ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Τι γίνεται εκεί στο preveza beach; Όποιος "μπαίνει αφεντικό" την "κάνει ταράτσα" με τα λεφτά των εργαζομένων; Δείτε ένα mail αναγνώστη.


Κάποιος δικός μου εργάζεται στο Πρέβεζα μπίτς και αυτός και όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι εκει πέρα έχουν να πληρωθούν απο το Σεπτέμβριο. Ούτε το δώρο Χριστουγένων, ούτε επίδομα άδειας, ούτε αποζημίωση απόλυσης. Εντωμεταξύ το χειμώνα το Ηοτεl λειτουργούσε κανονικά με ανασφάλιστο προσωπικό λίγα άτομα.

Το ειρωνικό είναι οτι πετάνε πολλά χρήματα για βελτίωση εγκαταστάσεων αλλά το προσωπικό το έχουν αφήσει έτσι... Και την πρωτομαγιά όπως έγραφα κάναν δεξίωση σε
"προσωπικότητες" (εντός εισαγωγικών) για τη συμπλήρωση ενός έτους απο την ανάληψη της νέας διεύθυνσης.

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης (όμιλος Ζερβού) κατάφερε να φεσώσει αρκετούς εργαζόμενους και έγινε καπνός.

ΥΓ Ο όμιλος Ζερβού αγόρασε το μοτέλ απο την πρώτη ιδιοκτήτρια κυρία Καμπουράκη η οποία πήγε και αυτή να βάλει φέσι στους εργαζόμενους αλλά τη μπλόκαρε το σωματείο στα συμβόλαια

.......Ιστορίες αμαρτωλές.........!!!!
αναγνώστης.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/08/2010 09:23:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

1 σχόλια for "Τι γίνεται εκεί στο preveza beach; Όποιος "μπαίνει αφεντικό" την "κάνει ταράτσα" με τα λεφτά των εργαζομένων; Δείτε ένα mail αναγνώστη."

  1. Ανώνυμος

    ΠΡΑΓΜΑΤΙ .ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΒΕΖΑ .ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ .ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΘΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΙΚΑ ΚΛΠ.

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες