ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Καμία έκτακτη εισφορά στους ελεύθερους επαγγελματίες.


Νευρική κρίση προκάλεσε στην κυβέρνηση η προχθεσινή δήλωση του υπουργού Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδου ότι στα μέτρα που προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση για την οικονομία εξετάζεται και η επιβολή έκτακτης εισφοράς στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Η δήλωση Λοβέρδου- στο Μega- προκάλεσε αντιδράσεις και κατ΄ αρχήν επιβεβαιώθηκε από τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δήλωσε στο Αlter ότι η κυβέρνηση μελετάει το θέμα αλλά οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν την Τρίτη (χθες) το πρωί. Ωστόσο, εν συνεχεία η επιβολή έκτακτης εισφοράς ανακλήθηκε με χθεσινή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή, ο οποίος ανέφερε ότι δεν τίθεται θέμα επιβολής έκτακτης εισφοράς στους ελεύθερους επαγγελματίες. Οπως έγινε γνωστό, οι δηλώσεις Λοβέρδου προκάλεσαν...

εσωκυβερνητικό θέμα, καθώς δεν είχαν την έγκριση της κυβέρνησης. Είναι ενδεικτικό ότι νωρίς χθες το πρωί κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών υποστήριζαν ότι η επιβολή έκτακτης εισφοράς ήταν πρόταση του ίδιου του υπουργού Εργασίας, για την οποία όμως η κυβέρνηση δεν είχε πάρει αποφάσεις. Είχε συζητηθεί
Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν σχετικά ότι το όλο θέμα όντως είχε συζητηθεί στη σύσκεψη για το Ασφαλιστικό υπό τον υπουργό Επικρατείας Χάρη Παμπούκη, προχθές το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά η ιδέα εγκαταλείφθηκε διότι κρίθηκε «κοινωνικά άδικη», δεδομένου ότι όπως υποστήριξαν οι περισσότεροι από όσους μετείχαν στη σύσκεψη (μετείχαν επίσης οι Γ. Παπακωνσταντίνου, Δ. Ρέππας, Ν. Αθανασάκης κ.ά.) τυχόν επιβολή μιας τέτοιας έκτακτης φορολόγησης θα αποτελούσε στην ουσία «μέτρο τιμωρίας των ελεύθερων επαγγελματιών που είναι συνεπείς προς τις φορολογικές υποχρεώσεις τους».

Οπως τονίστηκε, «ο στόχος πρέπει να είναι το πώς θα συλληφθεί η φορολογητέα ύλη που αφορά ελεύθερους επαγγελματίες και διαφεύγει και όχι να επιβληθεί χαράτσι σε αυτούς που κάνουν δήλωση εισοδήματος». Πάντως, κυβερνητική πηγή που ρωτήθηκε για το «αν υπάρχει θέμα Λοβέρδου» εξαιτίας του συγκεκριμένου προβλήματος, διέψευσε κατηγορηματικά ότι τίθεται οποιοδήποτε θέμα για τον υπουργό Εργασίας.

Πηγή Νέα online
Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/05/2010 10:21:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Καμία έκτακτη εισφορά στους ελεύθερους επαγγελματίες."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες