ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Πιστοποίηση τοπικών προϊόντων από την ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.


Τις διαδικασίες για την πιστοποίηση τοπικών προϊόντων του Νομού Ιωαννίνων, ξεκινά η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε., μετά την έγκριση από το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ιωαννίνων της ανάθεσης υποβολής των φακέλων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Όπως ανέφερε στην εισήγησή του ο Πρόεδρος της Α.Ε., νομαρχιακός σύμβουλος κ. Κ. Ντέτσικας, η «ΗΠΕΙΡΟΣ» μέσα από το πρόγραμμα «ΠΙΝΔΟΣ» εκπόνησε δύο μελέτες με αντικείμενο τη μελέτη καταγραφής τοπικών και...

παραδοσιακών προϊόντων του Νομού Ιωαννίνων και τη μελέτη προδιαγραφών πιστοποίησης τοπικών προϊόντων Νομού Ιωαννίνων, που η μια συμπλήρωνε την άλλη. Από τα 65 προϊόντα που ερευνήθηκαν, υπάρχει μια δεκάδα που σε πρώτη φάση μπορούν να προταθούν για προετοιμασία των φακέλων πιστοποίησης και την προώθησή τους για απόκτηση σήματος ποιότητας. Οι πρώτες προτάσεις που θα υποβληθούν, με βάση την απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, αφορούν την πατάτα Χρυσοβίτσας, την πέστροφα Ιωαννίνων, τις χυλοπίτες Μετσόβου ή Ιωαννίνων και το γιαούρτι Ιωαννίνων.

Και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
Την συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων, στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε.» ενέκρινε το Νομαρχιακό Συμβούλιο στη χθεσινοβραδινή του συνεδρίαση.
Στην τοποθέτησή του ο Νομάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που έχει να παρουσιάσει η Αναπτυξιακή Εταιρία και πρότεινε, όπως υπάρξει συνεργασία με τις άλλες αναπτυξιακές εταιρίες της Ηπείρου, προκειμένου να αναλάβουν, ως «κορμός» τα προγράμματα ΟΠΑΑΧ για την Περιφέρεια.

Ο Νομάρχης, τόνισε ακόμη ότι η Νομαρχιακή Αρχή, έχει αναλάβει πρωτοβουλίες στήριξης της Εταιρίας, εξέφρασε ωστόσο τη λύπη του για το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα ελάχιστοι είναι οι δήμοι, οι οποίοι της έχουν αναθέσει μελέτες για το ΕΣΠΑ, για το οποίο έχει την απαιτούμενη πιστοποίηση.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/31/2010 10:40:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Πιστοποίηση τοπικών προϊόντων από την ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες