ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ο Πρέσβης των ΗΠΑ Daniel V. Speckhard "μαθαίνει" για την βιομηχανία των Ιωαννίνων.


Ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα Daniel V. Speckhard συναντήθηκε χτες με εκπρόσωπους της βιομηχανίας και των νέων επιχειρηματιών στα Ιωάννινα για να ενημερωθεί σχετικά με το επιχειρηματικό κλίμα στην περιφέρεια της Ηπείρου, καθώς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η επιχείρηση στην Ελλάδα.

Ο Πρέσβης και η συνοδεία του ξεκίνησαν με μια περιήγηση στον κύριο κατασκευαστή της φέτας και άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων. Εκτός από την περιοδεία των εργασιών, μίλησαν με τη διοίκηση και τους εργαζομένους να μάθουν για τις επιτυχίες και τις προκλήσεις που εμπλέκονται, ιδίως με τις...

εξαγωγές - περιλαμβανομένων και εκείνων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Είμαι τόσο εντυπωσιασμένος από αυτό το state-of-the-art εγκαταστάσεις και την υψηλή ποιότητα της φέτας, που κατέστη δυνατή από τις τοπικές προμήθεια γάλακτος, καθώς και την επιμέλεια της παραγωγής και της διανομής του τυριού, δήλωσε.

Ο Πρέσβης συναντήθηκε με ανθρώπους των επιχειρήσεων στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο (ΕΤΕΠ), όπου συζητήθηκαν οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις που περιλαμβάνονται στην καινοτομία και πώς μπορούν να ενισχύσουν τη συνεργασία με τις αμερικανικές εταιρείες. Επισκέφθηκε επίσης την επιχείρηση Spider για να συναντηθεί με το Διευθύνοντα Σύμβουλο και να μάθει για το έργο που οδηγεί την εταιρεία στην ανακύκλωση και τη διαχείριση των αποβλήτων και τους δεσμούς με αμερικανικές εταιρείες ανακύκλωσης.

Το ταξίδι του Πρέσβη στην περιοχή έγινε για την κατανόηση των θεμάτων που αφορούν τις επιχειρήσεις και τα προβλήατα τους και επίσης για επικοινωνία με τους πολίτες. Επέστησε την προσοχή του στις φυσικές ομορφιές και τις δυνατότητες του τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου. Εκτός από την πόλη των Ιωαννίνων, ο Πρέσβης επισκέφθηκε επίσης Ζαγοροχώρια και το Μέτσοβο.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/19/2010 12:14:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ο Πρέσβης των ΗΠΑ Daniel V. Speckhard "μαθαίνει" για την βιομηχανία των Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες