ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Η κυβέρνηση δεν ξεκαθαρίζει τη στάση της για τη ΣΒΕΚΗ. Δυο μήνες κλειστή και όλα στάσιμα...


-Αποφεύχθηκαν οι πλειστηριασμοί, αλλά λύση δεν προκύπτει.

Δυο σχεδόν μήνες μετά το κλείσιμο της Συνεταιριστικής Βιομηχανίας Κρέατος Ηπείρου και η κυβέρνηση αποφεύγει συστηματικά να τοποθετηθεί για την τύχη της, αν δηλαδή θα τη στηρίξει μέσω της Αγροτικής Τράπεζας για να εξυγιανθεί και να αλλάξει πορεία, όπως ζητούν με υπόμνημα τους οι μέτοχοι οι παραγωγοί και οι εργαζόμενοι.

Στο αρχικό υπόμνημα, στα μέσα Μαρτίου, δεν υπήρξε καν ανταπόκριση από αρμόδιο υπουργό ή την ΑΤΕ και οι μέτοχοι επανήλθαν με νέο έγγραφο προ δυο εβδομάδων περίπου, αλλά και πάλι απάντηση δεν δίνεται, ούτε και...

κλείνεται κάποια συνάντηση όπως ζητείται. Υπήρχε μια πιθανότητα να συναντηθούν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και εκπρόσωποι των μετόχων την περασμένη Τρίτη με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλη Καρχιμάκη, αλλά εις μάτην. Και αυτή η απόπειρα απέτυχε και πλέον εντείνεται ο προβληματισμός για την ΣΒΕΚΗ που επί δίμηνο έχει ...κατεβάσει ρολά και οι πλειστηριασμοί ...αποκρούονται μεν, αλλά άγνωστο μέχρι πότε.

Ο τελευταίος ήταν για τις 28 Απριλίου αλλά ματαιώθηκε και οι μέτοχοι ζήτησαν αναπροσαρμογή της τιμής εκκίνησης προς τα πάνω, όμως αυτή δεν είναι λύση, όπως επισημαίνει και ο πρόεδρος του μεγαλομετόχου Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μιχάλης Κασσής. Την ερχόμενη εβδομάδα, όπως δήλωσε, θα επιδιώξει να γίνει η συνάντηση με τον κ. Καρχιμάκη και με την ΑΤΕ, ώστε να ξεκαθαριστεί η στάση της κυβέρνησης για το δάνειο των 3 εκ. ευρώ που ζητείται με εγγύηση του κράτους, αν και το ποσό ίσως να μην αποδειχθεί αρκετό για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις προς χοιροτρόφους, εργαζόμενους και να εξασφαλιστεί και κεφάλαιο κίνησης. Ουσιαστικά η ΣΒΕΚΗ βρίσκεται στον...αέρα και ίσως λύση και με νέα δανειοδότηση να μην προκύπτει και να οδηγηθεί σε πλειστηριασμό, με την ΑΤΕ να έχει λαμβάνειν περίπου 6 εκ. ευρώ από δάνεια και μαζί με τους χοιροτρόφους, τους εργαζόμενους και άλλες υποχρεώσεις να φτάνουν τα 9 εκ. ευρώ.
Όπως και νάχει η κυβέρνηση οφείλει μια απάντηση και αυτή θα επιδιώξουν οι μέτοχοι.

Πηγή Νέοι Αγώνες Ηπείρου


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/03/2010 08:44:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Η κυβέρνηση δεν ξεκαθαρίζει τη στάση της για τη ΣΒΕΚΗ. Δυο μήνες κλειστή και όλα στάσιμα..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες