ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:13 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ερώτηση Ηπειρωτών Βουλευτών για τα Εθνικά κληροδοτήματα.


Οι Ηπειρώτες βουλευτές Μιχάλης Παντούλας, Δημήτρης Τσιρώνης, Χρήστος Κατσούρας, Παύλος Στασινός, Αθανάσιος Οικονόμου και Ευάγγελος Παπαχρήστος κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή, προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γεώργιο Παπακωνσταντίνου για τα εθνικά –ηπειρωτικά κληροδοτήματα.

Η ερώτηση που κατατέθηκε είναι η εξής: Κατά την πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων του θέματος των Εθνικών Κληροδοτημάτων ο Πρωθυπουργός κ. Γ.Α. Παπανδρέου τόνισε με έμφαση ότι στο συγκεκριμένο θέμα θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια ώστε η βούληση των διαθετών να γίνει απολύτως σεβαστή και η...

ελληνική κοινωνία να απολαύσει τις δωρεές των ευεργετών. Πρέπει, πάντως, να τονιστεί ότι είναι η πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά που υπήρξε παρόμοια δήλωση σε επίπεδο Πρωθυπουργού.

Προς υλοποίηση της ουσιαστικής αυτής δέσμευσης του κ. Πρωθυπουργού

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός
1. Σε ποιες ενέργειες πρόκειται να προβεί το Υπουργείο Οικονομικών για την ανασυγκρότηση της Δ/νσης Εθνικών Κληροδοτημάτων ώστε να επιτελέσει το ρόλο που της αναλογεί.

2. Εάν θα διαταχθεί οικονομικός - διαχειριστικός έλεγχος στο σύνολο των κληροδοτημάτων που εποπτεύει το Υπουργείο Οικονομικών για την καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων ενός εκάστου και την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων, όπου διαπιστωθούν παρανομίες, παραλείψεις ή παρατυπίες ως προς τη διοίκηση και τη διαχείρισή τους.

3. Εάν το Υπουργείο Οικονομικών θα εφαρμόσει το Ν. 1473/84 (άρθρα 37 και 47) σε ό,τι αφορά τα παλαιά Κληροδοτήματα των Ιωαννίνων και τις Σχολικές Περιουσίες της πόλης, που προέρχονται από τα κληροδοτήματα αυτά μετά τις αμφισβητήσεις που δημιούργησε η 414/2000 Γνωμοδότηση του Ν.Σ.Κ.

Πηγή Ηpeiros gr


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/13/2010 12:13:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ερώτηση Ηπειρωτών Βουλευτών για τα Εθνικά κληροδοτήματα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες