ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ανοικτή συνεδρίαση του Νομαρχιακού συμβουλίου των Ιωαννίνων.


Σας καλούμε στις 27 Μαίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.30 στην ανοικτή συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:1) Επικύρωση των αποφάσεων της 4ης συνεδρίασης /2010.

2) Έγκριση αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.»
(εισήγηση: ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.»)

3) Έγκριση ένταξης έργου στο Διακρατικό Πρόγραμμα «Μed» Μεσογειακός Χώρος 2007-2013.
(εισήγηση: Δ/νση Προγραμματισμού και Διαχείρισης Ειδικών Προγραμμάτων)

4) Έγκριση 2ης τροποποίησης Προγράμματος ΚΑΠ έτους 2010.
(εισήγηση: Δ/νση Προγραμματισμού και Διαχείρισης Ειδικών Προγραμμάτων)

5) Έγκριση 1ης τροποποίησης του πίνακα έργων που χρηματοδοτούνται από λοιπά τέλη και δικαιώματα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων έτους 2010.
(εισήγηση: Δ/νση Προγραμματισμού και Διαχείρισης Ειδικών Προγραμμάτων)h

6) Σχετικά με την κατασκευή κόμβου της Εγνατίας Οδού στην περιοχή Δροσοχωρίου και με τη λειτουργία διοδίων μέσα στο Νομό.
(εισήγηση: Ο Νομάρχης Ιωαννίνων)

7) Σχετικά με την έγκριση του διαγωνισμού για τη λήψη δανείου από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων και την ανάληψη και διαχείριση των χρηματικών διαθεσίμων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων.
(εισήγηση: ο Νομάρχης Ιωαννίνων)

8) Σχετικά με την προβολή των τοπικών Προϊόντων
(εισήγηση: ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.»)

9) Γνωμοδότηση για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά το έργο: Τροποποίηση περιβαλλοντικών όρων για την κατασκευή έργου κάλυψης (συνέχεια) της 1Τδ στραγγιστικής τάφρου με κιβωτοειδή οχετό και της 1Δ αρδευτικής διώρυγας, στην περιοχή του Τοπικού Διαμερίσματος Ιωαννιτών του Δήμου Ιωαννιτών (ΤΟΕΒ Ανατολής) Ν.Ιωαννίνων, ενδιαφέροντος Βασιλείου Φλούδα.
(εισήγηση: Δ/νση Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος)

10) Γνωμοδότηση για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά την προς εξαίρεση από την κατεδάφιση (άρθρο 4 του Ν.3399/05) υφιστάμενη κτηνοτροφική μονάδα δυναμικότητας τριακοσίων είκοσι (320) μόσχων πάχυνσης [ήτοι εκατόν εξήντα (160) ισοδυνάμων ζώων], που βρίσκεται σε γήπεδο (τμήμα αγροτεμαχίου με αριθμ. 26 του αναδασμού Κλειδωνιάς έτους 1965) στη θέση «Μισαύλακα» της κτηματικής περιφέρειας του Τοπικού Διαμερίσματος Κλειδωνιάς του Δήμου Κόνιτσας Νομού Ιωαννίνων, ιδιοκτησίας Αλέξανδρου, Αφροδίτης και Χαράλαμπου Βακόλα.
(εισήγηση: Δ/νση Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος)

11) Γνωμοδότηση για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά το έργο: Βελτίωση – Εκσυγχρονισμός Αρδευτικού Δικτύου Μηλιωτάδων, στην περιοχή του Δήμου Ανατολικού Ζαγορίου Νομού Ιωαννίνων.
(εισήγηση: Δ/νση Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος)

12) Γνωμοδότηση για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά το έργο: Κατασκευή έργων στα πλαίσια της οριοθέτησης τμημάτων του ποταμού Τύρια στο Δήμο Σελλών Νομού Ιωαννίνων.
(εισήγηση: Δ/νση Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος)

13) Γνωμοδότηση για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά το έργο: Ανέγερση πενταόροφου κτιρίου νοσηλευτικών μονάδων, επέκταση τμήματος αιμοδοσίας και εκσυγχρονισμός μονάδας αποτέφρωσης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
(εισήγηση: Δ/νση Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος)

14) Γνωμοδότηση για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά το έργο: «Κατασκευή και λειτουργία εμπορικού καταστήματος (υπεραγορά) σε τμήμα του υπ’ αριθμ. 179 αγροτεμαχίου διανομής Ανατολής του έτους 1930, στην κτηματική περιφέρεια του Τοπικού Διαμ/τος Ανατολής του Δήμου Ανατολής Ν. Ιωαννίνων της εταιρείας “ALEX PAK Α.Ε.».

15) Γνωμοδότηση για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά το έργο: «Βελτίωση οδού από τοπικό Διαμέρισμα Λάιστας προς Θέση «Μόρφα» (α΄ φάση) στο Δήμο Τύμφης Ν. Ιωαννίνων»
(εισήγηση: Δ/νση Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος)

16) Γνωμοδότηση για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά το έργο: «Κατασκευή συμπληρωματικών τεχνικών έργων στο χείμαρρο Ντιβόικα του Τοπικού Διαμερίσματος Κεφαλοχωρίου του Δήμου Μαστοροχωρίων Ν. Ιωαννίνων.»
(εισήγηση: Δ/νση Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Σ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΣΙΟΣ

Η Προϊσταμένη της Δ/νσης
Θεοδώρα Κ. Μήτσιου

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/27/2010 10:03:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ανοικτή συνεδρίαση του Νομαρχιακού συμβουλίου των Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες