ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Πόσο επιβάρυνε οικονομικά τον Φιλοτελισμό ΕΛΤΑ το δίδυμο Στυλιανίδη-Μαύρου;


Το μύθο των ''παχιών αγελάδων'' όλοι λίγο-πολύ τον γνωρίζουμε. Σαν μια ''παχιά αγελάδα για άρμεγμα'' είδε το γνωστό ΟΝΝΕΔίτικο δίδυμο Στυλιανίδη - Μαύρου, που επικάθισε στην πλάτη των ΕΛΤΑ, ο ένας σαν προϊστάμενος εποπτεύων Υπουργός ΥΜΕ και ο δεύτερος ως Διευθύνων Σύμβουλος, κατόπιν επιλογής του πρώτου, την Διεύθυνση Φιλοτελισμού ΕΛΤΑ, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τις δημόσιες σχέσεις τους, με χρήματα φυσικά του Κρατικού Ταχυδρομείου και να προβληθούν προεκλογικά στις εκλογικές τους περιφέρειες και τους εν δυνάμει ψηφοφόρους τους.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το μέγεθος της σπατάλης στον Φιλοτελισμό - αυτό θα το μάθουμε εάν η νέα Διοίκηση έκανε, μέσω του προκλητικά υψηλού αμειβόμενου εσωτερικού ελέγχου, τον απαραίτητο και αναγκαίο οικονομικό έλεγχο - για να καταγράψουμε το ποσοστό που...

αντιστοιχεί στην ζημία των 37.000.000 και πλέον ευρώ του οικονομικού έτους 2009.

Ξέρουμε όμως, ότι ξοδεύτηκαν προκλητικά χιλιάδες ευρώ σε δωρεές φιλοτελικού υλικού και σε φιέστες προβολής, που διοργανώθηκαν τόσο στη Ροδόπη για προβολή του Ευριπίδη Στυλιανίδη, όσο και στις Κυκλάδες για τον Σταμάτη Μαύρο.
Άραγε πόσο στοίχισαν οι φιέστες στην Άνδρο, την Μήλο και την Σύρο; Κάποιοι μιλούν για 100.000 ευρώ για την φιέστα της Άνδρου, που τραπεζώθηκαν εκατοντάδες πολιτικοί φίλοι του Μαύρου, φιλοξενήθηκαν καμία 20αρια προσκεκλημένοι από την Αθήνα για 3-4 μέρες, με έξοδα φυσικά της επιχείρησης, εκ των οποίων 7-8 υπάλληλοι των ΕΛΤΑ, που πληρώθηκαν και τα εκτός έδρας και επιπλέον ο γνωστός και μη εξαιρετέος πρώην γενικός γραμματέας ΥΜΕ Γιώργος Αδαμόπουλος, που ''φόρτωσε'' μεταξύ των άλλων στον ΕΛΤΑ και τις θυγατρικές του με υπεράριθμους δικηγόρους για να δημιουργήσει εκλογική πελατεία ενόψει εκλογών στο Δ.Σ.Α.. Ούτε γνωρίζουμε πόσο στοίχισαν τα χιλιάδες βεγγαλικά που έκαναν την νύκτα-μέρα στον Ανδριώτικο ουρανό μετά το πέρας της φιέστας, ούτε πόσο στοίχισε η διπλοπληρωμένη εξέδρα των εκδηλώσεων, αλλά και οι χιλιάδες προσκλήσεις που τυπώθηκαν παρακαλώ στην Νάξο, λες και το Κρατικό Ταχυδρομείο δεν έχει συνεργαζόμενους τυπογράφους στην Αθήνα.

Αυτό θα μας το πει, εκτός από τον εσωτερικό έλεγχο και η Διεύθυνση Οργάνωσης Διοίκησης που πλήρωσε δεκάδες τιμολόγια εν κρυπτό, για να μην μάθει τίποτε το Ταχυδρομικό πόπολο. 'Όπως θα μας πει πόσο στοίχισαν οι φιέστες Μαύρου, μοναδικές στα χρονικά των νησιών, που εξέπνευσαν μια εικόνα γκλαμουριάς, όπως χαρακτηριστικά μας είπαν συνάδελφοι από την περιοχή που παρευρέθηκαν, στην Σύρα, την Μήλο και τα Χανιά. Πάντως έχουμε να πούμε ότι, ευτυχώς που προκηρύχτηκαν πρόωρα οι εκλογές, μιας και η δεξιά διακυβέρνηση ετράπη εις άτακτο φυγή και ''γλίτωσαν'' τα υπόλοιπα Κυκλαδονήσια από τις φιέστες του Σταμάτη Μαύρου και ο ΕΛΤΑ από προκλητικές σπατάλες, που θα είχαν εκτοξεύσει παραπάνω τις ζημιές.
Τώρα, όσον αφορά τον ''εκλεκτό'' Ευριπίδη Στυλιανίδη, θέλουμε να ρωτήσουμε πόσο στοίχισε η επιβλητική εκδήλωση της έκδοσης γραμματοσήμου για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μεγάλου Μαθηματικού Καραθεοδωρή στην Κομοτηνή. Ο ΕΛΤΑ στην εκδήλωση αυτή λειτούργησε με γαλαντομία και πλήρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό, παρότι η δημοτική αρχή Κομοτηνής, συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, πρόβαλε τον Στυλιανίδη παρά τον κορυφαίο Μαθηματικό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι για την εκδήλωση αυτή εκδόθηκε ένα ακριβό άλμπουμ, που φυσικά πλήρωσε ο ΕΛΤΑ, που πρόβαλε με μεγάλη φωτογραφία και την ομιλία του, αλλά και το ''έργο'' του τον Στυλιανίδη. Αυτό το άλμπουμ που είχε ένθετα και επιπλέον γραμματόσημα μοιράστηκε κατά εκατοντάδες στους ψηφοφόρους της Ροδόπης. Μόνο την ημέρα της εκδήλωσης διανεμήθηκαν 800 και πλέον άλμπουμ.
Αλλά δεν είναι αυτό το μοναδικό Φιλοτελικό Υλικό που διατέθηκε για λογαριασμό του Στυλιανίδη. Όπως λένε οι εργαζόμενοι στον Φιλοτελισμό ΕΛΤΑ, χιλιάδες φιλοτελικά προϊόντα παρέλαβαν οι συνεργάτες του Στυλιανίδη, μεταξύ των οποίων και ο σημερινός Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος στα υπόγεια του ΥΜΕ κατόπιν εντολής Σταμάτη Μαύρου, παρέλαβε πάνω από 1.000 φιλοτελικά άλμπουμ, τα οποία είναι άγνωστο - προφανώς για προβολή του Στυλιανίδη - που διατέθηκαν. Όπως λένε οι εργαζόμενοι στον Φιλοτελισμό, κάθε βδομάδα φόρτωνε ένα αυτοκίνητα με φιλοτελικά προϊόντα με προορισμό τα υπουργικά γραφεία του Θρακιώτη πολιτικού.

Αυτά προς το παρόν. Θα επανέλθουμε με νεώτερη ανάρτηση, με τις σπατάλες σε παραγωγή και διάθεση των φιλοτελικών πινάκων που είναι ειδικό κεφάλαιο στα '' έργα και ημέρες'' Στυλιανίδη-Μαύρου στα ΕΛΤΑ. Πάντως θέλουμε να τονίσουμε, ότι η νέα Διοίκηση πρέπει τώρα να διατάξει οικονομικό έλεγχο, για να αποκαλυφτεί αυτή η τεράστια σπατάλη σε φιλοτελικά προϊόντα που εκτός της οικονομικής ζημίας επιφέρει και μακροχρόνια υποβάθμιση στις αρχές και αξίες του Φιλοτελισμού. Που με τέτοιες πολιτικές-στυλ Στυλιανίδη και Μαύρου-απαξιώνεται η φιλοτελική ιδέα και υποβαθμίζεται ο Ελληνικός Φιλοτελισμός.

Υ.Γ. Για πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία των ΕΛΤΑ τόλμησε κάποιος να προβάλει τον εαυτό του μεσα από αναμνηστική πολυτελή έκδοση της εταιρείας. Πρόκειται για τον συμβασιούχο Δ/νων Σύμβουλο Σ. Μαύρο, ο οποίος στην πρώτη σελίδα του άλμπουμ τύπωσε φωτογραφία του και σχόλιο του.

Από το ΠΑΣΠΑΑΣΕΕ


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/07/2010 11:47:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Πόσο επιβάρυνε οικονομικά τον Φιλοτελισμό ΕΛΤΑ το δίδυμο Στυλιανίδη-Μαύρου;"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες