ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Νομαρχία Ιωαννίνων.


Από τη Γραμματεία του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ιωαννίνων,
ανακοινώνεται ότι το Νομαρχιακό Συμβούλιο στη συνεδρίασή του, που
πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαίου τρέχοντος έτους:

1) Ενέκρινε την αύξηση του...

Μετοχικού Κεφαλαίου της «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.»
(απόφαση: 5/55/27-5-2010)

2) Ενέκρινε την ένταξη έργου στο Διακρατικό Πρόγραμμα «Μed» Μεσογειακός Χώρος 2007-2013.
(απόφαση: 5/56/27-5-2010)

3) Ενέκρινε τη 2η τροποποίηση του Προγράμματος ΚΑΠ έτους 2010.
(απόφαση: 5/57/27-5-2010)

4) Ενέκρινε την 1η τροποποίηση του πίνακα έργων που χρηματοδοτούνται από λοιπά τέλη και δικαιώματα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων έτους 2010.
(απόφαση: 5/58/27-5-2010)

5) Αποφάσισε την άμεση παρέμβασή του, προκειμένου να κατασκευασθεί κόμβος της Εγνατίας Οδού στην περιοχή Δροσοχωρίου, να μην λειτουργήσουν διόδια μέσα στο Νομό και να διευθετηθούν παράλληλα και συναφή θέματα με τη λειτουργία των κόμβων στην περιοχή και με την προσπέλαση της Εγνατίας Οδού και της Ιόνιας Οδού.
(απόφαση: 5/59/27-5-2010)

6) Ενέκρινε το διαγωνισμό για τη λήψη δανείου από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων και την ανάληψη και διαχείριση των χρηματικών διαθεσίμων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων, από τη EUROBANK.
(απόφαση: 5/60/27-5-2010)

7) Ενέκρινε τις Μελέτες της «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.» για την προβολή των τοπικών προϊόντων και την υλοποίηση των δράσεων, που απορρέουν από αυτές.
(απόφαση: 5/61/27-5-2010)

8) Γνωμοδότησε θετικά για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά το έργο: Τροποποίηση περιβαλλοντικών όρων για την κατασκευή έργου κάλυψης (συνέχεια) της 1Τδ στραγγιστικής τάφρου με κιβωτοειδή οχετό και της 1Δ αρδευτικής διώρυγας, στην περιοχή του Τοπικού Διαμερίσματος Ιωαννιτών του Δήμου Ιωαννιτών (ΤΟΕΒ Ανατολής) Ν.Ιωαννίνων, ενδιαφέροντος Βασιλείου Φλούδα.
(απόφαση: 5/62/27-5-2010)

9) Γνωμοδότησε θετικά για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά την προς εξαίρεση από την κατεδάφιση (άρθρο 4 του Ν.3399/05) υφιστάμενη κτηνοτροφική μονάδα δυναμικότητας τριακοσίων είκοσι (320) μόσχων πάχυνσης [ήτοι εκατόν εξήντα (160) ισοδυνάμων ζώων], που βρίσκεται σε γήπεδο (τμήμα αγροτεμαχίου με αριθμ. 26 του αναδασμού Κλειδωνιάς έτους 1965) στη θέση «Μισαύλακα» της κτηματικής περιφέρειας του Τοπικού Διαμερίσματος Κλειδωνιάς του Δήμου Κόνιτσας Νομού Ιωαννίνων, ιδιοκτησίας Αλέξανδρου, Αφροδίτης και Χαράλαμπου Βακόλα.
(απόφαση: 5/63/27-5-2010)

10) Γνωμοδότησε θετικά για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά το έργο: Κατασκευή έργων στα πλαίσια της οριοθέτησης τμημάτων του ποταμού Τύρια στο Δήμο Σελλών Νομού Ιωαννίνων.
(απόφαση: 5/64/27-5-2010)

11) Γνωμοδότησε θετικά για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά το έργο: Ανέγερση πενταόροφου κτιρίου νοσηλευτικών μονάδων, επέκταση τμήματος αιμοδοσίας και εκσυγχρονισμός μονάδας αποτέφρωσης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
(απόφαση: 5/65/27-5-2010)

12) Γνωμοδότησε θετικά για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά το έργο: «Κατασκευή και λειτουργία εμπορικού καταστήματος (υπεραγορά) σε τμήμα του υπ’ αριθμ. 179 αγροτεμαχίου διανομής Ανατολής του έτους 1930, στην κτηματική περιφέρεια του Τοπικού Διαμ/τος Ανατολής του Δήμου Ανατολής Ν. Ιωαννίνων της εταιρείας “ALEX PAK Α.Ε.».
(απόφαση: 5/66/27-5-2010)

13) Γνωμοδότησε θετικά για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά το έργο: «Βελτίωση οδού από τοπικό Διαμέρισμα Λάιστας προς Θέση «Μόρφα» (α΄ φάση) στο Δήμο Τύμφης Ν. Ιωαννίνων»
(απόφαση: 5/67/27-5-2010)

14) Γνωμοδότησε θετικά για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά το έργο: «Κατασκευή συμπληρωματικών τεχνικών έργων στο χείμαρρο Ντιβόικα του Τοπικού Διαμερίσματος Κεφαλοχωρίου του Δήμου Μαστοροχωρίων Ν. Ιωαννίνων.»
(απόφαση: 5/68/27-5-2010)

15) Αποφάσισε να ζητηθεί η παρέμβαση του Εισαγγελέα για να ελεγχθεί η νομιμότητα της εγκατάστασης σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE A.E., που ευρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως αριθμ. 46 στο Δ.Δ. Ανατολής, ύστερα από καταγγελία των κατοίκων της περιοχής, ότι δεν ισχύουν οι περιβαλλοντικοί όροι με τους οποίους εγκρίθηκε η κατ’ αρχήν εγκατάστασή της.
(απόφαση: 5/69/27-5-2010)

16) Αποφάσισε να ζητήσει όπως ένα από τα πυροσβεστικά ελικόπτερα ERICSON, που θα μισθώσει το Ελληνικό Δημόσιο, για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, να έχει έδρα στα Ιωάννινα.
(απόφαση: 5/70/27-5-2010)

17) Αποφάσισε την οργάνωση διαλέξεων και ενημερωτικών ημερίδων για νέα φυτά και καλλιέργειες, που μπορούν να αναπτυχθούν στο Νομό.
(απόφαση: 5/71/27-5-2010)

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/31/2010 09:09:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Νομαρχία Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες