ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Απάντηση του Υφυπουργού Γιάννη Μαγκριώτη στον Πρόδρομο Χατζηεφραιμίδη, επικεφαλής της παράταξης «Άπειρος Τόπος», σχετικά με τον κόμβο της Εγνατίας.


Προεκλογικά, είχαμε πει ως ΠΑΣΟΚ ότι θα εξετάσουμε την πρόταση για τον κόμβο της Εγνατίας Οδού στο Βορειοανατολικό Τμήμα του νομού, όπως και το θέμα των διοδίων. Την ίδια θέση έχω επαναλάβει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών, σε επιστολές δημάρχων και νομαρχών και σε δημοσιεύματα εφημερίδων και ιστοσελίδων.

Έχουμε δώσει εντολή στη νέα διοίκηση της «Εγνατία Α.Ε.», παράλληλα με το κύριο έργο της, να συγκεντρώσει και να αξιολογήσει όλα τα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών κατά μήκος της Εγνατίας Οδού και των κάθετων αξόνων της. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μέχρι σήμερα τα αιτήματα αυτά ξεπερνούν τα πενήντα. Όλα θα αξιολογηθούν με ενιαίους κανόνες και σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες που υπάρχουν. Επίσης, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως η Εγνατία Οδός κατασκευάζεται με δάνεια τα τελευταία 3,5 χρόνια. Σήμερα το ύψος των χρεών στις τράπεζες είναι περίπου 1,1 δισ. ευρώ. Μερικές τράπεζες έχουν ήδη καταγγείλει τις...

συμβάσεις και ζητούν άμεσα αποπληρωμή του συνόλου των δανείων. Ο λόγος που το έκαναν αυτό είναι γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση αθέτησε την υπογραφή στα συμβόλαια των δανείων, όπου είχε δεσμευτεί ότι από το 2008 θα λειτουργούσαν διόδια, με τα οποία θα αποπληρώνονταν τα δάνεια. Η απελθούσα κυβέρνηση άφησε σε όλη τη χώρα αντίστοιχες παγίδες, εκκρεμότητες και μαύρες τρύπες.

Αυτή είναι σήμερα η πραγματικότητα και μέσα σε αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις. Θα θέλαμε σε αυτή την προσπάθεια τη συνεργασία όλων. Ξέρουμε όμως, ότι δεν θα την έχουμε από όλους. Ειδικότερα από αυτούς που άλλα έλεγαν μέχρι τις 4 Οκτωβρίου και άλλα λένε και πράττουν μετά. Είμαι βέβαιος πως κατανοείτε την απάντηση και θα είστε συμπαραστάτης στην προσπάθειά μας.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/19/2010 07:44:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Απάντηση του Υφυπουργού Γιάννη Μαγκριώτη στον Πρόδρομο Χατζηεφραιμίδη, επικεφαλής της παράταξης «Άπειρος Τόπος», σχετικά με τον κόμβο της Εγνατίας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες