ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ.


Την Τετάρτη 19 Μαΐου 2010 στις 9.00΄ το βράδυ στην πλατεία Ελευθερίας των Σερρών η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων και τα Ποντιακά Σωματεία του Ν. Σερρών διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία Εκδήλωση Εθνικής Μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών.

Η εκδήλωση για να Τιμήσουμε την Μνήμη των Προγόνων μας πραγματοποιήθηκε εφέτος περιφερειακά με την ευκαιρία της πραγματοποίησης του 16ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ποντιακών Συλλόγων για την Εθνική Αυτογνωσία το...

οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2010 στις Σέρρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος, ο Νομάρχης Σερρών κ. Στέφανος Φωτιάδης, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Αντινομάρχης κ. Βασίλειος Χρυσανθίδης, ο κ. Παναγιώτης Σωτηρόπουλος ως εκπρόσωπος του Υφυπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας κ. Μάρκου Μπόλαρη, Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, Δήμαρχοι του Ν. Σερρών, η εκπρόσωπος του Δημάρχου Σερρών & Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών κα Καλλιόπη Ευαγγελίδου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π.Ε. κ. Γιάννης Μωϋσιάδης, ο Πρόεδρος του Ιερού Ιδρύματος Παναγία Σουμελά κ. Γεώργιος Τανιμανίδης, εκπρόσωποι ποντιακών σωματείων και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν με μηνύματά τους:
Ο Υφυπουργός Μεταφορών & Δικτύων κ. Γιάννης Μαγκριώτης, οι Βουλευτές του Νομού Σερρών: Τάσος Καριπίδης, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Ηλίας Πολατίδης, Μιχάλης Τζελέπης, οι Βουλευτές Β’ Θεσσαλονίκης: Θεόδωρος Καράογλου & Σάββας Αναστασιάδης, ο Βουλευτής Ημαθίας κ. ΄Αγγελος Τόλκας, η Γραμματέας του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού κα Όλγα Σαραντοπούλου, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Σουμελά Καθηγούμενος Σεραφείμ Ατματζίδης κ.ά.

Στις 8.30΄ μ.μ. πραγματοποιήθηκε Πορεία Μνήμης από την πλατεία Δικαστηρίων προς την πλατεία Ελευθερίας για την έναρξη της εκδήλωσης.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή της ταινίας μικρού μήκους « Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ».

Ομιλία με θέμα: «Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και η διεθνής αναγνώρισή της» πραγματοποιήθηκε από την κ. Βενιαμίν Καρακωστάνογλου Πανεπιστημιακό, Διεθνολόγο, Αντιδήμαρχο Δήμου Θεσσαλονίκης.
Ακολούθησε το μουσικό αφηγηματικό δρώμενο «ΠΟΝΤΟΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΝΗΜΕΣ» με δημώδη άσματα του Πόντου, με την συμμετοχή της χορωδίας της Ευξείνου Λέσχης Σερρών και ποντίων καλλιτεχνών.
Παραδοσιακούς χορούς του Πόντου παρουσίασε το χορευτικό συγκρότημα του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μπάφρας «ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΟΣ».
Συγκίνησε όλους τους παρευρισκομένους το μικτό χορευτικό από σωματεία του Νομού Σερρών το οποίο χόρεψε την Σέρρα.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ανάγνωση του ψηφίσματος το οποίο παραδόθηκε στον Νομάρχη Σερρών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Π.Σ.
Ο Πρόεδρος
Αποστολίδης Χαράλαμπος

Η Γενική Γραμματέας
Χριστίνα Σαχινίδου
Δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω

Για τα Σωματεία του Ν. Σερρών
Η Συντονιστική Επιτροπή της Εκδήλωσης

Ιωάννης Ρωμανίδης Πρόεδρος Ευξείνου Λέσχης Σερρών
Γιώργος Γεωργιάδης Μέλος Ευξείνου Λέσχης Σερρών
Μιχάλης Θεοδωρίδης Πρόεδρος Πολιτιστ. & Λαογραφ. Συλ. Επταμύλων
Νίκος Φωτιάδης Πρόεδρος Ποντιακού Λαογραφικού Συλ. Λευκώνα
Ιορδάνα Σπυριδωνίδου Μέλος Ποντιακού Λαογραφικού Συλ. Λευκώνα
Ευάγγελος Κατσέλας Μέλος Επιτροπής Νεολαίας Π.Ο.Π.Σ.
Χριστίνα Σαχινίδου Γεν. Γραμματέας Π.Ο.Π.Σ.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/26/2010 11:51:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες