ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Τίποτε άλλο, παρά μόνο ΑΓΩΝΑΣ, ΑΓΩΝΑΣ, ΑΓΩΝΑΣ.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

Και ξαφνικά ακούστηκε μια βροντή και όλοι ξύπνησαν τρομαγμένοι απο αυτήν κοιτώντας δεξιά και αριστερά να δούν απο που προέρχεται.Ήταν το ηφαίστειο που περίμενε τον κατάλληλο χρόνο για να βγάλει το περιεχόμενο της κόλασης.

Το καπιταλιστικό σύστημα όπως τουλάχιστον το γνωρίσαμε καταρρέει , όχι απο φυσική φθορά ή για να δώσει τη θέση του σε ένα άλλο καλύτερο ,αλλά για να αφήσει τον απαραίτητο χώρο στην αρχέγονο δημιουργό του. Το φρικτό τέρας του απόλυτου ολοκληρωτισμού δεν θα μπορούσε να αναδυθεί χωρίς να έχουν αποπερατωθεί οι παγκόσμιες υποδομές του "νέου βασιλείου" του. Αυτό που συμβαίνει σήμερα στον τόπο μας δεν είναι το φαινόμενο μιας πολιτικο-οικονομικής μετάλλαξης του κατεστημένου ή απλώς η εμφάνιση ένός άλλου "ιστορικού κύκλου" ο οποίος...

με τον ένα ή μετον άλλο τρόπο θα ...κλείσει όταν πρέπει.
Όποιος αποπειραθεί να κάνει προβλέψεις βασιζόμενος μόνο στην ιστορική εμπειρία απλώς θα ζωγραφίσει σκιές που κάθε μέρα δυστυχώς θα αλλάζουν σχήμα.
Η κατασκευασμένη έκρηξη της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης , δεν ήταν ένας βήχας απο το άρρωστο καπιταλιστικό σύστημα που μετέδωσε μια "χρηματοπιστωτική φυματίωση" στο περιβάλλον,αλλά οι ωδίνες ενός τοκετού που ακόμα δεν έχει τελειώσει.Αυτή είναι και η πραγματική αιτία που όλες οι δυνάμεις της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" έχουν αποδυθεί σε έναν "αγώνα δρόμου" προκειμένου να προετοιμάσουν το έδαφος πάνω στο οποίο θα πατήσει το το βδελυρό αποτέλεσμα αυτού του ...τοκετού.

Το χωράφι της Ευρώπης με τη βοήθεια του Γ΄ Ράϊχ καθαρίστηκε αρχικά απο τις "κοτρώνες" και μετά σπάρθηκε απο τους δήθεν νικητές "συμμάχους" με τους σπόρους που είχε μοιράσει η "Νέα Τάξη".Σήμερα ήρθε η ώρα που πρέπει να καθαριστεί και απο τα αγριόχορτα, ώστε όλα να είναι τέλεια όταν θα έλθει το "νέο μωρό".Τον ρόλο του "σβαρνιάρη" τον έδωσαν πάλι στη Γερμανία η οποία με τη δύναμη και το ύφος ενός Δ΄Ράϊχ άρχισε την μισάνθρωπη "αποψίλωση"απο την Ελλάδα και όπως είναι πια φανερό προχωρά και στους άλλους λαούς της " η οποία αφού θα ζήσει και την κατάρρευση του "Ευρώ" θα ζήσει στο πετσί της και αυτή τις συνέπειες του ανθρωπισμού της "Νέας Εποχής".
Το ποιός κρατάει τη σβάρνα και τα σκαλιστήρια της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" έχουν την σημασία τους αλλά δεν είναι το ζητούμενο.Αν δεν καταλάβουμε το πως και το γιατί συμβαίνουν όλα αυτά εδώ και τώρα ,τότε κάθε αντίδραση και αντίσταση θα μοιάζει με την πάλη ένος τυφλού ξιφομάχου.

Ας επικεντρώσουμε λοιπόν την αντίσταση όχι μόνο στην πάλη για την διατήρηση των στοιχειωδών εργασιακών μας δικαιωμάτων που πρώτα αυτά χτυπιώνται ,αλλά στον δύσκολο αγώνα εναντίον της παγκόσμιας τυραννίας των αντίχριστων και μισανθρώπων δυνάμεων της "Νέας Τάξης Πραγμάτων".
Όταν θα έχουμε αποκτήσει το φρόνημα εκείνων των προγόνων μας , που δεν δίσταζαν μπροστά στην επιλογή μεταξύ της ελευθερίας ή του θανάτου, τότε και μόνο τότε ο αγώνας μας θα είναι ουσιώδης και αποτελεσματικός.

Από το Κλασσικοπερίπτωση.
Bookmark and Share
Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/05/2010 06:22:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Τίποτε άλλο, παρά μόνο ΑΓΩΝΑΣ, ΑΓΩΝΑΣ, ΑΓΩΝΑΣ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες