ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Επίσκεψη της ΠΣΕ στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.


Τριμελές κλιμάκιο του Δ.Σ. της ΠΣΕ αποτελούμενο από τον Πρόεδρό της, τον Αντιπρόεδρο και τον Γραμματέα έγινε προχθές (4-5-10) το μεσημέρι δεκτό, με ιδιαίτερη θερμότητα από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και συμπατριώτη μας Κύριο Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σκοπός η ενημέρωση του πρώτου πολίτη της χώρας για την πορεία της παραχώρησης προ δεκατεσσάρων ετών!! από την πολιτεία οικοπέδου στο Μαρούσι, προκειμένου να αναγερθεί ένα πολυδύναμο πολιτιστικό και πνευματικό ηπειρωτικό κέντρο, και το οποίο ακόμη η ΠΣΕ δεν της έχει επιτραπεί να το αξιοποιήσει. Ο Πρόεδρος κ. Κώστας Αλεξίου ανέλυσε διεξοδικά το χρονίζον αυτό ζήτημα, τις παλινωδίες αν όχι και...

τον εμπαιγμό εκ μέρους της πολιτείας, τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, αλλά και την απληστία τοπικών παραγόντων και ζήτησε τη διαμεσολάβηση του Προέδρου Κυρίου Καρόλου Παπούλια, ώστε να δοθεί η πλέον εφικτή λύση. Δηλαδή η και κατά κυριότητα παραχώρηση προς την ΠΣΕ του οικοπέδου και τούτο όχι μόνον έναντι της κολοσσιαίας προσφοράς των μεγάλων εθνικών ηπειρωτών ευεργετών, σε παντοειδούς φύσεως ιδρύματα, που κοσμούν την Αθήνα και όχι μόνο, αλλά και απέναντι στο τεράστιο πολιτιστικό έργο, το οποίο θα μπορούσε να παραχθεί εκεί τόσο από την ίδια την ΠΣΕ, όσο και εκ μέρους των τεσσάρων εκατοντάδων και πλέον οργανώσεων που τη συνιστούν.

Παράλληλα επέδωσε στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας φάκελο από ενημερωτικά έγγραφα μεταξύ των οποίων και επιστολή 30 περίπου βουλευτών όχι μόνο της Ηπείρου αλλά και όσων έχουν ρίζα από την Ήπειρο, απ’ όλες τις πτέρυγες της βουλής, προς τον αρμόδιο υπουργό οικονομικών, οι οποίοι και συνηγορούν απόλυτα προς το αίτημα αυτό της ΠΣΕ, δίνοντας έτσι και πολιτικά τη μορφή μιας Πανηπειρωτικής απαίτησης.
Τέλος ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας δείχνοντας πλήρη κατανόηση και μη κρύβοντας την έκπληξή του για την τροπή αυτή ενός αυτονόητου για την πολιτεία χρέους, ευχαρίστησε την ΠΣΕ για την ενημέρωση και υποσχέθηκε πως θα πράξει, ότι είναι δυνατό στα πλαίσια των Συνταγματικών του δυνατοτήτων


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/07/2010 12:05:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Επίσκεψη της ΠΣΕ στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες