ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ανακοίνωση για τη χθεσινή απόπειρα συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.


Κατά τη διαδικασία έναρξης της 8ης Συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ διαδραματίστηκαν πρωτοφανή γεγονότα.

Οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν ήταν σαφώς αντικαταστατικές και προσβλητικές για την Οργάνωση και τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος παρίστατο στη διαδικασία.
Μετά την ομιλία του νέου Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, κ. Παπαμιμίκου και πριν την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά, ο Γραμματέας της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Κατσαφάδος, επιχείρησε με πραξικοπηματικό τρόπο να επιβάλει ένα...

ψήφισμα για την αλλαγή του Κανονισμού Περιφερειακής Οργάνωσης χωρίς προηγουμένως να έχουν ακολουθηθεί οι καταστατικές διαδικασίες.
Αναλυτικότερα:
Ο Γραμματέας της Κ.Ε. δεν κήρυξε ποτέ την έναρξη της συνεδρίασης, όπως προβλέπεται.
Ο Γραμματέας της Κ.Ε. δεν ήλεγξε παρουσίες μελών, ώστε να διαπιστωθεί το κατά πόσον υπήρχε απαρτία στο όργανο, όπως προβλέπεται.
Ο Γραμματέας της Κ.Ε. επιχείρησε να επιβάλει τις αλλαγές του Κανονισμού χωρίς ψηφοφορία, όπως προβλέπεται.
Ο Γραμματέας της Κ.Ε., έπειτα από το τέλος της ομιλίας του Προέδρου της Ν.Δ., έκανε λόγο για διακοπή 5 λεπτών στη διαδικασία και μετά από περίπου 3 ώρες πλήρους απραξίας, ολόκληρη η Κεντρική Διοίκηση της ΟΝΝΕΔ αποχώρησε, χωρίς να ενημερώσει κανέναν στην αίθουσα διεξαγωγής της Κ.Ε..

Στο σημείο αυτό, επιβάλλεται να διευκρινιστεί και το εξής:
Η εισήγηση του Γραμματέα της Κ.Ε., ενώ βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία των ΟΝΝΕΔιτών επί της αρχής, δηλαδή στις εκλογές ανάδειξης Προέδρου Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ από όλα τα μέλη κάθε Νομού, αφήνει πάρα πολλά ασαφή στοιχεία στη διαδικασία των εκλογών.
Ο μη ορισμός του εκλογικού σώματος των εν λόγω εκλογών, κατά την κρίση πολλών ΟΝΝΕΔιτών και μελών της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ, αφήνει περιθώριο για να δημιουργηθούν υποψίες νοθείας με διπλοψηφίες και μετακίνηση ψηφοφόρων από περιοχή σε περιοχή, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε νέες διαδικασίες αμφισβητούμενης εγκυρότητας, όπως και στις εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ (π.χ. στο Περίπτερο 16 της ΔΕΘ, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κλπ.).
Δεδομένων όλων των προαναφερθέντων συμβάντων, που επιβεβαιώνονται από το ηχητικό αρχείο του κόμματος όπου καταγράφονται οι ομιλίες, αντί πρακτικών, αλλά και από το video της live μετάδοσης της «διαδικασίας», είναι εμφανές ότι η διαδικασία ήταν τουλάχιστον απαξιωτική ΚΑΙ για την Ιστορία της Οργάνωσης ΚΑΙ για τα μέλη της Κ.Ε. ΚΑΙ για τις αρχές που πρέσβευε προεκλογικά ο νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.
Συνεπώς, στις 15 Μαΐου 2010, δεν υπήρξε συνεδρίαση της Κ.Ε., άρα ούτε συζητήθηκε, ούτε ελήφθη κάποια απόφαση για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Προφανώς, λοιπόν, αναμένεται από το Γραμματέα της Κ.Ε. η σύγκληση του Οργάνου στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ώστε να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Κανονισμό Λειτουργίας και στον Κανονισμό Περιφερειακής Οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ.
Τέλος, οφείλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι καταδικάζω οποιαδήποτε απρεπή συμπεριφορά, από οπουδήποτε κι αν προέρχεται.

Κώστας Χατζής

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/17/2010 11:09:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Ανακοίνωση για τη χθεσινή απόπειρα συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες