ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Φυλάξτε μας μισό κιλό από τη ελευθεροτυπία σας κύριε manifesto.


Το είδαμε στο Τειρεσία και το αναδημοσιεύουμε αυτούσιο.

H δημοσιοποίηση του email δυστυχώς δίνει τη ευκαιρία σε ορισμένους να μας καταχωρούν σε λίστες αυτόματης μαζική αποστολής email .

Eίναι γεγονός ότι οι πανικόβλητοι εργολάβοι της ενημέρωσης έχουν ξαμολήσει τους υπαλλήλους τους στο διαδίκτυο να φτιάχνουν blogs και ιστοσελίδες για να παροτρύνουν τον κόσμο να επιστρέψει ξανά στα παραδοσιακά ΜΜΕ που γνωρίζουν πρωτοφανή απαξίωση.
Έτσι λοιπόν ο κ.Παντούλας μέσα απο την blog του με τίτλο "manifesto πολιτική - πολιτισμός" μας καταχώρησε στην μαζική αποστολή αλληλογραφίας για να αποστείλει προς αναδημοσίευση στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ το άρθρο του με τίτλο "Ελευθεροτυπία με κουκούλα ΔΕΝ γίνεται"

Σας παραθέτουμε λοιπόν αυτούσιο άρθρο του...


κ.Παντούλα απο το grmanifesto και απαντούμε στη συνέχεια...

Ελευθεροτυπία με κουκούλα ΔΕΝ γίνεται

Αναγνωρίζουμε ότι το διαδίκτυο προσφέρει εναλλακτική και δωρεάν ενημέρωση αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την ανωνυμία ή την ψευδωνυμία κανενός. Ό,τι ισχύει για όλα τα ΜΜΕ, νομίζουμε ότι θα πρέπει να ισχύει και για την ηλεκτρονική δημοσιογραφία. Δεν μπορεί να μένουν στο απυρόβλητο ούτε οι επιπολαιότητες ούτε οι σκοπιμότητες ούτε οι συκοφαντίες.

Όσοι τις διαπράττουν, έχουν κάθε λόγο να μοιράζουν δεκάρικους για την ελευθεροτυπία, αλλά η ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές, από όσους έχουν το θάρρος της επώνυμης γνώμης τους, οδηγεί σε ενίσχυση της θρασυδειλίας όσων κρύβονται πίσω από τον υπολογιστή τους.
Να το πούμε, για μιαν ακόμη φορά, ξεκάθαρα: ενημέρωση με κουκούλα δεν γίνεται.

Ευκαιρίας δοθείσης να πούμε επίσης ότι αρκετοί χρήστες του διαδικτύου, στο όνομα της πολύπαθης …ελευθεροτυπίας, “κατεβάζουν“ βιβλία, μουσική ταινίες ή αναπαράγουν υλικό για το οποίο δεν έχουν σχετική εξουσιοδότηση. Αυτό, κατά την γνώμη μας, συνιστά κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας κι όχι πράξη πολιτισμού.

Ορισμένοι άνθρωποι δεν είναι χομπίστες -ζουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους παράγοντας ένα έργο που, ερήμην τους, το οικειοποιούνται άλλοι. Και αυτό θα πρέπει να σταματήσει, εάν θέλουμε οι δημιουργοί να συνεχίσουν να κάνουν την δουλειά που κάνουν.
_______________________________________________

ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ

κ. manifesto

Επειδή είναι προφανές οτι κατα λάθος μας προσθέσατε στην λίστα μαζικής αποστολής μηνυμάτων αφού μας στείλατε προς αναδημοσίευση στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ άρθρο στο οποίο εμείς θα δίναμε τον τίτλο "Επιστρέψτε στη δημοσιογραφία μας κινδυνεύουν τα συμφέροντά μας"

Επειδή προφανώς ΔΕΝ παρατηρήσατε στο λογότυπό μας , οτι...

Εμείς στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ φοράμε κουκούλα...

Δημοσιεύουμε το άρθρο σας και μάλιστα με σχετικό λινκ στο επαγγελματικό ιστότοπό σας απαντώντας στο ΓΙΑΤΙ φοράμε κουκούλα.

Εσείς λοιπόν κ. Μanifesto , όπως και οι λοιποί εργολάβοι της μαζικής ενημέρωσης δεν χρειάζεται να φοράτε κουκούλα επειδή η δική σας ενημέρωση προβάλει και προάγει το έργο αυτών που υπηρετείτε.

Άραγε αυτοί είναι φίλοι και χορηγοί σας , αυτοί είναι που συντηρούν το επάγγελμα σας το οποίο στις μέρες ως γνωστό περνά κρίση απαξίωσης.

Εμείς όμως ... είμαστε οι άλλοι

Αυτοί με την κουκούλα.

Εμείς δεν είμαστε φίλοι σας ούτε θα γίνουμε ποτέ , ξέρετε γιατί ;;;

Γιατί η δική μας ενημέρωση δεν έχει χορηγούς , ούτε διαφημίσεις.

Εμείς την ενημέρωση δεν την κάνουμε επάγγελμα άραγε δεν υπάρχουν συμφέροντα σε αντίθεση με όλους εσάς.

Φοράμε κουκούλα γιατί πιστεύουμε στην "Ελευθεροτυπία" που εσείς μόνο ως λέξη εγκωμιάζεται παραποιώντας το ίδιο της το νόημα.

Φοράμε κουκούλα γιατί δεν παίζουμε με τις λέξεις "ενημέρωση", "δικαιοσύνη" , "δημοκρατία" , "πατρίδα" για να παραποιήσουμε το νόημα τους όπως επαγγελματικά κάνετε εσείς.

Δημιουργηθήκαμε απο την ίδια την ανάγκη της κοινωνίας να φωτίσουμε το σκοτάδι της δικής σας ενημέρωσης.

Εκ των πραγμάτων δεν γίνεται να είμαστε ίδιοι ούτε και φίλοι σας , οι στόχοι μας είναι τελείως διαφορετικοί και συγκρούονται με τα συμφέροντα που εσείς υπηρετείτε.

Σε αντίθεση με όλους εσάς δεν πουλάμε την ενημέρωση και ούτε κερδίζουμε απο αυτήν.

Όσο κι αν προσπαθείτε να εισβάλετε κι εσείς στο διαδίκτυο οι διαφορές μας είναι τεράστιες , ξέρετε γιατί ;;;

Δυστυχώς για εσάς στο διαδίκτυο υπάρχει αξιοκρατία

Εμάς οι αναγνώστες μας επιλέγουν, για την ενημέρωση τους , δεν είναι πελάτες μας.

Αυτό είναι άλλωστε και το νόημα της λέξης "Ελευθεροτυπία" και όχι αυτό που εσείς επικαλείστε και μονίμως παραποιείτε κάθε φορά κατά το δοκούν.

Μην παριστάνετε λοιπόν οτι δήθεν αναρωτιέστε γιατί σας έχει απαξιώσει ο κόσμος και μην συνεχίζεται να χρησιμοποιείτε τις λέξεις για να εντυπωσιάσετε παραποιώντας το νόημα μας.

Η φίμωση της "Ελευθεροτυπίας" με το πρόσχημα της κουκούλας αποτελεί συντονισμένη προσπάθεια σας βλέποντας τις πωλήσεις σας να πέφτουν καθημερινά , οι "εθνοσωτήρες" έχουν κάθε λόγο να υποστηρίξουν την προσπάθεια σας.

Μην παριστάνετε οτι δήθεν αναρωτιέστε γιατί στις μέρες η ενημέρωση φοράει κουκούλα... Έχουμε πόλεμο και το ξέρετε πολύ καλά αυτό.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/27/2010 10:52:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Φυλάξτε μας μισό κιλό από τη ελευθεροτυπία σας κύριε manifesto."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες