ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Συνάντηση του Νομάρχη Ιωαννίνων με τον Γεν. Δ/ντη Εκτέλεσης Έργων της Γ.Γ.Α.


Με τον Γενικό Διευθυντή Εκτέλεσης Έργων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού κ. Παγάνη συναντήθηκε σήμερα ο Νομάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, με τον οποίο συζήτησε τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν από πλευράς Γ.Γ.Α. προς τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση για έργα που βρίσκονται υπό εκτέλεση.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν την Αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων και το χώρο στο οποίο θα κατασκευαστεί το Β΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων. Αναφερόμενος στη συνάντηση αυτή, ο Νομάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης κατά την επίσκεψή του στο εργοτάξιο του Κλειστού Γυμναστηρίου Μεταμόρφωσης, είπε ότι από...

τον Διευθυντή της Γ.Γ.Α. παρασχέθηκε η διαβεβαίωση ότι θα διατεθούν κονδύλια για τη συνέχιση των δύο ανωτέρω έργων, καθώς και για το κλειστό γυμναστήριο του Δ. Δ. Μεταμόρφωσης, χωρίς ωστόσο να δεσμευτεί για το ακριβές ποσό. « Γίνεται – πρόσθεσε – μια μεγάλη προσπάθεια και στον τομέα των αθλητικών έργων, ωστόσο τα έργα που βρίσκονται εν εξελίξει αντιμετωπίζουν προβλήματα από την ελλιπή χρηματοδότηση της Γ.Γ.Α. από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Καταλήγοντας ο Νομάρχης ευχαρίστησε τον κ. Παγάνη για τη συνεργασία που είχαν, ενώ για το Β΄ Κλειστό Γυμναστήριο ανέφερε ότι έχει εκδοθεί η οικοδομική άδεια από την Πολεοδομία του Δήμου Ιωαννιτών.

Ο Νομάρχης επισκέφτηκε επίσης στο Δ.Δ. Μεταμόρφωσης και το έργο κατασκευής γέφυρας που συνδέει τους οικισμούς της και αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων του.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/14/2010 05:46:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Συνάντηση του Νομάρχη Ιωαννίνων με τον Γεν. Δ/ντη Εκτέλεσης Έργων της Γ.Γ.Α."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες