ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:13 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Οι νοσοκομειακοί γιατροί συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων.


Η συνάντηση των εκπροσώπων των εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με την Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Ηπείρου Δήμητρα Γεωργακοπούλου δεν στάθηκε ικανή να αναστείλει τις κινητοποιήσεις τους και έτσι ο Σύλλογος Εργαζομένων αποφάσισε την συνέχιση της επίσχεσης εργασίας τουλάχιστον έως και την Παρασκευή οπότε θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση.

Τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη των κινητοποιήσεων οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Ηπείρου, χωρίς ωστόσο την συμμετοχή των εκπροσώπων της ΠΑΣΚΕ που πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα. Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της...

Περιφέρειας και αντιπροσωπεία του Συλλόγου μετέφερε τα αιτήματά τους στην Περιφερειάρχη Ηπείρου, επισημαίνοντας και τα προβλήματα που υπάρχουν, καθώς εξυπηρετούνται μόνο τα έκτακτα περιστατικά στο νοσοκομείο.
Η κα Γεωργακοπούλου μετέφερε στους εργαζόμενους τις διαβεβαιώσεις που υπάρχουν από το υπουργείο Υγείας και αφορούν στην καταβολή των δεδουλευμένων τους από την τρέχουσα εβδομάδα.

Απευθυνόμενη σε αυτούς ζήτησε να δείξουν κατανόηση και να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή, καθώς όπως ενημερώθηκε η πληρωμή για τον Δεκέμβριο του 2009 θα γίνει την τρέχουσα εβδομάδα, ενώ εντός του Μαϊου θα καταβληθούν και τα δεδουλευμένα για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο.
Επίσης, αναμένεται η υπογραφή σχετικής τροποποιητικής απόφασης από την υπουργό κα Ξενογιαννακοπούλου για την πληρωμή των πρώτων μηνών του 2010. Ωστόσο το προβλεπόμενο ποσό για την περίοδο αυτή είναι μειωμένο σε σχέση με το προβλεπόμενο και όπως επεσήμαναν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στην κα Γεωργακοπούλου, θα δημιουργηθεί εκ νέου πρόβλημα στην πορεία.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Γ. Φλούδας τόνισε πως κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από τις εξελίξεις αυτές, προσθέτοντας πως «η μη καταβολή δεδουλευμένων αφορά την ίδια την λειτουργία του νοσοκομείου και ευρύτερα ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα. Είναι ένα μείζον θέμα για την περιοχή και όχι μόνο για τους εργαζόμενους».
Παράλληλα, ερωτηθείς σχετικά, αναφέρθηκε στην απουσία της ΠΑΣΚΕ από την κινητοποίηση.
«Κάποιοι μιλούσαν μέχρι πρόσφατα για κυβερνητικό συνδικαλισμό, όμως οι ίδιοι είναι που ακολουθούν αυτή τη γραμμή», τόνισε.

Πηγή Ανεξάρτητος Ηπείρου


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/13/2010 08:30:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Οι νοσοκομειακοί γιατροί συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες