ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ποντιακού Ελληνισμού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.


Με αφορμή την 19η Μαΐου, ημέρα μνήμης για τα θύματα της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου , αντιπροσωπεία του Π.Α.Σ.Π.Ε, με επικεφαλής τους προέδρους και εκπροσώπους, του Π.Α.Σ.Π.Ε, ομοσπονδιών και φορέων, της Π.Ο.Π.Σ, της Ουκρανίας, της Ρωσίας, της Ν. Αφρικής, της ποντιακής νεολαίας Ελλάδος, την π. Πρόεδρο της ομοσπονδίας Ποντίων Γερμανίας , επιστήμονες και Μ.Μ.Ε, και θεωρώντας ότι ο αγώνας για την αναγνώριση της Γενοκτονίας πρέπει να συνεχιστεί και να δοθεί στους διεθνείς οργανισμούς, διοργανώνουν για πρώτη φορά στις Βρυξέλλες, 11 και 12 Μαΐου, σε συνεργασία με τον «Σύλλογο Ελλήνων Ποντίων των Βρυξελλών», ημερίδα σε αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με συντονιστές την κα Αναστασία Ψωμιάδη Δρ. Κοινωνιολογίας και τον κο Βασίλη Μηχανετζίδη, Ιστορικό Ερευνητή, παρουσία Ελλήνων και ξένων Ευρωβουλευτών, με τα εξής θέματα:

α) Τα ανθρώπινα δικαιώματα χιλιάδων «ποντιόφωνων της Τουρκίας», που δεκαετίες τώρα καταπατούνται.
β) Την τύχη των Ελληνικών-Χριστιανικών μνημείων στην Τουρκία που καταστρέφονται μεθοδευμένα με στόχο την αλλοίωση της ιστορίας, της προέλευσης και της φυσιογνωμίας τους.
γ) Το αίτημα, για αναγνώριση από την Τουρκία της Γενοκτονίας που οι κυβερνήσεις της, της περιόδου 1916-1923 έκαναν σε βάρος των Αρμενίων, των Ασσυρίων και των Ελλήνων του Πόντου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στο Ευρωκοινοβούλιο έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων και Ευρωβουλευτών καθώς και ανακοίνωση της δημιουργίας μόνιμης επιτροπής στις Βρυξέλλες για την προώθηση του Ποντιακού Ζητήματος.
Τελικός στόχος της αποστολής είναι η ευαισθητοποίηση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο θέμα της διεθνούς αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Για το Γραφείο Τύπου του Π.Α.Σ.Π.Ε
Στέφανος Τανιμανίδης


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/07/2010 06:14:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ποντιακού Ελληνισμού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες