ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Tα ονόματα των δικαιούχων κοινοτικών αγροτικών ενισχύσεων.


Μέχρι το τέλος Μαΐου θα δημοσιοποιηθούν (ανάρτηση στο διαδίκτυο) οι δικαιούχοι ενιαίας ενίσχυσης του 2010 που ανέρχονται σε περίπου 700.000 αγρότες.

Ήδη, σε εφαρμογή του κοινοτικού κανονισμού, ο οποίος προβλέπει ότι μέχρι τις 30 Απριλίου κάθε χρόνου θα αναρτώνται σε ειδική ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο όλα τα ονόματα των φυσικών και νομικών προσώπων, που εισέπραξαν την περασμένη χρονιά κοινοτικές αγροτικές ενισχύσεις, ο ΟΠΕΚΕΠΕ προχώρησε και φέτος στην ανάρτηση των ονομάτων των δικαιούχων ενιαίας κοινοτικής ενίσχυσης του 2009, αλλά και όσων έλαβαν κοινοτικές αγροτικές ενισχύσεις από διάφορα ευρωπαϊκά...

προγράμματα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα ονόματα των δικαιούχων και τα εισπραχθέντα ποσά στην ειδική ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Σχετικά, η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή δήλωσε \"ότι ο κοινωνικός έλεγχος μέσω της δημοσιοποίησης συμβάλλει ώστε, όλοι οι ενδιαφερόμενοι συμπεριλαμβανομένων και των υπηρεσιών, να ανταποκρίνονται καλύτερα στις υποχρεώσεις τους.

ΕΕ: Εκκαθάριση λογαριασμών κοινοτικών ενισχύσεων 2009
Με απόφασή της, που δημοσιεύφθηκε στο φύλλο της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προχώρησε στην εκκαθάριση-οριστικοποίηση των ποσών των κοινοτικών αγροτικών ενισχύσεων που καταβλήθηκαν στους αγρότες και άλλους δικαιούχους από τους οργανισμούς πληρωμών των 27 κρατών μελών της Κοινότητας στη διάρκεια του οικονομικού έτους 2009. Για τη χώρα μας, στην οποία καταβλήθηκαν μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ (δηλωθέντα ποσά) κοινοτικές ενισχύσεις και επιδοτήσεις συνολικού ύψους 2.443.278.830,80 ευρώ, επιβλήθηκε μείωση-επιστροφή στο Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο ποσού 3.709.335,13 ευρώ.

Πηγή Ηpeiros gr


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/10/2010 08:39:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , , .

0 σχόλια for "Tα ονόματα των δικαιούχων κοινοτικών αγροτικών ενισχύσεων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες