ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Τι και αν έχεις ιστοσελίδα; Η μόρφωση,ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του καθ'ενός "δεν έχει να κάνει" με αυτό.


Τι και αν έχεις ιστοσελίδα; Η μόρφωση,ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του καθ'ενός "δεν έχει να κάνει" με αυτό.
Κύριοι (κύριε ή κυρία τέλος πάντων) του Animal news gr.
Δεν θα μπώ στον πειρασμό να σας αντιχαρακτηρίσω αρχι-ηλίθιους, όπως ίσως θα το θέλατε, ούτε και θα χρησιμοποιήσω την "γλώσσα" σας.

Και αυτό γιατί μεγάλωσα σε σπίτι με παιδεία και αρχές και μου έμαθαν πως πρέπει να σέβομαι τη γνώμη του άλλου και μάλιστα πολύ περισσότερο, όταν δεν συμφωνώ μαζί του.
Εσείς μάλλον όχι, και αυτό το αποδυκνείει πως ενώ αυτό που εσείς χαρακτηρίζετε κειμενάκι, στο τέλος γράφει το όνομα του γράφοντος, εσείς αναφέρεστε στο Ήπειρος - Ελλάς.

Καλά θα κάνετε αυτό να το αναλογιστείτε πριν την τυχόν απάντησή σας.
Και αυτό γιατί όταν κάποιος δεν συμφωνεί με τα λεγόμενα του άλλου και δεν μπορεί να "λύσει τις διαφορές του" μιλώντας με επιχειρήματα αλλά καταφεύγει σε ύβρεις και χαρακτηρισμούς, μετά έχει τον λόγο η δικαιοσύνη. Εκεί τα γραπτά (στην προκειμένη περίπτωση) του καθ'ενός είναι αδιάψευστα στοιχεία.

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή, να σας απαντήσουμε σε αυτά που γράφετε, πρός αποκατάσταση της αλήθειας και πρός ενημέρωση αυτών που...

σας διάβασαν. ( όσοι είναι τέλος πάντων. )

1) Γράφουμε: "Και έρχεται ένας Σύλλογος-Σωματείο (όπως αναγράφει στην νομική μορφή του) με δικαίωμα ψήφου... 120 (καλά βλέπετε) ατόμων και κάνει προσφυγές και κόντρα προσφυγές ενάντια στον μεγαλύτερο Σύλλογο-Σωματείο-Ομοσπονδία, πείτε το όπως θέλετε, της χώρας. Την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος."

Γράφετε: Οι κυνηγοί στη Ελλάδα είναι 250000. Που σημαίνει, ότι η συντριπτική πλειοψηφία στη Ελλάδα ΔΕΝ είναι κυνηγοί. Και δυστυχώς για εσάς, το 85% των Ελλήνων έχει απαντήσει σε δημοσκοπήσεις ότι επιθυμεί την ΠΛΗΡΗ κατάργηση του κυνηγιού. Έτσι, επειδή μάλλον έχετε μπερδέψει τα νούμερα...

Απάντηση: Το ότι οι πλεοψηφία δεν είναι εγγεγραμμένοι κυνηγοί, δεν σημαίνει πως είναι κατά του κυνηγίου. Όσο για τις δημοσκοπήσεις που μας λέτε, ποιός τις έκανε; εσείς μήπως; Και που είναι γραμμένα αυτά τα στατιστικά και οι απαντήσεις; Έτσι...για να μην λέτε ότι σας έρθει. Όσο για το link που έχετε βάλει στην Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, μήπως έχετε να πείτε κάτι και για εκεί; Φαντάζομαι πως θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να ενημερωθεί.

2) Γράφουμε: "Δεν υποστηρίζουμε τα πειράματα στα ζώα, αλλά έχουμε την εξής απορία: το νέο εμβόλιο και κάθε λογής εμβόλιο, θα πάει ο κύριος Αγγελέτος για να γίνουν κλινικές δοκιμές;"

Γράφετε: Ευτυχώς που έστω και έμμεσα ομολογείτε ότι έχετε πλήρη μεσάνυχτα. Τα πειράματα στα ζώα είναι εντελώς λανθασμένη τακτική, όχι μόνο για λόγους ηθικής. (Κλικ στον σύνδεσμο για περισσότερα).

Απάντηση: Μάλλον εσείς έχετε πλήρη μεσάνυχτα. Μας παρουσιάζετε ένα link με έγγραφα του Μαϊου του 2007 που γράφει πως μέχρι το 2009 θα απαγορευτούν τα περισσότερα πειράματα σε ζώα στην Ευρώπη, ασχέτως αν έχουν επικυρωθεί εναλλακτικές μέθοδοι ή όχι.
Εξυπνάδα είναι αυτή που κάνετε φίλτατε; Δείτε: Αναθεώρηση νομοθεσίας για τα πειραματόζωα – BBC news 8/2007, και Court review for animal testing, και Προεδρικό διάταγμα υπ'αριθ. 160/Οδηγία 86/609/ΕΟΚ, και κυρίως το
Αύξηση των πειραματόζωων μέσω της ευρωπαϊκής νομοθεσίας REACH Πέμπτη 6 Μαίου 2010, και μετά κουβεντιάζουμε ποιός έχει πλήρη μεσάνυχτα.

3) Γράφουμε: "Δηλαδή ο Λύκος αν δεν είναι επιβλαβές ζώο, τι είναι; Οικιακό, (αν είναι έτσι πάρτε έναν μέσα στο σπίτι σας κύριοι) συντροφιάς ή εκτροφών;"

Γράφετε: "Επιβλαβές" για ποιον; Για τους κτηνοτρόφους και μόνο. Για ποιο λόγο; Γιατί οι κυνηγοί έχουν φροντίσει να εξολοθρεύσουν τα φυσικά θηράματα του λύκου, οπότε αυτός με τη σειρά του θα εισβάλλει σε κοπάδια και κτηνοτροφικές μονάδες για να φάει. Και στην τελική, είτε το θέλετε είτε όχι, ΚΑΝΕΙΣ δεν όρισε τον Homo Sapiens ρυθμιστή της φυσικής αλυσίδας.

Απάντηση: Ποιά φυσικά θηράματα του λύκου εξολόθρευσαν οι κυνηγοί; Ότι θέλετε λέτε; Είστε "κυνηγός" των εντυπώσεων; Που είδατε εσείς κυνηγούς να κυνηγούν τα θηράματα του λύκου; Το κυνήγι των ελαφιών, των ζαρκαδιών και των αγριόγιδων απαγορεύεται στην Ελλάδα. Αν εσείς είδατε να κυνηγούν, δεν είδατε κυνηγούς κύριε. Είδατε ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ. Προφανώς έχετε μπερδέψει τις έννοιες. Όσο για τα αγριογούρουνα, που υπό συνθήκες μπορεί να αποτελέσουν τροφή για τον λύκο, μην ξεγελαστείτε και μιλήσετε για μείωση του πληθυσμού τους από τους κυνηγούς, γιατί θα γελάν μαζί σας και τα σαλιγκάρια...
Δείτε εδώ και εδώ, και εδώ. Όσο για τον Homo Sapiens, τι λέτε; ποιός είναι ο "ρυθμιστής" της φυσικής αλυσίδας; Ο Blakas Sapiens;

4) Γράφουμε: "ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΒΙΟΤΟΠΩΝ. Μα που τα είδατε αυτά;"

Γράφετε: Απλό. Στα είδη που τείνουν προς εξαφάνιση. Οι κυνηγοί είναι τόσο "οικολογικά ευαίσθητοι", που δε κάνουν καμία απολύτως διάκριση και ρίχνουν στο ψαχνό σε οτιδήποτε κινείται. Από αρκούδες και ορτύκια, μέχρι σε αετούς και γεράκια. Η "οικολογική ευαισθησία" τους έχει σχεδόν ξεκληρίσει τον πληθυσμό των κρι-κρι στην Κρήτη, είδος που προστατεύεται από διεθνείς συμβάσεις.
(Για να μην αναφερθούμε και στην πρόσφατη καμένη Πάρνηθα, που οι κυνηγοί απέδειξαν την "οικολογική" τους συνείδηση, αποτελειώνοντας τα λιγοστά ελάφια που επιβίωσαν από τις πυρκαγιές...)

Απάντηση: Καταρχήν όπως βλέπετε βάζω τα link που εσείς έχετε "περάσει". Ότι λοιπόν αφορά το δεύτερο link με το βίντεο από το youtube, κάνετε κύριε ανοικτή προπαγάνδα. Δεν βλέπετε ότι αυτός που εικονίζεται δεν έχει σχέση με το κυνήγι; ότι κρατάει περίστροφο στα χέρια; Άσε που δεν δείχνει αν είναι από πυροβολισμό ψόφιο. Πρόκειται για διανοητικά καθυστερημένους "ανθρώπους" που κάνουν αισχρή προπαγάνδα κατά των κυνηγών. Και το ίδιο κάνετε και εσείς. Κοροϊδεύετε τον κόσμο. Οι πρώτοι που θα flag-αρουμε αυτό το βίντεο στο youtube θα είμαστε εμείς. Όσο αφορά το τελευταίο σας link του Σκάι... γιατί κύριε δεν αναγράφετε την επικεφαλίδα; "ΛΑΘΡΟΚΥΝΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ".
Λαθροκυνηγοί.

Λαθροκυνηγοί.

Λαθροκυνηγοί.
Να την γράψω μερικές φορές ακόμη μη τυχόν και την εμπεδώστε; Ή μήπως να σας αντιγράψω την επεξήγηση της λέξης από το λεξικό;

5) Γράφουμε: "Να σας γράψω για τους δεκάδες επιστήμονες που επιχειρούν με την Συνομοσπονδία για όλους τους παραπάνω σκοπούς και που πληρώνονται από τους ίδιους τους κυνηγούς."

Γράφετε: Θεαματικό αυτογκόλ! Η λέξη κλειδί: "ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ". Δηλαδή, πορίσματα επ' αμοιβή. Και γιατί πληρώνονται; Γιατί οι κυνηγοί έχουν και πληρώνουν. Κακά τα ψέμματα, το κυνήγι απαιτεί φράγκα. Καραμπίνες, εξοπλισμός, σκυλιά, κόστος συντήρησης...Είναι πολλά τα φράγκα. Και επειδή τα λεφτά πάνε με τα λεφτά, μπορούν και με μικρές αλλαγές στα καταστατικά των συλλόγων τους, να παίρνουν και επιδοτήσεις κοινοτικών ενισχύσεων. Όχι παίζουμε.

Απάντηση: Καταρχήν δεν σας αφορά αν οι κυνηγοί έχουν "φράγκα". Της εφορίας είστε; Δεν νομίζω να σας ζητήσαμε δανεικά... ΄Όσο για τα υπόλοιπα... Καραμπίνες, εξοπλισμός, σκυλιά, κόστος συντήρησης, είναι χρήματα που πάνε σε "τσέπες" άλλων. Κύκλος να γίνεται, δεν πιστεύω να έχετε και με αυτό πρόβλημα. Βάζετε λοιπόν ένα link για να δείξετε πως:

(αντιγράφω): "Ο κ. Κιλτίδης επεφύλασσε ευχάριστες εκπλήξεις προς τις κυνηγετικές οργανώσεις, καθώς κάλεσε τους κυνηγετικούς συλλόγους και την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος να προχωρήσουν σε αλλαγή των καταστατικών τους, ώστε να καταστούν για πρώτη φορά δικαιούχοι κοινοτικών ενισχύσεων. Οι σύλλογοι για να συμμετάσχουν σε προγράμματα πρέπει να έχουν και τον χαρακτήρα της περιβαλλοντικής οργάνωσης,".

Πείτε όμως τι γράφει και παρακάτω...

(ξανααντιγράφω): «κάτι που εμπράκτως αποδυκνείουν, καθώς συνεισφέρουν τα μέγιστα και με δικά τους μάλιστα έξοδα σε διάφορες δράσεις προστασίας της άγριας ζωής», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Αμφισβητήστε τώρα και αυτό...
Υπνωτίσαμε τον Υπουργό για να λέει αυτά που θέλουμε...

6) Γράφουμε: "Να σας γράψω για την Ομοσπονδιακή Θυροφυλακή, το επιτελείο της, τα μέσα που διαθέτει και το έργο που προσφέρει στην φύλαξη και διαχείριση της πανίδας."

Γράφετε: Άλλο ένα αυτογκόλ! Ποιοι στελεχώνουν την θηροφυλακή; Οι κυνηγοί -και με τη βούλα του νόμου μάλιστα! Δηλαδή Γιάννης κερνά, Γιάννης πίνει. (Παρεμπιπτόντως, η μόνη αποδεκτή και αναίμακτη θηροφυλακή, είναι η δική σας -που γράφεται με Ύψιλον).

Απάντηση: Είστε καθόλου με "τα καλά σας" ή χρίζετε ιατρικής θεραπείας; Αμφισβητείτε το έργο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής; Εδώ θέλω πέντε σελίδες με link για να σας δείξω...
Τι είναι αυτά που λέτε; Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει; Ακόμη και όσοι είστε πολέμιοι του κυνηγίου θα έπρεπε να χαίρεστε. Τι σχολιάζετε; Που δεν επιβαρύνεται το κράτος με τα έξοδα της θηροφύλαξης; Αυτά τ πράγματα είναι ανεξήγητα...

Παρεπιπτόντως, για το σχόλιο σας προς τη χρήση του "υ" στην λέξη θηροφυλακή, μην μου πείτε πως δεν καταλάβατε πως έγινε λόγω ... εκτεταμένης ταχύτητας;
Γιατί δεν γράψατε και τις παρακάτω σειρές που αναγράφεται η ίδια λέξη άλλες τρείς φορές με "η";

" Μια θηροφυλακή με τους 219 μόνιμους θηροφύλακες και 120 εποχικούς θηροφύλακες, με τα 150 καινούρια ειδικά οχήματα, με τον σύγχρονο τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, με διόπτρες νυκτός, αλεξίσφαιρα γιλέκα, στολές εργασίας και κάθε άλλο μέσο που απαιτείται για να ελέγχει προληπτικά και κατασταλτικά, μέρα και νύχτα, σε δύσκολες και ιδιόμορφες περιοχές αποτρέποντας και τους πιο θρασείς και επικίνδυνους λαθροθήρες."

Και μετά απ'όλα αυτά, έχω και εγώ ένα συμπέρασμα να σας γράψω:
Δεν γνωρίζω αν εσείς που γράφετε (και δεν υπογράφετε) το κειμενάκι σας, είστε πιο βλάκας από αυτόν που αναφέρεστε, αλλά σίγουρα είστε αναιδής και χωρίς ανατροφή και πρέπει να μάθετε πως "ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ" εδώ δεν χωράνε.

admin του ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ.


Bookmark and ShareΔημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/06/2010 09:10:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

1 σχόλια for "Τι και αν έχεις ιστοσελίδα; Η μόρφωση,ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του καθ'ενός "δεν έχει να κάνει" με αυτό."

  1. Ανώνυμος

    "Στη συγκέντρωση σήμερα στις 20:00 έξω από την καμμένη Marfin ξέρετε πόσοι μαζευτήκαμε??? Το πολύ 50 άτομα!!Θυμάμαι ότι αντίστοιχα για τον αλέξη γρηγοροπουλο είχε πλημμυρίσει το σύνταγμα από κεριά και ανθρώπους...Δεν..

    Kαταλαβαίνω..δηλ. πίο αδικοχαμένος και αθώος ήταν εκείνος από το κυοφορούμενο...που γνώρισε τη σάπια κοινωνία μας πρωτού καν ζήσει σε αυτή...?
    Πόσο κατευθυνόμενοι ξεφτίλες είμαστε τελικά..."

    Στον Γρηγορόπουλο μαζεύτηκε τόσο κόσμος γιατί εκεί ήταν αστυνομικός(ειδικός φρουρός) ο αυτουργός. Είναι γνωστό σε όλους τι κόλλημα έχουν όλοι με τους συνανθρώπους μας αυτούς που κανουν απλά την δουλειά τους(χωρίς να λέω ότι την κάνουν όλοι όπως πρέπει. Παντού υπάρχουν τα μαύρα πρόβατα)Στο χθεσινό τραγικό περιστατικό ήταν αναρχικοί- δειλοί αλήτες, αυτοί που έκαναν μια εξίσου αποτρόπαια πράξη. Αυτοί δεν έχουν πρόσωπο... δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιο κλάδο..." Ειναι και...λιγο αριστεροι φασιστες που δεν πρεπει να τους κρινει η ελληνικη κοινωνια.

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες