ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ο καθηγητής Ζουράρις στο Πατριωτικό Μέτωπο.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Πατριωτικό Μέτωπο, χαιρετίζει την απόφαση του αγωνιστή για την Πατρίδα τη Δημοκρατία και τον Λαό μας καθηγητή Κώστα Ζουράρι, να συστρατευτεί στους αγώνες του.

Σε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ, τονίζεται ο σημαντικός ρόλος τον οποίο καλείται να παίξει η διανόηση της Πατρίδας μας, τις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα και ο λαός μας και ιδιαίτερα ανθρώπων του πνεύματος σαν τον κ. Ζουράρι, που με την διαρκή και αδιάλειπτη συνεπή τους στάση στα πράγματα, απέδειξαν πως όσο υπάρχουν Έλληνες όρθιοι και απροσκύνητοι, υπάρχει ελπίδα.

Ο καθηγητής Ζουράρις, είναι ο ακαδημαϊκός εκείνος, που δεν σταμάτησε από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν, να τονίζει σε κάθε...

ευκαιρία, με έμφαση σε κάθε τόνο, την ανάγκη ριζοσπαστικών μεταρρυθμίσεων, για να μην φθάσει η Πατρίδα μας στα σημερινά αδιέξοδα που την οδήγησαν, το καταχρεωμένο πολιτικό κατεστημένο της οικογενειοκρατίας, της διαφθοράς, της ασυνέπειας λόγων και έργων. Είναι ο πνευματικός εκείνος άνθρωπος, που σήκωσε φωνή για το Μακεδονικό, το Σχέδιο Ανάν, την διάλυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την υποθήκευση της δημοκρατίας μας. Είναι ο Πατριώτης εκείνος, που δεν σταμάτησε ποτέ να υπενθυμίζει προς κάθε κατεύθυνση πως τα προβλήματα της Πατρίδας και του Λαού μας, δεν έχουν πράσινες, μπλε ή κόκκινες λύσεις, αλλά Ελληνικές.
Σε συνδιάσκεψη εξάλλου που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, θα συγκροτηθεί και τυπικά η Διοικούσα Επιτροπή του Πατριωτικού Μετώπου και παράλληλα θα ανακοινωθούν τα μέλη της.

Υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά πως:
Το Πατριωτικό Μέτωπο είναι κίνημα ανοιχτό που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες, χωρίς αρχηγισμούς, ιδεοληψίες και μεσσιανισμούς, προτείνοντας την αυτοοργάνωση και όχι την «καθοδήγηση» ως μέσο συγκρότησης και ανάπτυξής του.
Οι βασικές του αρχές, στηρίζονται, όχι σε θολοκουλτούρες αριστερού, δεξιού ή σοσιαλφιλελεύθερου τύπου, αλλά στην διεθνή εμπειρία. Τόσο από την επιτυχημένη εφαρμογή μέτρων για τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες κοινωνίες διεθνώς, όσο και από την ανάπτυξη των κινημάτων κατά της παγκοσμιοποίησης σε όλον τον κόσμο. Με βάση πάντα φυσικά, την πνευματική κληρονομιά των αρχιμαστόρων προγόνων μας.
Οι στόχοι του Πατριωτικού Μετώπου, είναι ξεκάθαροι: Ρήξη με το παλιό το σάπιο και διεφθαρμένο. Επιστροφή στην Κοινωνία της Αλληλεγγύης. Ανατροπή των σχεδίων για κατοχή της Πατρίδας μας από ξένα κέντρα όπως το ΔΝΤ. Προστασία του Λαού μας αλλά και της αξιοπρέπειάς μας ως Έθνους-Γένους.

Εδώ ακόμη να προσθέσουμε πως ήδη στις κινητοποιήσεις κατά της κατοχικής συμμαχίας ΓΑΠ-ΔΝΤ-ΛΑΟΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ολοένα και πιο μαζική είναι η παρουσία των Πατριωτών που πυκνώνουν τις τάξεις του ΠΑΜΕ.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί όλους τους Πατριώτες που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις:
Να έχουν σαν σύμβολό τους την ελληνική και μόνον την ελληνική σημαία. Η Γαλανόλευκη που κράτησαν στα χέρια τους οι αγωνιστές του ’21, ο Μανόλης Γλέζος και ο Σολωμός Σολωμού, είναι το καλύτερο και ωραιότερο σύμβολο και σε τούτον τον δύσκολο αγώνα για την Πατρίδα και τον Λαό μας.
Να απομονώνουν αμέσως τους κουκουλοφόρους. Κανένας αγώνας κοινωνικός ή ακόμη και εθνικοαπελευθερωτικός δεν έγινε σε αυτόν τον τόπο, αλλά και διεθνώς, με καλυμμένο το πρόσωπο.

Να εμποδίζουν τους βανδαλισμούς σε βάρος καταστημάτων, αυτοκινήτων κλπ και φυσικά να επεμβαίνουν αμέσως σε περιπτώσεις που διαπιστώνουν πως γίνεται πλιάτσικο.
Τέλος, να γνωρίζονται με τον διπλανό τους. Οι καιροί είναι «πονηροί» και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτραπεί να παρεισφρήσουν στις κινητοποιήσεις μας τόσο «γνωστοί-άγνωστοι», όσο και «αγανακτισμένοι αλλοδαποί».
Να θυμούνται πως ο αγώνας αυτός θα είναι μακρύς και επίπονος. Οι εγχώριοι εκφραστές της Goldman Sachs και του Soros, δεν θα εγκαταλείψουν εύκολα, το νέο φαγοπότι που ετοίμασαν στις πλάτες μας. Και πως όσο πιο γρήγορα τους ξεγαντζώσουμε από τον σβέρκο μας, τόσο πιο ευνοϊκότερα θα είναι τα πράγματα, για να ξαναστήσουμε την Πατρίδα και να αποκαταστήσουμε την πληγωμένη μας αξιοπρέπεια.

Σύνθημά μας: Ήλθε η ώρα τα όνειρα να πάρουν εκδίκηση. Τα λόγια του Οδυσσέα Ελύτη, οι δράσεις δικές μας.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/10/2010 12:39:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Ο καθηγητής Ζουράρις στο Πατριωτικό Μέτωπο."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες