προγράμματος ΣΑΝΑ 3 έτους 2010.
(απόφαση: 4/43/30-4-2010)

2) Ενέκρινε την 1η τροποποίηση του Προγράμματος ΚΑΠ έτους 2010.
(απόφαση: 4/44/30-4-2010)

3) Ενέκρινε την αύξηση των προεγκεκριμένων ημερών εκτός...

έδρας του Αντινομάρχη Γρηγόρη Βενέτη, για το μήνα Απρίλιο.
(απόφαση: 4/45/30-4-2010)

4) Ενέκρινε τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων με την Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Βελλάς, για την εκπόνηση Μελέτης με τίτλο: «Ανακαίνιση Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων».
(απόφαση: 4/46/30-4-2010)

5) Ενέκρινε την τροποποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης που αφορά την Τουριστική αξιοποίηση της Εγνατίας Οδού «Εγνατία, Τουρισμός».
(απόφαση: 4/47/30-4-2010)

6) Ενέκρινε την έκδοση με τίτλο: «Λαϊκή Λιθογλυπτική στην Ήπειρο (18ος -19ος αιών) της Νίτσας Σενίκη.
(απόφαση: 4/48/30-4-2010)

7) Αποφάσισε την υποστήριξη του έργου της οργάνωσης « μηχανικοί της Γης».
(απόφαση: 4/49/30-4-2010)

8) Αποφάσισε τη συνέχιση της διαδικασίας για τη λήψη δανείου από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων.
(απόφαση: 4/50/30-4-2010)

9) Αποφάσισε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τη στεγαστική αποκατάσταση των οικογενειών που επλήγησαν από τις έντονες χειμερινές βροχοπτώσεις.
(απόφαση: 4/51/30-4-2010)

10) Αποφάσισε τη συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων στο Πρόγραμμα: «Οργάνωση επισκέψεων Παιδιών και Νέων Αποδήμων στην Ελλάδα» , για το 2010.
(απόφαση: 4/52/30-4-2010)

11) Γνωμοδότησε θετικά για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά το έργο: «Βελτίωση οδού Πυρσόγιαννη - Αμάραντος (Α΄ φάση)».
(απόφαση: 4/53/30-4-2010)

12) Γνωμοδότησε θετικά για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά το έργο: «Βελτίωση Υδροδοτικού συστήματος ΣΥΚΛΙ με σύστημα τηλεδιοίκησης και αντικατάσταση δικτύων» εντός του Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων.
(απόφαση: 4/54/30-4-2010)


Επίσης το Νομαρχιακό Συμβούλιο, κατά τη διάρκεια της παραπάνω συνεδρίασης, ενημερώθηκε διεξοδικά για τα αποτελέσματα της Μελέτης χαρακτηρισμού των κυανοβακτηρίων της λίμνης και για την κατάσταση της λίμνης, γενικότερα, από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κ. Σαίνη, πρώην Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης της λίμνης.


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/03/2010 01:39:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Αποφάσεις Ν.Σ. Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες