ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Δηλώσεις του τότε Προέδρου της ΠΓΔΜ, Κίρο Γκλιγκόροφ στην “Toronto Star“ (Μάρτιος 15, 1992).Ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Κίρο Γκλιγκόροφ παραδέχεται το αυτονόητο. Οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι που ήρθαν τον 5ο και 60 αιώνα στην περιοχή, ενώ δεν έχουν Καμία σχέση με τον Αλέξανδρο τον Έλληνα και την Μακεδονία του.

“Είμαστε Μακεδόνες αλλά είμαστε Σλάβοι Μακεδόνες. Αυτοί είμαστε! Δεν έχουμε καμία σχέση με τον Αλέξανδρο τον Έλληνα και την Μακεδονία του. Οι Αρχαίοι Μακεδόνες δεν υπάρχουν πια, έχουν εξαφανιστεί από την ιστορία πολύ καιρό πριν. Οι προγόνοι μας ήρθαν εδώ τον 5ο και 6ο αιώνα μ. Χ.”

History of Macedonia


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/25/2010 08:51:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

3 σχόλια for "Δηλώσεις του τότε Προέδρου της ΠΓΔΜ, Κίρο Γκλιγκόροφ στην “Toronto Star“ (Μάρτιος 15, 1992)."

 1. Ανώνυμος

  ΚΥΡΙΕ ΓΛΙΓΚΟΡΩΦ, ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΞΗΦΑΝΙΣΘΗΣΑΝ. ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ, ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ, ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΗΡΩΑ ΤΩΝ, ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΟΡΗΤΗ ΠΙΕΣΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ.
  ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ, ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ, ΣΤΗΝ VARDARSCA, ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ, ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗΝ ΤΩΝ.

  (ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑ ΗΤΑΝ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΕΣΘΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ;;).
  ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ, ΜΑΚΕΔΩΝ!

 2. ΠΕΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΕ...
  ΠΕΣΤΑ

 3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες