ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από nikos

Στο σκοτάδι οι ελληνικές αρχές για την τύχη της ελληνικής αποστολής


Στο σκοτάδι παραμένουν οι ελληνικές αρχές γύρω από τα ακριβή γεγονότα κατά την στρατιωτική επιχείρηση των Ισραηλινών κατά της ειρηνευτικής νηοπομπής που κατευθυνόταν στην Γάζα για παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας, όπως προκύπτει από όσα υποστήριξε απαντώντας σε ερωτήσεις κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής. Εντύπωση προκάλεσε δε, ότι στο εισαγωγικό του σημείωμα, ο ίδιος δεν αναφέρθηκε καθόλου στο ζήτημα....Εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, έκανε σαφή την καταδίκη της χρήσης βίας και μάλιστα σε διεθνή χωρικά ύδατα», ζητώντας παράλληλα πλήρη ενημέρωση από τις ισραηλινές αρχές, προκειμένου να αποφασίσει η κυβέρνηση αν θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες πέραν της διακοπής ελληνο-ισραηλινής άσκησης και την ματαίωση της επίσκεψης του αρχηγού της Αεροπορίας του Ισραήλ στην χώρα.

«Υπήρχε στρατιωτική επιχείρηση σε σκάφος με ελληνική σημαία σε διεθνή ύδατα», δήλωσε η κυβερνητικός εκπρόσωπος, κάνοντας λόγο για ‘αυτονόητη’ και ‘ρητή’ καταδίκη της πράξης. Σημειώνοντας δε ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, επανέλαβε ότι ζητά πλήρη ενημέρωση από το Ισραήλ, κάτι που δεν παρέχεται μέχρι στιγμής και για το οποίο η ελληνική κυβέρνηση κατέστησε το Ισραήλ υπεύθυνο για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.

Ερωτηθείς αν η κυβέρνηση αποδέχεται τους όρους περί ‘κρατικής πειρατείας του Ισραήλ’ και ‘καταρράκωσης του διεθνούς δικαίου’, ο ίδιος περιορίστηκε να απαντήσει ότι δεν μπορεί να δώσει χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν με τους διπλωματικούς όρους, υπογραμμίζοντας πάντως πως η καταδίκη της χρήσης βίας έτσι όπως έγινε και της εξέλιξης που ακολούθησε είναι σαφής από την ελληνική πλευρά. «Δεν είπα κάτι διαφορετικό, απλά δεν μπορώ να υιοθετήσω χαρακτηρισμούς, οι οποίοι μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή να εννοούν κάτι άλλο. Το ότι υπάρχει καταδίκη σαφής και ρητή γι’ αυτή την πράξη του Ισραήλ, η οποία είχε συγκεκριμένα αποτελέσματα που ερευνούμε και για τα οποία ζητάμε άμεση ενημέρωση είναι σαφής», υποστήριξε.

Σαφή ενημέρωση πάντως δεν έχει η ελληνική κυβέρνηση ούτε για τον ακριβή αριθμό των θυμάτων, ενώ ο ίδιος έχει ζητήσει ήδη με έγγραφό του να υπάρξει και στενή παρακολούθηση και ενημέρωση για τους εκπροσώπους του Τύπου που ακολουθούσαν την αποστολή από ελληνικής πλευράς.

Πηγη News time


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 5/31/2010 06:00:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Στο σκοτάδι οι ελληνικές αρχές για την τύχη της ελληνικής αποστολής"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες