ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 27-05-2010

1.Την 26-05-2010 και ώρα 10.00΄ σε λατομείο στην Καμπή από αστυνομικούς του Τ.Α. Άρτας και της Υ.Α. Ιωαννίνων συνελήφθησαν δύο ημεδαποί γιατί ο μεν πρώτος ως εκπρόσωπος εταιρείας εμπορίου εκρηκτικών υλών, είχε προμηθευτεί εκρηκτικά χωρίς να έχει ενημερώσει την αρμόδια Αστυνομική αρχή, ενώ ο δεύτερος ως γομωτής-πυροδότης είχε εγκαταλείψει τον χώρο κατανάλωσης των εκρηκτικών αφήνοντας αυτά εκτεθειμένα. Επίσης αναζητείται ο ημεδαπός...

εκπρόσωπος της εταιρείας που τους προμήθευσε τα εκρηκτικά.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας από το Τ.Α. Άρτας που διενεργεί την προανάκριση.


2.Την 26-05-2010 και ώρα 11.50΄ στην Καμπή από αστυνομικούς του Τ.Α. Άρτας συνελήφθη ημεδαπός προσωρινά υπεύθυνος λατομείου γιατί διαπιστώθηκε να λειτουργεί αυτό στερούμενος βιβλίου αγοράς και κατανάλωσης εκρηκτικών υλών. Επίσης αναζητείται ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας, ο οποίος απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας από το Τ.Α. Άρτας που διενεργεί την προανάκριση.


3.Την 26-5-2010 και ώρα 18.15΄ στα Ιωάννινα αστυνομικοί του Τ.Δ.Ν. Ιωαννίνων συνέλαβαν έναν (1) ημεδαπό, ετών 33, γιατί κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από το Τ.Δ.Ν. Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

4.Την 26-5-2010 και ώρα 09.00΄ στην Ηγουμενίτσα αστυνομικοί της Υ.Α. Ηγουμενίτσας συνέλαβαν οκτώ (8) λαθρομετανάστες υπήκοους Ιράκ γιατί κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου κατείχαν και επέδειξαν πλαστά διαβατήρια Τουρκίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν από την Υ.Α. Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

5.Την 26-05-2010 και ώρα 12.00΄ στο Δ.Δ. Αγίου Νικολάου του Δήμου Σελλών Ιωαννίνων αστυνομικοί του Α.Τ. Περιφέρειας Ιωαννίνων συνέλαβαν δύο ημεδαπούς γιατί την 11.00΄ ώρα της ιδίας ημέρας αφαίρεσαν από οικία ημεδαπής, από κοινού με δύο ακόμα δράστες οι οποίοι διέφυγαν τη σύλληψη και αναζητούνται, χρηματικό ποσό εκατό (100) ΕΥΡΩ και κοσμήματα αξίας επτακοσίων (700) ΕΥΡΩ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ μέρος του χρηματικού ποσού που αφαιρέθηκε βρέθηκε στην κατοχή των ανωτέρω και κατασχέθηκε από το Α.Τ. Περιφέρειας Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

6.Την 27-05-2010 και ώρα 05.00΄ στο Νεοχώρι Θεσπρωτίας αστυνομικοί του Τ.Α.-Δ.Ε. Ηγουμενίτσας εντόπισαν δύο Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητα τα οποία θεώρησαν ύποπτα και έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση. Μετά από συντονισμένες ενέργειες συνελήφθη ο ημεδαπός οδηγός του πρώτου οχήματος που ενεργούσε ως προπομπός της μεταφοράς και οι τέσσερις λαθρομετανάστες που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα, ενώ διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται ο οδηγός του δευτέρου οχήματος.
Ο συλληφθείς και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ τα οχήματα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Αλλοδαπών που διενεργεί την προανάκριση.

7.Πενήντα έξι (56) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν την 26-05-2010, σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στη Χώρα τους.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/27/2010 06:14:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , , .

0 σχόλια for "ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες