ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ο Μάκης Χατζηεφραιμίδης σχετικά με τους όρους σύναψης δανείου.


Ο επικεφαλής της παράταξης Μάκης Χατζηεφραιμίδης με αφορμή την συζήτηση στο Νομαρχιακό Συμβούλιο σχετικά με τους όρους σύναψης δανείου και τους όρους διαχείρισης των ρευστών διαθέσιμων δήλωσε:

« Ο Νομάρχης Ιωαννίνων κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης με τη βοήθεια των παραταξιακών φερέφωνων του συνεχίζει το γαϊτανάκι της αυθαιρεσίας με αποφάσεις
που όχι μόνο απάδουν της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης αλλά προκαλούν το κοινό αίσθημα και δυναμιτίζουν την ελάχιστη, πλέον, εμπιστοσύνη των...

πολιτών σε θεσμούς και δημόσια αξιώματα.
Με όση δύναμη διαθέτουμε και με κάθε νόμιμο τρόπο που έχουμε, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα τους αφήσουμε να διασπαθίζουν προκλητικά το υστέρημα των συμπατριωτών μας.
Η νομότυπη αλλά πάντως ηθικά επιλήψιμη και πολιτικά αυθαίρετη απόφαση της πλειοψηφίας για την επιμήκυνση από τρία σε δεκαπέντε χρόνια της διαχείρισης των διαθεσίμων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων αποτελεί το πλέον πρόσφατο- και πολύ φοβούμαι όχι τελευταίο αν δεν δοθεί εδώ και τώρα αποτελεσματική απάντηση από φορείς και πολίτες του Νομού μας- επεισόδιο στο σήριαλ της «άχρηστης» διοίκησης στο οποίο πρωταγωνιστή ο κ. Καχριμάνης.
Απόφαση που- δυστυχώς- επιβεβαιώνει τους φόβους μας και τεκμηριώνει τις μέχρι τώρα καταγγελίες μας.

Ο «Μονάρχης» Καχριμάνης πέραν αυτού ζήτησε και έλαβε από την πλειοψηφία του Νομαρχιακού Συμβουλίου «λευκή επιταγή» για να διαπραγματευτεί περαιτέρω με την Τράπεζα. Και ο κάθε καλόπιστος πολίτης δε δικαιούται να διαρωτηθεί: τι άραγε θα διαπραγματευτεί;
Όμως η απόφαση αυτή δεσμεύει και τους εργαζομένους στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση οι οποίοι δεν θα διαπραγματευθούν από μόνοι τους, τους όρους και της προϋποθέσεις της μισθοδοσίας τους και των πιθανών αντισταθμιστικών ωφελημάτων αλλά θα καταστούν δέσμιοι της επιλογής του Νομάρχη.
Γιατί όταν ο κ. Καρχιμάνης θα έχει επιλέξει την Τράπεζα, τι είδους δυνατότητα διαπραγμάτευσης και ευελιξίας θα απομείνει στους εργαζόμενους;
Τέλος, να επισημάνουμε ότι η εφήμερη και αποχωρούσα καθημαγμένη πλειοψηφία, αναγκάστηκε να διορθώσει και να αναιρέσει τον εαυτό της αλλάζοντας τη δική της απόφαση σχετικά με τις διαγωνιστικές διαδικασίες, τους όρους σύναψης του δανείου και τη διάρκεια διαχείρισης των ρευστών διαθεσίμων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

Το μόνο παρήγορο στην όλη ιστορία είναι ότι σύντομα τελειώνει ένα φαύλο καθεστώς αδιαφάνειας, διασπάθισης του δημοσίου χρήματος και ιταμής άσκησης εξουσίας. Και όταν με το καλό αποχωρήσουν η μοναδική πολιτική τους παρακαταθήκη θα είναι η δεκαπενταετής υποθήκη του Νομού και των Γιαννιωτών.

Κλείνοντας θέλω και πάλι να επισημάνω ότι όλα αυτά τα χρόνια η αντιπολίτευση άσκησε πάντα καλόπιστη και εποικοδομητική κριτική. Και οι ίδιοι οι εργολάβοι δημοσίων έργων τους οποίους τεχνηέντως επιχειρεί να στρέψει εναντίον μας γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι εμπαίζονται συστηματικά και μεθοδευμένα ώστε να αποτελέσουν εργαλείο πίεσης και καταστρατήγησης νομίμων διαδικασιών.

Και για να το καταστήσουμε ακόμη σαφέστερο, καλούμε το Νομάρχη να αντιληφθεί σε ποια κατάσταση τους έχει οδηγήσει, να συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάσταση και να αφήσει τους πειραματισμούς. Είναι προφανές ότι δεν ευθύνεται η αντιπολίτευση που δεν πληρώνονται οι εργολάβοι. Υπόλογος είναι ο ίδιος και οι πρακτικές του. Αυτός επέλεξε τακτικές αναθέσεων χωρίς χρήματα, διασπάθισης του δημόσιου χρήματος, μηδενικής αξιολόγησης των αναγκών, ανύπαρκτης ιεράρχησης και προχειρότητας.
Τον καλούμε επίσης, να περιορίσει τις καινούργιες αναθέσεις χωρίς χρήματα και φυσικά να καταβάλλει με σειρά προτεραιότητας τα χρήματα στους δικαιούχους. Οι άνθρωποι δεν ευθύνονται σε τίποτε και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους χρησιμοποιεί ως πολιορκητικό κριό».

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/31/2010 10:22:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

3 σχόλια for "Ο Μάκης Χατζηεφραιμίδης σχετικά με τους όρους σύναψης δανείου."

  1. Ανώνυμος

    ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ

  2. Ανώνυμος

    AΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΙΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ
    ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ?

  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΩΝΜΕ 12:30. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ; ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΕΝΑ mail.

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες