ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

«Τουριστικό Πανόραμα»: Ο Υπουργός Πολιτισμού στο περίπτερο της Ηπείρου.


Αισθητή ήταν η παρουσία της Ηπείρου στην 15η διεθνή έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το τετραήμερο 29Απριλίου έως 2 Μαΐου. Το κοινό περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου και των τεσσάρων Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, στους ιστορικούς χώρους του Ζαππείου, όπου πραγματοποιήθηκε φέτος το «Τουριστικό Πανόραμα» συγκέντρωσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων επισκεπτών.

Οι τέσσερις Νομοί της Ηπείρου είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν τις ομορφιές, τη φιλοξενία, τη λαϊκή παράδοση καθώς και τη μοναδικότητα στην εφαρμογή των εναλλακτικών μορφών τουρισμού που προσφέρουν σε όσους επιλέγουν να τους επισκεφθούν.
Την έκθεση εγκαινίασε το απόγευμα της Πέμπτης ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος τον οποίο κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο της Ηπείρου τον υποδέχθηκε η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα, οι...

βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Στασινός και Βαγγέλης Παπαχρήστος, οι Νομάρχες Άρτας, Γιώργος Παπαβασιλείου και Πρέβεζας, Βασίλης Ιωάννου και ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Κώστας Αλεξίου. Η Γενική Γραμματέας επεσήμανε στον Υπουργό πως η στρατηγική που χαράσσει το Υπουργείο βρίσκει εφαρμογή στην Ήπειρο, καθώς η περιοχή έχει πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και απαράμιλλες φυσικές ομορφιές «τις οποίες στοχεύουμε να αξιοποιήσουμε» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γερουλάνος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προθήκη του Κέντρου Παραδοσιακής Βιοτεχνίας ( ΚΕΠΑΒΙ) όπου εκθέτονταν μοναδικά χειροποίητα ασημένια κομψοτεχνήματα και ενημερώθηκε από τον εκπρόσωπο των αργυροχόων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Οι αργυροχόοι φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειας με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματέως σε μια προσπάθεια να στηριχθεί ο κλάδος τους που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα και να τους δοθεί η ευκαιρία να προβάλλουν τη μοναδικότητα της δουλειάς τους.

Κατά την τελετή των εγκαινίων, στην ομιλία του ο υπουργός υπογράμμισε ότι «για το καλό του τουρισμού στην Ελλάδα δεν χρειάζονται πολλά λόγια». Απαιτείται όπως υποστήριξε, «αλλαγή νοοτροπίας», παύση της άγονης κριτικής, συνέπεια και συνέχεια στο μήνυμα που εκπέμπουμε («που δεν πρέπει να αλλάζει ανάλογα με τα γούστα του κάθε υπουργού», όπως είπε), γιατί «συνεργασία και συνέπεια είναι τα πρώτα εργαλεία αλλαγής νοοτροπίας», που απαιτείται και στη χάραξη στρατηγικής. Ο κ. Γερουλάνος κατέληξε υπογραμμίζοντας: «Η δυναμική της Ελλάδας είναι ο πλούτος της πολιτιστικής της κληρονομιάς, της φυσικής της ομορφιάς και των εμπειριών που μπορεί ένας επισκέπτης να ζήσει δίπλα στους Eλληνες οικοδεσπότες του.

Αυτός ο πλούτος είναι η δύναμή μας και για να τον αξιοποιήσουμε θα χρειαστούν θυσίες και προσπάθεια. Τέρμα πια οι επιχορηγήσεις σε περιοχές που έχουν κορεστεί, τέρμα οι εύκολες επενδύσεις σε ήλιο και θάλασσα, τέρμα οι εύκολες και ακριβές διαφημίσεις. Είναι ώρα για δουλειά και καινοτομία. Είναι ώρα να σκεφτούμε τον τουρισμό έξω από τις παραμέτρους στις οποίες είχε αναπτυχθεί μέχρι σήμερα».
Bookmark and ShareΔημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/03/2010 07:48:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , .

0 σχόλια for "«Τουριστικό Πανόραμα»: Ο Υπουργός Πολιτισμού στο περίπτερο της Ηπείρου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες