ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ο Μάκης Χατζηεφραιμίδης για την Εγνατία και τα διόδια.


Η απάντηση του υφυπουργού Υποδομών κ. Μαγκριώτη, για τον κόμβο στην Εγνατία στο ΒΑ τμήμα του Νομού και την λειτουργία διοδίων εντός του Νομού είναι μια εξέλιξη απαράδεκτη και προσβλητική για τον τόπο μας.

Έχει υποχρέωση ο υφυπουργός να αφουγκραστεί τις απόψεις που εκφράσθηκαν από τους φορείς του Νομού, να συζητήσει μαζί τους για να ληφθούν οι πρέπουσες αποφάσεις για τα δύο αυτά θέματα. Παράλληλα οφείλει να προωθήσει την μελέτη και ανακατασκευή του κεντρικού κόμβου Ιωαννίνων που είναι...

επικίνδυνος , πρόχειρος και αντίθετος με τους κανόνες οδικής ασφάλειας.
Ο κ. Μαγκριώτης ανέλαβε μια υποχρέωση όταν ανέλαβε τη θέση του υφυπουργού που του εμπιστεύθηκε ο κ. πρωθυπουργός: πρίν παρθούν οι οριστικές αποφάσεις να βρεθεί στα Γιάννενα και να συζητήσει με τους τοπικούς φορείς για όλα τα θέματα που έχουν σχέση με την Εγνατία οδό.

Αυτό πρέπει να κάνει και όχι να επαναφέρει και να παπαγαλίζει όσες αποφάσεις είχαν παρθεί από τον κ. Σουφλιά και τους συν αυτώ.
Αυτό είναι το πρέπον. Η παράταξή μας , ο ΑΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ αυτό απαιτεί, αλλά και η κοινή λογική αυτό επιβάλει.
Μας έκανε όμως εντύπωση το θράσος του κ. Καχριμάνη που ανερυθρίαστα δηλώνει σε τοπικά μέσα ότι όλα αυτά είναι απλά και ο ίδιος έχει τη λύση για κόμβο στο Δροσοχώρι και διάφορα άλλα φαιδρά.( ίσως νομίζει ότι η κοινωνία δεν αντιλαμβάνεται τις πονηρές του σκέψεις)
Ο ίδιος ήταν που ψευδώς επανειλημμένα ανακοίνωνε ότι όλα έχουν λυθεί σε συζητήσεις που είχε με τον τότε υπουργό κ. Σουφλιά, ότι αυτός είχε φίλο τον τότε πρόεδρο της Εγνατία ΑΕ και τη μια το μελετούσαν την άλλη το αποφάσιζαν την άλλη άλλαζαν γνώμη, μόνο και μόνο για να κερδίσουν χρόνο.
Όλα λοιπόν αυτά τα ψευδή και περιπαικτικά λεγόταν σε γνώσει του κ. Καχριμάνη Εξ άλλου αυτός ήταν ο εμπνευστής αυτής της τακτικής που θα ακολουθούσαν, η γνωστή τακτική Καχριμάνη.
Είναι απαράδεκτο να ακολουθεί η πολιτική ηγεσία το δρόμο του εμπαιγγού και της επικοινωνίας εις βάρος του λαού και της αποτελεσματικότητας., όπως γινόταν από τον κ. Σουφλιά και τους υποτακτικούς του.

Είναι όμως διπλά απαράδεκτο , είναι απρέπεια, είναι τυχοδιωκτισμός ο εκλεγμένος Νομάρχης να συμμετέχει ενεργά σε αυτή την προσπάθεια κοροϊδίας των φορέων και των κατοίκων του Νομού.
Η αλήθεια κ. Καχριμάνη θα αποκαλυπτόταν, όπως όλες οι αλήθειες αργά ή γρήγορα βγαίνουν στην επιφάνεια και είναι πολλές κ. Καχριμάνη.
Το θέμα λοιπόν της Εγνατίας και των προβλημάτων είναι φρόνιμο να έρθει στο Ν Σ και να ληφθούν αποφάσεις για τις κινήσεις μας και αφήστε κατά μέρους τις συνήθεις κουτοπονηριές σας.

Ο επικεφαλής της παράταξης
ΑΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ
Χατζηεφραιμίδης Πρόδρομος

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/19/2010 11:56:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ο Μάκης Χατζηεφραιμίδης για την Εγνατία και τα διόδια."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες