ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Οι επιδράσεις της κρίσης στην επιχειρηματικότητα και ανταγωνιστικότητα. Η αξιοποίηση του ΕΣΠΑ και οι "πράσινες επενδύσεις".


Σε μια χρονική στιγμή που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης η σημασία της έγκυρης ενημέρωσης έχει μεγάλη βαρύτητα η ΕΞΠΡΕΣ βάζει τη δική της σφραγίδα αξιοπιστίας στην ενημέρωση του επιχειρηματικού και παραγωγικού κόσμου της Ηπείρου.

Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη 26 Μαϊου, στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο του κύκλου ημερίδων «Ηγέτες της Νέας Οικονομίας» (Leaders of the New Economy) αλλά και της καθιερωμένης πλέον ως θεσμού παρεμβατικής παρουσίας της εφημερίδας στην περιοχή, ο Ομιλος Καλοφωλιά διοργανώνει συνεδριακή εκδήλωση με θέμα «Επιχειρηματικότητα και ανταγωνιστικότητα σε περιόδους κρίσεων – Αξιοποιώντας το ΕΣΠΑ και επενδύοντας στην "πράσινη" ανάπτυξη», στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου “Du Lac” (ώρα έναρξης 6:30μ.μ.).
Στην διάρκεια των...

εργασιών της εκδήλωσης θα τεθούν επί τάπητος όλα τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν σήμερα το παραγωγικό δυναμικό της Ηπείρου αλλά και της χώρας γενικότερα, ενώ και μέσα από ουσιαστικό και δημιουργικό διάλογο, στον οποίο θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος, θα υπάρχουν απαντήσεις σε πολλά ζητήματα. Αλλωστε την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μάρκος Μπόλαρης, που θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών και θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει τις κυβερνητικές πολιτικές σε επιμέρους τομείς.

Θα προηγηθούν χαιρετισμοί από την Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Ηπείρου Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα, τον Νομάρχη Ιωαννίνων Αλέξανδρο Καχριμάνη και ο Δήμαρχο Ιωαννιτών Νίκο Γκόντα και από εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.
Στην πρώτη ενότητα εκπρόσωποι δύο μεγάλων επιχειρήσεων της Ηπείρου, ο Βασίλης Χήτος, αντιπρόεδρος της ομώνυμης εταιρείας εμφιαλωμένου νερού Ζαγόρι, καθώς ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας Παύλος Μίχας, θα παρουσιάσουν τις δικές τους εμπειρίες από την επιχειρηματική τους δράση και τους τρόπους με τους οποίους αξιοποίησαν ευκαιρίες και ξεπέρασαν αντιξοότητες καθ’ οδόν προς την επιτυχία.

Το έναυσμα για την ανταλλαγή απόψεων και τη συζήτηση θα δώσουν στην συνέχεια, ως σχολιαστές με παρεμβάσεις τους ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος Βασίλης Θωμαϊδης, η Σύμβουλος Περιβάλλοντος Ενέργειας & Ανάπτυξης, Χημικός Μηχανικός Λιάνα Γούτα, ο Γενικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ιωαννίνων Βασίλης Τσουκανέλης και η Νομαρχιακή Σύμβουλος Ιωαννίνων, Πολιτικός Μηχανικός Ιουλία Μαρκούλα, γύρω από τα ζητήματα που αφορούν την ανταγωνιστικότητα, την ποιότητα και την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων, τις εναλλακτικές πρακτικές διεξόδου από την κρίση, την "πράσινη" ανάπτυξη κ.α., μέσα και από καθοριστικές παραμέτρους που αφορούν ειδικά την Περιφέρεια Ηπείρου. Στη συζήτηση θα συμμετάσχει και ο αρχισυντάκτης της ΕΞΠΡΕΣ Γιώργος Στουραϊτης.
Με ενδιαφέρον εξάλλου αναμένεται η καθιερωμένη επίσης κάθε χρόνο αναπτυξιακού και κοινωνικού χαρακτήρα πρωτοβουλία της εφημερίδας ΕΞΠΡΕΣ, με την απονομή συμβολικής τιμητικής διάκρισης σε πρόσωπο που έχει συμβάλει με το δικό του τρόπο στην ανάδειξη της Ηπείρου.

Οι εργασίες της συνεδριακής εκδήλωσης, θα μεταδοθούν και φέτος ζωντανά - κατά το μεγαλύτερο μέρος τους – από τον τηλεοπτικό σταθμό Ιωάννινα TV αλλά και ολόκληρη στο internet, σε πραγματικό χρόνο, από το portal Ioannina24.gr.
Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι η Περιφέρεια Ηπείρου, η Νομαρχία Ιωαννίνων, ο Δήμος Ιωαννιτών, η Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Ιωαννίνων και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, μεγάλοι χορηγοί o ΟΤΕ και το ξενοδοχείο “Du Lac” και χορηγοί οι γνωστές επιχειρήσεις Πίνδος, Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, Μεταλοβιομηχανία Spider, Δωδώνη και η ποτοποιία Χάχαλης. Χορηγοί επικοινωνίας: Ιωάννινα TV, Ioannina24.gr και ARTE Creative Team.

Στο πλαίσιο της δυναμικής παρουσίας της ΕΞΠΡΕΣ στην Ήπειρο εντάσσεται και το φετινό έντυπο αφιέρωμα, που ήδη κυκλοφόρησε μαζί με την εφημερίδα, αποσπώντας θετικά σχόλια. Πρόκειται για μια έκδοση που περιέχει εξαιρετικά ενδιαφέροντα άρθρα, συνεντεύξεις και στοιχεία που αποτυπώνουν αλλά και αναδεικνύουν το αναπτυξιακό προφίλ και τις προοπτικές της Περιφέρειας.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/26/2010 09:45:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Οι επιδράσεις της κρίσης στην επιχειρηματικότητα και ανταγωνιστικότητα. Η αξιοποίηση του ΕΣΠΑ και οι "πράσινες επενδύσεις"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες