ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Από τον Ιούλιο οι Έλληνες της Αμερικής πετάνε για Ελλάδα με τα φτερά της Hellenic Imperial Airways.


Οι έλληνες της Αμερικής από τον Ιούλιο θα μπορούν και πάλι να πετάνε προς την πατρίδα με τα φτερά της Hellenic Imperial Airways. Μια νέα, μεγάλη και ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία με ελληνικά και διεθνή κεφάλαια που επενδύει στις αεροπορικές μεταφορές αλλά και άλλες παράλληλες επιχειρηματικές δράσεις όπως οι πτήσεις charter επενδύει σε μια εθνική προσπάθεια ιδιαίτερα αυτή την κρίσιμη εθνικά για την Ελλάδα περίοδο.

Μια εποχή όπου όλοι έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί τον κάθε Έλληνα στην Εθνική προσπάθεια που κάνει η χώρα να αναγεννηθεί από τις στάχτες της και τον ορατό κίνδυνο πτώχευσης, οι Έλληνες της Αμερικής θα ξανά βρουν και πάλι άμεση γέφυρα επικοινωνίας με την πατρίδα, και τους δικούς τους στην Ελλάδα, κάτι που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη όλοι μας, ειδικά όταν οι τιμές των εισιτηρίων έχουν γίνει απαγορευτικές όχι μόνο για μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων αλλά και για...

ένα μεγάλο τμήμα των ΕλληνοΑμερικανών. Αρκεί να θυμηθούμε ότι η μετακίνηση των Ελλήνων από και προς ΝΥ είχε μειωθεί κατακόρυφα τους προηγούμενους μήνες με ό,τι μπορεί αυτό να συνεπάγεται. Αυτή την περίοδο όπου όλοι(σε Ελλάδα και ΝΥ) έψαχναν μανιωδώς για ένα φτηνό εισιτήριο εμφανίζεται μια εξίσου μεγάλη καταξιωμένη διεθνώς και πετυχημένη εταιρία που εκτός από ανταγωνιστικές τιμές προσφέρει στον κάθε πελάτη της άνεση και άριστο service όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από πρώτο χέρι.

Αυτό που ενδιαφέρει κυρίως ειδικά αυτή την περίοδο δεν είναι μόνο η γέφυρα επικοινωνίας των 10αδων χιλιάδων Ελληνό-Αμερικανών που θα ξανά βρουν πάλι ευκολότερη πρόσβαση από και προς την Ελλάδα αλλά ιδιαιτέρως αυτή την κρίσιμη περίοδο από οικονομικής απόψεως είναι οι χαμηλές τιμές που προσφέρει στους πελάτες της η Hellenic Imperial Airways. Κατά τις πληροφορίες και το ρεπορτάζ μας οι τιμές στα εισιτήρια είναι άκρως ανταγωνιστικές κάτι που περαιτέρω θα βοηθήσει στην μείωση. Λόγω και του ανταγωνισμού και των άλλων εταιρών που σήμερα είναι απλησίαστες για ένα αρκετά μεγάλο τμήμα του πληθυσμού των ΕλληνοΑμερικανών. Ένα ατού της νέας εταιρίας με τα φτερά της οποία θα πετάμε πλέον από τις αρχές Ιουλίου είναι ότι οι πτήσεις θα είναι σχεδόν καθημερινές και σε μόνιμη βάση χωρίς να αποκλείονται και οι πιθανότητα και δεύτερης πτήσεις ημερησίως αν παραστεί ανάγκη.

Στην παρούσα φάση και διεθνή οικονομική συγκυρία η επένδυση αυτή εκτός από ρίσκο επιχειρηματικό εξυπηρετεί εθνικά και προσφέρει στον Ελληνισμό των ΗΠΑ που από πέρσι το καλοκαίρι που έκλεισε ο πάλαι ποτέ εθνικός μας αερομεταφορέας μας οι Έλληνες της Αμερικής δεν καταταλαιπωρήθηκαν απλώς στο μεταβατικό στάδιο αλλά και εν συνεχεία αφού οι υπάρχουσες εταιρίες που πετάνε από και προς ΝΥ για Ελλάδα δεν είναι δυνατόν να καλύψουν τις ανάγκες προσφοράς και ζήτησης θέσεων σε αεροπλάνα άλλων εταιρών αλλά και όταν αυτό τελικά είναι εφικτό οι τιμές είναι απαγορευτικές για μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων και ΕλληνοΑμερικάνων.

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του διευθυντή πωλήσεων της Hellenic Imperial Airways κ. Leo Aboueldahab GreekAmerican στο Greek Αmerikan News Agency.


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/14/2010 11:52:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Από τον Ιούλιο οι Έλληνες της Αμερικής πετάνε για Ελλάδα με τα φτερά της Hellenic Imperial Airways."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες