ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕYΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 07-05-2010

1.Από αστυνομικούς της Υ.Α. Ηγουμενίτσας εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών υπηκόων Ιράκ. Συγκεκριμένα την 07-05-2010 και ώρα 03.30΄στην Ηγουμενίτσα συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Ιράκ, στερούμενοι ισχυρών ταξιδιωτικών εγγράφων, να μεταφέρουν από κοινού με δύο Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητα δέκα (10) λαθρομετανάστες υπηκόους Ιράκ που συνόδευαν τρία (3) ανήλικα.
Οι ανωτέρω ανέμεναν σε ερημικό σημείο σε απόσταση εννέα (9) χιλιομέτρων από το Λιμάνι με σκοπό να επιβιβασθούν στο πλοίο για Ιταλία, λίγο πριν αυτό αναχωρήσει και αφού συνεργάτης τους θα τους εφοδίαζε με...

τα απαραίτητα εισιτήρια, προς αποφυγή ενδελεχούς ελέγχου. Τελικός προορισμός τους ήταν η Γερμανία.
Όλοι οι λαθρομετανάστες κατείχαν και επέδειξαν πλαστά Ολλανδικά Διαβατήρια, στα οποία είχαν επικολληθεί φωτογραφίες τους από ομοεθνή συνεργάτη του κυκλώματος στην Αθήνα. Επίσης οι δύο οδηγοί κατείχαν και επέδειξαν πλαστές Ολλανδικές άδειες ικανότητος οδηγήσεως.
Για κάθε μεταφερόμενος θα καταβάλλονταν το χρηματικό ποσό των 2.500 ΕΥΡΩ από συγγενικό τους πρόσωπο στην χώρα τους, μετά την άφιξή τους στον τελικό προορισμό.
Οι διακινητές και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ τα οχήματα και τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν από την Υ.Α. Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.


2.Την 06-05-2010 και ώρα 07.30΄στο 12ο χλμ της Ε.Ο. Ιωαννίνων αλλοδαπός υπήκοος Σερβίας οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου εταιρείας μεταφορών αντιλήφθηκε την ύπαρξη ατόμων στον χώρο φόρτωσης του οχήματος και ειδοποίησε την Αστυνομία. Το φορτηγό οδηγήθηκε στο Α.Τ. Κατσικάς Ιωαννίνων και κατά την αποσφράγιση του φορτίου από υπάλληλο του Τελωνείου Ιωαννίνων βρέθηκαν εντός του χώρου επτά αλλοδαποί (7) υπήκοοι Αφγανιστάν, εκ των οποίων οι τέσσερις (4) στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Οι λαθρομετανάστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων από το Α.Τ. Κατσικά που διενεργεί την προανάκριση.

3.Εκατόν δώδεκα (112) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν την 06-05-2010, σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στη Χώρα τους.Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/07/2010 06:50:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , .

0 σχόλια for "ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕYΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες