ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Επίσημα υποψήφιος ο Μιχάλης Μπίγγος για την ΝΟΔΕ Ιωαννίνων.


Ο κ. Μιχάλης Μπίγγος κατέθεσε επισήμως την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων. Ο κ. Μπίγγος, θεωρείται ότι προέρχεται από το στρατόπεδο των «Ντορικών», όμως ο ίδιος από την στιγμή που αποφάσισε την κάθοδό του στις εκλογές εμφανίζεται ενωτικός, όπως και με την ανοιχτή επιστολή που κοινοποίησε στα μέλη του κόμματος.

Στην ίδια επιστολή κάνει αρκετές αναφορές στον Πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, γεγονός που έχει την σημασία του και καταθέτει ουσιαστικά την βασική του πρόταση για την λειτουργία της Νομαρχιακής Επιτροπής.
Στην επιστολή του ο κ. Μπίγγος αναφέρει:

«Η χώρα μας βρίσκεται στη δίνη μιας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αντί να θέσει σ’ εφαρμογή τις λύσεις που έλεγε ότι δήθεν είχε, προσέφυγε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Διότι δεν είχε κανένα σχεδιασμό, κανένα πρόγραμμα, καμιά λύση. Δυστυχώς, η πολιτική που ακολουθεί είναι καταστροφική και απειλούνται ή καταστρατηγούνται ήδη θεμελιώδη δικαιώματα. Το κόμμα μας, μετά την ήττα της 4ης Οκτωβρίου του 2009, υπό την ηγεσία του νέου Προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά, προσπαθεί να αναδιοργανωθεί, να ανασυγκροτηθεί, και να προσδώσει νέα διάσταση στην πολιτική ηθική, να τοποθετήσει τον πολίτη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, να αφουγκράζεται τα μηνύματά του, να συμμερίζεται τις αγωνίες του, να είναι έτοιμο να κυβερνήσει και πάλι σύντομα, πιο ώριμο και αποφασισμένο για τομές και ρήξεις.

Είμαι μέλος του κόμματος από τα μαθητικά μου χρόνια και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην πρώτη γραμμή για την επικράτηση των αρχών και των αξιών της Ν.Δ. . Συστρατεύομαι όπως και πολλά άλλα στελέχη στη νέα προσπάθεια. Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του Προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά, για μια νέα πορεία του κόμματός μας. Γι’ αυτό θα είμαι υποψήφιος για την Προεδρία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής. Εκλογή που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαι. 2010 με την καθολική συμμετοχή στην ψηφοφορία όλων των νεοδημοκρατών που συμμετείχαν και στην διαδικασία εκλογής του προέδρου μας. Θα είμαι υποψήφιος διότι, πιστεύω ότι ο ρόλος των περιφερειακών κομματικών οργανώσεων σ’ αυτή τη νέα εποχή, θα είναι καθοριστικός και για το κόμμα και για τον τόπο. Και τα δύο χρειάζονται ανθρώπους με ιδέες, με θέληση, με ιδανικά με όρεξη για δουλειά, που να είναι σε θέση και να μπορούν να υπερασπιστούν το δίκαιο των πολιτών.

Απαιτούνται λοιπόν αλλαγές, επαναπροσδιορισμός των στόχων και προτεραιοτήτων, συλλογική και συμμετοχική προσπάθεια, δραστηριοποίηση και αξιοποίηση όλων των στελεχών, διάλογος με την κοινωνία και τη βάση, αμφίδρομη επικοινωνία κόμματος και βάσης, στήριξη των απλών αγωνιστών της παράταξης αλλά και των συνδικαλιστών μας. Χρειάζεται να ακούμε να καταγράφουμε να επεξεργαζόμαστε και να υποβάλλουμε προς αξιοποίηση τις προτάσεις της κοινωνίας. Οι θέσεις στον κομματικό μηχανισμό είναι θέσεις ευθύνης και δουλειάς, είναι θέσεις συγκερασμού απόψεων, είναι θέσεις κομματικού αλτρουισμού και ανιδιοτέλειας. Δεν είναι εφαλτήριο προσωπικών φιλοδοξιών και αυτό θα πρέπει να το αντιληφθούμε άπαντες. Πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, με πίστη στα όνειρά μας. Ασυμβίβαστοι αγωνιστές και υπερασπιστές των ιδανικών μας. Για μια άλλη Ελλάδα και όχι αυτή του ΠΑΣΟΚ και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Όλοι μαζί εδώ στη μεγάλη μας παράταξη στη Ν.Δ. στο χώρο που ταχθήκαμε να υπηρετήσουμε θα συνεχίσουμε και θα τα καταφέρουμε. Θα πετύχουμε. Εδώ με μπροστάρηδες τους νέους μας, τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ, που βλέπουν τις ελπίδες τους για μια καλύτερη ζωή να σβήνουν».

Πηγή Εpirus post


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/11/2010 12:27:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Επίσημα υποψήφιος ο Μιχάλης Μπίγγος για την ΝΟΔΕ Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες