ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Προς κλείσιμο το οικοτροφείο στο Μονοδέντρι;


Έντονη είναι η φημολογία και η ανησυχία στο Μονοδένδρι Ζαγορίου, περί λουκέτου στο οικοτροφείο που λειτουργεί το Ριζάρειο και κατ΄ επέκταση στο Δημοτικό Σχολείο, που αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο για την ευρύτερη περιοχή.

Σήμερα στο σχολείο φοιτούν 23 παιδιά, εκ των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία κατάγεται από την Αλβανία. Το τελευταίο διάστημα όμως, το προσωπικό του οικοτροφείου, αλλά και οι κάτοικοι του χωριού είναι στην κυριολεξία ανάστατοι, λόγω της έντονης φημολογίας ότι το οικοτροφείο οδεύει προς το κλείσιμο, φημολογία στην οποία κανένας δεν...

βάζει τέλος.
Το οικοτροφείο, όπως αναφέρεται στο επίσημο site του Ριζαρείου Ιδρύματος δμιουργήθηκε για να παράσχει φιλοξενία (δωρεάν διαμονή - διατροφή - ιατροφαρμακευτική περίθαλψη) και επιβλεπόμενη μελέτη στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μονοδενδρίου, οι οποίοι κατά πλειονότητα προέρχονται από περιοχές της Ηπείρου ή της ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας των οποίων τα Δημοτικά Σχολεία έχουν καταργηθεί λόγω συρρίκνωσης του πληθυσμού.

Σημειώνεται ότι το Δημοτικό Σχολείο Μοδενδρίου θεωρείται πρότυπο λειτουργίας για το Νομό Ιωαννίνων, με σημαντική επίδοση και στον πολιτιστικό τομέα.

Παρόλα αυτά, το τελευταίο διάστημα, οι προτεραιότητες του Ιδρύματος πιθανόν να έχουν επαναπροσδιοριστεί. Επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί το παραμικρό, όμως ενδιαφέρον έχει η στάση που κρατούν οι Δήμαρχοι, όχι μόνο του Κεντρικού Ζαγορίου, αλλά και των υπολοίπων Δήμων της περιοχής, που θα απαρτίσουν το νέο Δήμο Ζαγορίου.

Πηγή Epirus post

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/17/2010 09:27:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Προς κλείσιμο το οικοτροφείο στο Μονοδέντρι;"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες