ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ο Γιώργος Παπαβασιλείου με τον Πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ.


Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ κο Τζαννέτο Καραμίχα είχε ο Νομάρχης Άρτας Γ. Παπαβασιλείου , την Τρίτη 25-5-2010 στο γραφείο του Προέδρου στην Αθήνα προκειμένου να δρομολογηθούν από κοινού δράσεις για την προώθηση μια νέας ελπιδοφόρας κατάστασης στον αγροτικό χώρο του Νομού.

Η σύσκεψη προέκυψε μετά από αίτημα του Νομάρχη Άρτας, σε συνέχεια της συνάντησης που είχε με την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Κατερίνα Μπατζελή, η οποία και τον ενημέρωσε για τα...

προγράμματα δράσεις της ΠΑΣΕΓΕΣ.
Στην εν λόγω σύσκεψη ο Νομάρχης Γ. Παπαβασιλείου, αφού αναφέρθηκε στις υφιστάμενες καλλιέργειες του Νομού, παρουσίασε τα προβλήματα που δημιουργούνται από την μικρή έως ανύπαρκτη ζήτηση των πορτοκαλιών που σαπίζουν στα χωράφια του κάμπου, στα αίτια τα οποία δημιούργησαν το πρόβλημα, στις συνέπειες που σχετίζονται με το περιβάλλον και το εισόδημα των παραγωγών και κατέληξε στο ότι χρειάζονται διαρθρωτικές αλλαγές στις υφιστάμενες καλλιέργειες, που θα δώσουν ώθηση στον πρωτογενή τομέα, στοχεύοντας πάντα στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.
Συνέδεσε μάλιστα την ανάπτυξη της πεδιάδας της Άρτας με την νέα διοικητική διάρθρωση και χωροθέτηση των δήμων έτσι ώστε οι δήμοι του κάμπου που ενσωματώνονται στη πόλη της Άρτας να αποτελέσουν συνιστώσες ανάπτυξης και όχι προβληματισμού.
Με τη σειρά του ο Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ κος Καραμίχας πρότεινε την ένταξη του Νομού σε πιλοτικό πρόγραμμα νέων καλλιεργειών που υλοποιείται με την συνεργασία της ΠΑΣΕΓΕΣ και γερμανικής ακαδημίας για την προώθηση νέων βιολογικών καλλιεργειών μέσω συμβολαιακής γεωργίας οι οποίες και δεν μπορούν να καλλιεργηθούν στη Γερμανία λόγω κλιματικών συνθηκών.
Επιπρόσθετα αναφέρθηκε σε ένα πρόγραμμα που σχεδιάζει η ΠΑΣΕΓΕΣ και συναρτάται με την εγκατάσταση φωτοβολταικών συστημάτων στο χωράφι σε μια προσπάθεια να αυξηθεί το εισόδημα του παραγωγού και με πρόσθετες δράσεις πέραν της παραγωγής προϊόντος.
Το εν λόγω πρόγραμμα θα αφορά αποκλειστικά αγρότες οι οποίοι ανά πέντε άτομα θα μπορούν να αιτούνται την εγκατάσταση φωτοβολταικών συστημάτων έως και 100 kwh, με απόδοση 5 λεπτά περισσότερο η kwh απ ότι στο πρόγραμμα που μέχρι στιγμής έχει εφαρμοστεί .

Η όλη συνάντηση διεξήχθη εποικοδομητικά, με ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων και έκλεισε ομόφωνα και με συμφωνία να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την πραγματοποίηση ενημερωτικής συνάντησης στην Άρτα, κατά την οποία επιστημονικοί συνεργάτες της ΠΑΣΕΓΕΣ θα ενημερώσουν αγρότες και γεωτεχνικούς για προγράμματα που μπορούμε να εφαρμόσουμε στο Νομό μας.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/31/2010 08:33:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ο Γιώργος Παπαβασιλείου με τον Πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες