ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Κλειδώστε τους σ΄ένα μπουντρούμι μέχρι να φέρουν τα λεφτά πίσω!


Σκέφτομαι… Αυτό το σλόγκαν «φέρτε πίσω τα λεφτά»… Αυτό σκέφτομαι.

Ο «πλούτος» που δημιουργήθηκε μετά το 1996, είναι κατά την γνώμη μου πάνω από το 70% της φούσκας που πληρώνουμε (δεν την πληρώνουμε ακόμα, αλλά όταν συνεννοηθούν μεταξύ τους, θα την πληρώσουμε). Για να δούμε όμως που πήγαν τα λεφτά και πως θα τα βρούμε για να τα πάμε στην θέση τους (και να μειώσουμε τα δάνεια).

Ο οικοδομικός οργασμός: Εργολάβοι, κτηματομεσίτες, χωματουργοί, τράπεζες, συμβολαιογράφοι δικηγόροι. Πολύς κόσμος, αυτούς τους πιάνεις από την γενική φορολογία. Αυτοί που τα αγόρασαν, πλήρωσαν. Οι άλλοι πήραν τα λεφτά.

Εξοχικά, βίλες, κότερα. Πόσοι να είναι… 10.000; Πάνω τους.

Χρηματιστηριακές εταιρίες...

ΑΕΔΑΚ, τράπεζες, ΑΧΕΠΕΥ και ένα σωρό λαμόγια που προέκυψαν και ήταν ξυπόλυτοι το 1995 και τώρα έχουν Ferrari. 3.000 άτομα. (Για την διασταύρωση Ε1 και Ε9)

Πάμε στα μεγάλα κονδύλια: ΥΠΕΘΟ, ΥΠΕΧΩΔΕ, Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών, Ασφαλίσεων, Υγείας, Ανάπτυξης, Άμυνας. 7 Υπουργεία. Περίπου 20 Υπουργοί, 40 υφυπουργοί, 80 Γενικοί Γραμματείς. Όλοι κλειδωμένοι σε ένα μπουντρούμι, χωρίς φαί και νερό, μέχρι νεωτέρας.

Πόσους διαπλεκόμενους τομείς έχουμε; Ενέργεια 3-4 μεγάλους, 4-5 μικρούς. Ας πάρουμε ένα... παράδειγμα. Κάποιος βρίσκει κάτι ευκαιρίες, λαδώνει το μισό Υπουργείο και την υπόλοιπη ΔΕΗ και γίνεται μεγιστάν. Τα λεφτά πίσω. Η πιάτσα τους ξέρει έναν έναν, και τα κλειδωμένα υπαλληλάκια στο μπουντρούμι, όταν πεινάσουν πολύ, θα τραγουδήσουν. Το ίδιο για 3-4 στο Υγείας και τα άλλα Υπουργεία. Με τα Ταμεία θα είναι πιο δύσκολο, θα πρέπει να τσουβαλιαστούν και οι … Πρόεδροι μέχρι να μιλήσουν. Να σας πω πως το κάνει χώρα στην Βόρεια Αφρική: Εάν κάποιος είναι ύποπτος, του βουτάνε την οικογένεια και την πάνε μέσα, μέχρι να βρει και να φέρει τα λεφτά. Επιστρέφει το 30%, εκεί είναι πωρωμένοι. Εμείς είμαστε ντελικάτοι, θα επιστρέψει το 60%.

Αν, κύριοι της Κυβέρνησης θέλετε πραγματικά να προλάβετε τον ξεσηκωμό, μαζέψτε τους συναγωνιστές σας σε ένα υπόγειο . Θα πληρώσει και ο πολύς κοσμάκης… Αλλά αν δεν μαζέψετε μερικούς από τους παραπάνω για τα μάτια, θα τους μαζέψει ο κοσμάκης. Και εσάς μαζί. Τα περί ελλείμματος που σας άφησε η ΝΔ είναι π….ριες που έλεγε και ο κουφός επί Καραμανλή. Τα πλεονάσματα αυτών που σας καρπαζώνουν να πάτε να μαζέψετε.

Άντε, όλο και κάποιος υπουργός με τύψεις θα αρχίσει να κελαηδάει.

Aπό το apnea gr


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/05/2010 08:10:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Κλειδώστε τους σ΄ένα μπουντρούμι μέχρι να φέρουν τα λεφτά πίσω!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες