ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:12 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Τιμήθηκε Πανοζάχος, προτάθηκε ο Καχριμάνης.


Μια κοινωνική συνάθροιση η οποία είχε ως στόχο - πρόσχημα ενδεχομένως - να παρατεθεί δείπνο προς τιμήν του πρώην Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Ηπείρου, Δημήτρη Πανοζάχου, μετατράπηκε, λογικά, σε μια κομματική συγκέντρωση στη διάρκεια της οποίας δεν θα μπορούσε παρά να συζητηθεί και διάταξη των στελεχών της Ν.Δ. εν όψει των εκλογών του Νοεμβρίου σε Περιφέρεια και δήμους της Ηπείρου.

Σε κάθε περίπτωση, και αυτό πρέπει να διευκρινισθεί από την αρχή, η συγκεκριμένη συγκέντρωση δεν είχε επίσημη κομματική κάλυψη. Την πρωτοβουλία για την οργάνωσή της είχε ο πρώην συνεργάτης του Δημήτρη Πανοζάχου στην Περιφέρεια Ηπείρου, Βασίλης Ψαθάς, ο οποίος, θα μπορούσε να πει κανείς, θα πρέπει να είχε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του την...

σκέψη προώθησής του στο δήμο Αρταίων μια και στους κατοικούντες στην Ιερουσαλήμ είναι γνωστή η επιθυμία του να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος με τη στήριξη της Ν.Δ.

Σε αυτή του την επιθυμία μπορεί κανείς να δικαιολογήσει το γεγονός ότι στον δείπνο δεν κλήθηκε να παραστεί ο νομάρχης Άρτας, Γιώργος Παπαβασιλείου, ο οποίος έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να είναι υποψήφιος δήμαρχος στην Άρτα.
Έτσι λοιπόν κάλεσε περίπου στα 70 στελέχη της αυτοδιοίκησης από όλη την Ήπειρο να συναντηθούν σε κέντρο της Παντάνασσας, που βρίσκεται αριστερά στο δρόμο προς την Πρέβεζα και λίγο πριν την Φιλιππιάδα.
Από τον νομό Ιωαννίνων κλήθηκαν και παραβρέθηκαν ο νομάρχης Ιωαννίνων, Αλέκος Καχριμάνης, ο δήμαρχος Τύμφης, Γιώργος Συκουβέλος, ο δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Μακόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Δημήτρης Μπαράτσας, και ο οικονομολόγος, Γιώργος Φυραρίδης.

Τι βγήκε τώρα από αυτή την συγκέντρωση.
Κατ' αρχήν το «δεν έχω αποφασίσει ακόμη για το αν θα κατέβω υποψήφιος για την Περιφέρεια», που είπε ο νομάρχης Ιωαννίνων, Αλέκος Καχριμάνης. Αυτό του προτάθηκε από τους παρισταμένους όταν τέλειωσε τον χαιρετισμό του προς τους συνδαιτυμόνες. Ένα χαιρετισμό που έκανε βασικά προς τιμή του τιμώμενου προσώπου, όπως άλλωστε έκαναν και κάποιοι άλλοι, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Θωμάς Πιτούλης. Όταν λοιπόν ολοκλήρωσε την ομιλία του πολλοί εκ των παρευρισκομένων του φώναξαν «και Περιφερειάρχης τώρα», Ακριβώς σε αυτή την προτροπή έδωσε την απάντηση που προαναφέραμε. Μια απάντηση μάλλον αναμενόμενη αφού δεν θα μπορούσε να δεχθεί πρόταση που βγήκε μέσα από μια κοινωνική συνάθροιση και όχι επίσημη κομματική διαδικασία.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Καχριμάνης δεν θα μπορούσε να παρασυρθεί από την συγκεκριμένη ομήγυρη και να δεσμευτεί απέναντί της, μια και εκείνο που ο ίδιος επιδιώκει, ως προς την υποψηφιότητά του, είναι μια επιλογή του προσώπου του από τα κεντρικά. Ουσιαστικά από τον ίδιο τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά. Θα ήταν λοιπόν λαθεμένη πολιτική επιλογή του να προλάβει την προεδρική απόφαση αποδεχόμενος την παρορμητική πρόταση ορισμένων τοπικών στελεχών που διατυπώθηκε μεταξύ τυρού και αχλαδιού και ενδεχομένως ποσότητας αλκοόλ. Ολοκληρώνοντας να πούμε ότι στην συνάντηση είχε κληθεί και ο βουλευτής Πρέβεζας, Δημήτρης Τσουμάνης, ως πρώην συνεργάτης του κ. Πανοζάχου, ο οποίος δεν παρέστη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του στην βουλή.

Πηγή Νέοι Αγώνες Ηπείρου


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/12/2010 09:18:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Τιμήθηκε Πανοζάχος, προτάθηκε ο Καχριμάνης."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες