ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:12 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Εφοριακός «μπουμπούκι» αντί τιμωρίας...αναβάθμιση….


Άγνωστη είναι η τύχη της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος εφοριακού της Α΄ Δ.Ο.Υ. Ιωαννίνων, η οποία εξασφάλιζε πλαστογραφημένες φορολογικές ενημερότητες για εκλεκτούς της! Τα μεγάλα μέσα φαίνεται ότι έπεσαν και στην περίπτωση αυτή, η οποία απασχολεί την υπηρεσία εδώ και τέσσερις μήνες περίπου.

Η εν λόγω εφοριακός χρησιμοποιούσε τους κωδικούς άλλων συναδέλφων της για να εισέρχεται στο ηλεκτρονικό σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών, πλαστογραφούσε ακόμη και τις υπογραφές τους και έτσι συναλλασσόμενοι με οφειλές έφευγαν ως κύριοι από την Εφορία, αφού είχαν...

φορολογική ενημερότητα. Όταν η απάτη αυτή αποκαλύφθηκε η εν λόγω υπάλληλος παραπέμφθηκε σε ένορκη διοικητική εξέταση και συνάμα άλλαξε αντικείμενο στο χώρο εργασίας της. Τώρα έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντί να τιμωρηθεί αναβαθμίζεται, αφού μετακινείται στην ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, σε μία υπηρεσία που έχει την ευθύνη των Ανώνυμων Εταιριών!

Μία από τις υποθέσεις που χειρίστηκε στα Γιάννινα παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς ο συναλλασσόμενος εξασφάλισε φορολογική ενημερότητα παρότι οι οφειλές του ξεπερνούσαν τις διακόσιες χιλιάδες ευρώ. Ο ίδιος δεν κατάγεται από την περιοχή, αλλά από πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας. Παρουσιάζονταν ως χρηματιστής και έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι με την ιδιότητα αυτή είχε καταφέρει να αποσπάσει σημαντικά χρηματικά ποσά από κατοίκους των Ιωαννίνων με την υπόσχεση ότι θα τα επενδύσει στο χρηματιστήριο.
Σε μία περίοδο λοιπόν όπου γίνεται πολύς λόγος για διαφάνεια και πάταξη της διαφθοράς είναι περίεργο αν θα υπάρξει υπεύθυνος και ποιος να δικαιολογήσει την υπόθεση αυτή....

Πηγή Epirus post


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/12/2010 09:00:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Εφοριακός «μπουμπούκι» αντί τιμωρίας...αναβάθμιση…."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες