ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Υψηλές επιδόσεις από τον Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων σε ένα ακόμη διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών.


Ο Α.Γ.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ σε ένα ακόμη Διασυλλογικό πρωτάθλημα μετά από αυτά των ΠΠ-ΠΚΑ και των Π-Κ, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών συγκεντρώνοντας 168 βαθμούς.

Το διασυλλογικό πρωτάθλημα Α-Γ Δυτικής Ελλάδας, διεξήχθη στο Πανπελλοπονησιακό Στάδιο της Πάτρας στις 8-9 Μαΐου 2010.Οι αθλητές του Α.Γ.Σ.ΙΩΑΝΝIΝΩΝ σημείωσαν υψηλές επιδόσεις ,μερικές από τις οποίες είναι μέσα στις τρεις καλύτερες πανελλαδικά.(όπως αυτές του Σταύρου Ανυφαντή στα 100 και τα 200 μέτρα )
Οι αθλητές του σωματείου μας που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών σε αυτό το πρωτάθλημα ήταν οι ακόλουθοι:

• Ανυφαντής Σταύρος 1ος στα 100μ και στα 200μ Ανδρών με επίδοση 10΄΄75 και 21΄΄49 αντίστοχα
• Αγγέλη Εβίτα 1η στην σφαιροβολία και την δισκοβολία Γυναικών με επίδοση 11.41 και 37.25 αντίστοιχα
• Ανυφαντή Δήμητρα 2η στα 200μ Γυναικών με επίδοση 26.11
• Aderemi Adiola 2η στα 400μ Γυναικών με επίδοση 58.85
• Βασιλείου Ιωάννα 2η στο τριπλούν Γυναικών με επίδοση 11.71
• Μάρης Άρης 3ος στο άλμα επί κοντώ με επίδοση 4.30
• Μάρκου Σοφία 3η στην Σφαιροβολία Γυναικών με επίδοση 10.38
• 4-400μ Γυναικών (Σαπλαούρα Μάγδα, Aderemi Adiola,Βασιλείου Ιωάννα, Ανυφαντή Δήμητρα ) 1η θέση με επίδοση 4.03΄΄70 που αποτελεί και νέο ρεκόρ συλλόγου
• 4-400μ Ανδρών (Αυγήτας Δημήτρης, Ανυφαντής Σταύρος, Χίτζιος Γιάννης, Τσιάτσης Μάνθος ) 2η θέση με επίδοση 3’26΄67
• 4-100μ Ανδρών (Μπαρέκας Βασίλης, Τσιάτσης Μάνθος, Παπαγεωργίου Αλέξανδρος,Γρίβας Ηλίας) 2Η Θέση με επίδοση 43΄΄56
Η τελική βαθμολογία είναι:
Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων 168 βαθμοί
Γ.Α.Αρκαδίας 134 βαθμοί
Ε.Κ.Α.Δωδώνη Ιωαννίνων 113 βαθμοί


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/10/2010 05:25:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Υψηλές επιδόσεις από τον Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων σε ένα ακόμη διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες