ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Σύσκεψη στην Περιφέρεια με την ΤΕΔΚ Ν. Ιωαννίνων για το ΧΥΤΑ στο Ελληνικό.


Ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο την πορεία εργασιών στο ΧΥΤΑ Ελληνικού συγκάλεσε η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα, στη διάρκεια της οποίας κάλεσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΔΚ Νομού Ιωαννίνων που εκπροσωπεί τους αιρετούς της πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης, να πάρει θέση προκειμένου να βρεθεί λύση και να προχωρήσει η κατασκευή και ολοκλήρωσή του έργου.

Σε μια μαραθώνια συνεδρίαση σήμερα το μεσημέρι στην Περιφέρεια παρουσία, των μελών της επιτροπής αγώνα κατά του ΧΥΤΑ και...

υπηρεσιακών παραγόντων και ενώπιον των μέσων ενημέρωσης κατέθεσαν όλοι τις απόψεις και παρατηρήσεις τους.
Από την πλευρά της η Γενική Γραμματέας επανέλαβε τις δεσμεύσεις-προτάσεις της στη λαϊκή συνέλευση των κατοίκων, να λειτουργήσει ο ΧΥΤΑ στο Ελληνικό για μία τριετία, καθώς ήδη έχουν δρομολογηθεί, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, οι διαδικασίες για την χωροθέτηση του εργοστασίου επεξεργασίας στερεών αποβλήτων και ΧΥΤΥ για όλη Ήπειρο. «Η συνέχιση του έργου και η λειτουργία του αποτελεί μονόδρομο» υπογράμμισε, χαρακτηριστικά.
Ταυτόχρονα, ξεκαθάρισε πως είναι αντίθετη στη χρήση αστυνομικών δυνάμεων για να ανοίξει ο δρόμος προς το εργοτάξιο του ΧΥΤΑ που είναι αποκλεισμένο από τους κατοίκους της περιοχής. «Είμαι κατά της βίας και θεωρώ ότι τα προβλήματα λύνονται καλύτερα μέσα από το διάλογο γι αυτό εξάλλου είμαστε και σήμερα εδώ», ανέφερε η κ. Γεωργακοπούλου-Μπάστα.

Στη συνέχεια η Γενική Γραμματέας ανέλυσε τα προβλήματα που θα ανακύψουν από την πιθανή διακοπή των εργασιών στο ΧΥΤΑ όπως είναι η απένταξη του έργου, τα πρόστιμα από την Ε.Ε και οι αποζημιώσεις που θα πρέπει να καταβληθούν στον εργολάβο. Τέλος, κάλεσε όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, έστω και την ύστατη στιγμή.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/25/2010 07:44:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Σύσκεψη στην Περιφέρεια με την ΤΕΔΚ Ν. Ιωαννίνων για το ΧΥΤΑ στο Ελληνικό."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες