ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ την επιστολή Jean Claude Trichet της 2ας Μαϊου 2010 για την Ελλάδα.


Αυτή η κυβέρνηση, έβαλε στο λεξιλόγιο της καθημερινότητας μας τις λέξεις, διαβούλευση, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, με απλά λόγια όλα στο διαδίκτυο! Όλα στο φως! Όλα στη δημοσιότητα!

Αυτές οι έννοιες έχουν αξία και αποκτούν ουσία και περιεχόμενο όταν έχουν αντίκρισμα! Όταν υπάρχει πλήρης και απόλυτη διαφάνεια! Να ξέρει ο λαός τα πάντα! Να γνωρίζει ο έλληνας φορολογούμενος πολίτης με κάθε λεπτομέρεια όλη την αλήθεια! Ειδικά τούτη την κρίσιμη περίοδο όπου η χώρα βυθίζεται σε μια άνευ προηγουμένου – και όχι μόνον –οικονομική κρίση καλό θα ήταν να...

ξέρουμε όλη την αλήθεια με κάθε λεπτομέρεια για όσα μας αφορούν. Αφού έτσι και αλλιώς αυτοί αποφασίζουν –για εμάς χωρίς εμάς- και μας δεσμεύουν για πολλές 10ετιες-εμάς και τα παιδιά μας - ας κρατούν τουλάχιστον τα προσχήματα της διαφάνειας… Έτσι, συμπληρώνοντας την δική σας πληρέστερη ενημέρωση σήμερα αποκαλύπτουμε ένα ακόμα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που αφορά στην διαδικασία κίνησης του μηχανισμού στήριξης της Ελλάδας.

Έτσι λοιπόν όταν ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου άναψε το «κόκκινο φως» και ο πρωθυπουργός της χώρας «όπλισε» το όπλο που μάχονταν Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο για να μπορεί να εισπράξει η Ελλάδα τα 110 δις euros από την Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα έστειλε μια επιστολή δυο σειρές στον κ. Jean Claude Juncker στις 2 Μαϊου 2010. Δυο ημέρες αργότερα δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου η σχετική ανακοίνωση με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά κείμενα( έγγραφα). Δηλαδή το 19σελιδο σχέδιο νόμου, η ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ, η δήλωση δέσμευση των αρχηγών των κρατών της ευρωζώνης, η δήλωση για την στήριξη της Ελλάδας της 11ης Απριλίου(2010), το μνημόνιο για τα έτη 2010-2014(τα μέτρα που πρότεινε δηλαδή η χώρα), και τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις οικονομικής πολιτικής(τα επί πλέον μέτρα είναι αυτά). Ως εδώ καλά. Αυτό που δεν είδαμε και ποτέ δεν μάθαμε μέχρι σήμερα – και επειδή εδώ δεν γράφεται τίποτα χωρίς στοιχεία, ντοκουμέντα και αποδείξεις- είναι η αλληλογραφία εντός της Ευρωζώνης.

Δυο ημέρες λοιπόν νωρίτερα, και πριν ενημερωθεί ο Ελληνικός λαός, και πριν το δραματικό διάγγελμα του Πρωθυπουργού-γεμάτο συμβολισμούς και μηνύματα- από το Καστελόριζο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας Mr. Jean Claude Trichet ανάβει το πράσινο φως με αυτή εδώ την επιστολή που σήμερα αποκαλύπτουμε. ΔΕΙΤΕ ΤΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ! ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ(ΚΑΠΟΤΕ) ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ…
Σε ετούτο τον τόπο πολλά συμβαίνουν… Και για να ολοκληρώσετε την εικόνα σας λίγα 24ωρα νωρίτερα η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ χτυπούσε σήμα κινδύνου με την μηνιαία στρατηγική έκθεση-αναφορά της. Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε, και να έχουμε πλήρη εικόνα των γεγονότων και των εξελίξεων που αφορούν στο μέλλον της χώρας και το μέλλον των παιδιών μας!

Από το Greek American News Agensy

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/24/2010 09:55:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ την επιστολή Jean Claude Trichet της 2ας Μαϊου 2010 για την Ελλάδα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες