ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10-05-2010

1.Την 09-05-2010 και ώρα 00.55΄ στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας δίκυκλη μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ανήλικου ημεδαπού οδηγού της.
Προανάκριση για το τροχαίο ατύχημα διενεργεί το Α.Τ. Θεσπρωτικού.

2.Την 08-05-2010 και κατά τις ώρες 21.00΄-23.00΄ στην Κόνιτσα Ιωαννίνων αστυνομικοί του Τ.Δ.Ν. Ιωαννίνων συνέλαβαν τρεις ημεδαπούς γιατί κατελήφθησαν να κατέχουν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους (28,2) γραμμαρίων. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του ενός εκ των τριών δραστών βρέθηκαν οκτώ (8) συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δύο (2) κιλών περίπου και οκτώ (8) σφαίρες πολεμικού όπλου.
Οι συλληφθέντες με τις σχηματισθείσες σε...

βάρος τους δικογραφίες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ τα ναρκωτικά και οι σφαίρες κατασχέθηκαν από το Τ.Δ.Ν. Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

3.Την 08-05-2010 και ώρα 08.50΄ στην Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας αστυνομικοί του Τ.Δ.Λ. Άρτας συνέλαβαν έναν ημεδαπό γιατί μετέφερε προς το εσωτερικό της Χώρας με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του έναν (1) λαθρομετανάστη με τελικό προορισμό την Πάτρα έναντι χρηματικής αμοιβής. Συνελήφθησαν επίσης δύο ημεδαποί που επέβαιναν σε έτερο Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο και ενεργούσαν ως προπομποί.
Σε βάρος του αλλοδαπού εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης κ. Ανακριτή Πατρών.
Οι διακινητές και ο λαθρομετανάστης, ο οποίος επίσης συνελήφθη, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας, ενώ τα οχήματα κατασχέθηκαν από το Τ.Δ.Λ. Άρτας που διενεργεί την προανάκριση.

4.Την 08-05-2010 και ώρα 11.00΄ στην Ηγουμενίτσα αστυνομικοί της Υ.Α. Ηγουμενίτσας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό υπήκοο Ιράκ γιατί μετέφερε προς το εσωτερικό της Χώρας με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τέσσερις (4) λαθρομετανάστες υπηκόους Ιράκ με τελικό προορισμό τη Γερμανία έναντι χρηματικής αμοιβής.
Όλοι οι λαθρομετανάστες κατείχαν και επέδειξαν πλαστά Διαβατήρια Τουρκίας τα οποία είχαν προμηθευτεί από ομοεθνή τους στην Αθήνα. Επίσης ο οδηγός κατείχε και επέδειξε πλαστή Γερμανική άδεια ικανότητος οδηγήσεως.
Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστης, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ τα οχήματα και τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν από την Υ.Α. Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

5.Κατά το χρονικό διάστημα 1/2-05-2010 στην Άρτα άγνωστος-οι δράστης-ες εισήλθαν σε οικία ημεδαπού αφού παραβίασαν πόρτα και αφαίρεσαν τριάντα (30) λίρες παλαιάς κοπής και κοσμήματα συνολικής αξίας εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000) ΕΥΡΩ.
Προανάκριση για την κλοπή διενεργεί το Τ.Α. Άρτας.

6.Βραδινές ώρες της 07-05-2010 στην Ανατολή Ιωαννίνων άγνωστος-οι δράστης-ες εισήλθαν σε οικία ημεδαπού αφού παραβίασαν μπαλκονόπορτα και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας πέντε χιλιάδων (5.000) ΕΥΡΩ.
Προανάκριση για την κλοπή διενεργεί το Α.Τ. Κατσικά Ιωαννίνων.

7.Διακόσιοι ογδόντα έξι (286) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα από 07-05-2010 έως 09-05-21010, σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στην Χώρα τους.Bookmark and ShareΔημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/10/2010 05:15:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , , .

0 σχόλια for "ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες