ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Νέα δεδομένα δημιουργούνται στην πόλη της Πρέβεζας.


Παρεμβάσεις που θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα στην πόλη αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών με περισσότερους ελεύθερους χώρους και υποδομές δρομολογεί ο Δήμος Πρέβεζας και την επόμενη Δευτέρα θα γίνει ανοικτή ενημέρωση από το Δήμαρχο Πρέβεζας για τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί αλλά και γι' αυτά που ήδη έχουν δρομολογηθεί.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σημαντική παρέμβαση αποτελεί το νέο αστικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα της πόλης -ύψους 8,5κατ.ευρώ- το οποίο περιλαμβάνει:

* Την ανάπλαση όλου του χώρου γύρω από το Κάστρο του Αγίου Ανδρέα και ανάδειξη της βρύσης που υπάρχει κάτω από την Λέσχη των Προσκόπων.
* Την πεζοδρόμηση και την ανάπλαση των Οδών 21ης Οκτωβρίου, Χρήστου Κοντού(από το ύψος της Λ. Ειρήνης), Καρυωτάκη(από το ύψος της Λ. Ειρήνης)και τμήμα της παραλιακής οδού ΕΛ.Βενιζέλου.
* Την κατασκευή νέων πεζοδρομίων, φωτισμού και ασφαλτοστρώσεων των οδών στην συνοικία Νεάπολη , σε συνέχεια των έργων ανάπλασης που είχαν γίνει στο πάρκο του πυροβολικού και στην τάφρο.
* Την ένταξη και ολοκλήρωση του Λαογραφικού Μουσείου των Συρρακιωτών (στο οποίο ο Δήμος είναι συνιδιοκτήτης) και
* Την αναμόρφωση του Δημοτικού Κηποθέατρου.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πρέβεζας «κορωνίδα» των παρεμβάσεων αυτών την κατασκευή του νέου Θερμαλιστικού Κέντρου μαζί με την αναμόρφωση του παλαιού κτιρίου.
Ο ίδιος εξήγησε ότι η λογική του συνόλου των παρεμβάσεων αναδεικνύει την προσπάθεια αναμόρφωσης του ιστορικού κέντρου, συνδυάζεται απολύτως με το άλλο μεγάλο έργο της ανάπλασης της Κυανής Ακτής το οποίο όπως είπε μαζί με το κτίριο των Ιαματικών Λουτρών δίνει ώθηση στην τουριστική πολιτική και ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής

«Ζητούμενο είναι η ανάπτυξη μιας νέας πόλης με ποιοτικά πολεοδομικά χαρακτηριστικά αλλά και η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της πόλης» τόνισε ο Δήμαρχος και υπενθύμισε ήδη έχουν ενταχθεί και εκτελούνται έργα όπως η νέα ύδρευση της πόλης, το έργο της διασύνδεσης των συνοικιών από νοσοκομείο έως Παντοκράτορα καθώς και οι νέος βρεφικός αλλά και ο παιδικός σταθμός στον Ορυζόμυλο.
Να σημειώσουμε ότι τις επόμενες μέρες το Δημοτικό Συμβούλιο θα πάρει την απόφαση για την οριστικοποίηση του φακέλου για τα αστικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενώ στην σύσκεψη της επόμενης Δευτέρας (31 Μαΐου) φορείς και πολίτες θα κληθούν να συμβάλλουν με απόψεις, παρατηρήσεις και προτάσεις στην όσο το δυνατόν καλύτερη διαμόρφωση της συνολικής πρότασης που καταθέτει ο Δήμος.

Σε εξέλιξη έργα 36 εκ ευρώ
Την ίδια στιγμή έργα που έχουν κατασκευαστεί ή θα κατασκευαστούν το επόμενο διάστημα στον Δήμο ξεπερνούν το ποσό των 36 εκατομμυρίων ευρώ ενώ αρωγός στην προσπάθεια είναι η Περιφέρεια Ηπείρου με την παραχώρηση τεχνικού συμβούλου
Να αναφέρουμε τέλος ότι στην Περιφέρεια Ηπείρου βρίσκονται προς αξιολόγηση μια σειρά προγραμμάτων που αφορούν:

* Την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου από Δροσιά έως Μύτικα
* Την κατασκευή δικτύου ποδηλατοδρόμων
* Την ανάπλαση της παλιάς χωματερής και
* Την κατασκευή εργοστασίου κομποστοποίησης της λάσπης του βιολογικού καθαρισμού.

Πηγή Νέοι Αγώνες Ηπείρου

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/20/2010 10:03:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Νέα δεδομένα δημιουργούνται στην πόλη της Πρέβεζας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες