ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Έφοδος της Αστυνομίας σε σπίτι δικηγόρου για σχόλιο σε BLOG. Δεν ενημερώθηκε ο Γενικός Εισαγγελέας.


Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Κυπριακής Αστυνομίας διερευνά καταγγελία του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη, ο οποίος σε γραπτή κατάθεσή του στην Αστυνομία, υποστήριξε ότι συγκεκριμένες αναφορές στο Blog christofias-watch
στο διαδικτυακό χώρο αποτελούσαν απειλή κατά της ζωής του.
Σήμερα, με δικαστικό ένταλμα η Αστυνομία ερεύνησε το γραφείο του 35χρονου δικηγόρου Ξενή Ξενοφώντος, γιό του γνωστού αρθρογράφου του Φιλελεύθερου Γιώργου Σέρτη, ο οποίος φέρεται να είναι διαχειριστής του Blogspot και προέβη σε κατάσχεση δύο ηλεκτρονικών υπολογιστών από το γραφείο του.

Ο δικηγόρος ανακρίθηκε και αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη.
Ο δικηγόρος του κ. Ξενοφώντος, Χρίστος Κληρίδης, δήλωσε ότι ο πελάτης του αντιμετωπίζει πολιτική δίωξη με πολιτικά κίνητρα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλη Κατσουνωτό, σε περίπτωση που...

διαπιστωθεί ότι οι αναφορές συνιστούσαν απειλή κατά του δημοσιογράφου, ο φάκελος θα οδηγηθεί ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα για να αποφασιστεί κατά πόσο η υπόθεση θα οδηγηθεί στο δικαστήριο.
Σε ερώτηση εάν θα συλληφθεί, ο κ. Κατσουνωτός είπε ότι το κρίσιμο ερώτημα που τίθεται ως Αστυνομία είναι κατά πόσο ο 35χρονος ο οποίος φέρεται να είναι ο διαχειριστής του συγκεκριμένου διαδικτυακού χώρου ήταν και ο μοναδικός που θα μπορούσε να πει για να καταγράψει τα συγκεκριμένα τα οποία κατέθεσε ο παραπονούμενος.
''Ωστόσο ήταν το κρίσιμο ερώτημα και εξακολουθεί να βρίσκεται υπό έρευνα γι’ αυτό και δεν έχει διενεργηθεί η σύλληψη του'', πρόσθεσε.

Πηγή Φιλόξενος


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/07/2010 10:35:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Έφοδος της Αστυνομίας σε σπίτι δικηγόρου για σχόλιο σε BLOG. Δεν ενημερώθηκε ο Γενικός Εισαγγελέας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες