ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Ιουνίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εναντίον 3.000 παιδόφιλων.


Περισσότερους από 3.000 Ελληνες χρήστες υπολογιστών, που σερφάρουν κατ’ επανάληψη και κατεβάζουν ή ανταλλάσσουν μεταξύ τους σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας, έχουν καταγράψει οι διωκτικές αρχές.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει αρχίσει ήδη να καταγράφει το κοινωνικό προφίλ, αλλά και τον αριθμό των Ελλήνων παιδόφιλων σε μια προσπάθεια να βρεθούν στοιχεία που θα επιτρέψουν στις διωκτικές αρχές να τους οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη. Ηδη έχει καταγραφεί ο αριθμός των ατόμων που επισκέπτονται νοσηρές ιστοσελίδες στο...

Διαδίκτυο και όπως αποδεικνύεται στη χώρα μας «ευημερεί» η διαστροφή.
Υστερα από μια πρώτη δειγματοληπτική έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υπολογίζεται ότι οι χρήστες 3.000 υπολογιστών μπαίνουν συστηματικά σε ιστοσελίδες με νοσηρό περιεχόμενο παιδικής πορνογραφίας και κατεβάζουν με καταιγιστικούς ρυθμούς βίντεο και φωτογραφίες με αδιανόητες σεξουαλικές κακοποιήσεις ανήλικων αγοριών και κοριτσιών, ακόμη και βρεφών.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει πλέον στη διάθεσή της υψηλή τεχνογνωσία από τις ΗΠΑ, η οποία τους επιτρέπει να συλλέγουν ασφαλείς πληροφορίες και στοιχεία που πολύ σύντομα θα τους επιτρέψουν να οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη τα ανθρωπόμορφα τέρατα. Πρόσφατα, μετά την πιστοποίηση που πήραν στις 28 Μαΐου από αντίστοιχους πράκτορες-σέρβερ του FBI, απέκτησαν πρόσβαση και δικαιώματα χρήσης στο αμερικάνικο υπερσύστημα, το οποίο τους παρέχει δυνατότητες να «αλιεύουν» τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο πληροφορίες για τους παιδόφιλους.
Μάλιστα, προκειμένου η επεξεργασία του τρομακτικού όγκου των αποκαλυπτικών στοιχείων να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιβαρυντικό στοιχείο για τους κατηγορουμένους στα δικαστήρια, η ηγεσία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απέστειλε έγγραφο στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, με κοινοποίηση προς την Αρχή Διασφάλισης του Απόρρητου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), ώστε να εξασφαλιστεί γνωμοδότηση πως δεν παραβιάζονται ατομικά δικαιώματα και προσωπικά δεδομένα από τη χρήση του αμερικάνικου υπερσυστήματος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Espresso», η κεντρική βάση του υπερσυστήματος βρίσκεται στις ΗΠΑ και σε ελάχιστες ομότιμες υπηρεσίες ξένων αστυνομιών, μεταξύ των οποίων και η ελληνική, έχουν διανεμηθεί ειδικά λογισμικά που είναι σε απευθείας σύνδεση με το κεντρικό, στο οποίο έχουν καταχωρηθεί όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν μέχρι σήμερα αναρτηθεί στο Ιντερνετ και περιέχουν αποκρουστικό περιεχόμενο παιδικής πορνογραφίας.
Οπως επισημαίνεται από τις ίδιες πηγές, κάθε βίντεο και φωτογραφία από τη στιγμή που «αγκιστρώνεται» σε κάποιο σάιτ, αποκτά ένα ειδικό πολύπλοκο αλγοριθμικό ίχνος (Hush Value), το οποίο -όπως τονίζουν οι ειδικοί- είναι ηλεκτρονικά δώδεκα φορές πιο «μοναδικό» απ' ό,τι το DNA για τους ανθρώπους.

Κάθε νέο υλικό που ανακαλύπτεται από την καθημερινή περιήγηση καταχωρείται αυτόματα στην κεντρική βάση και σε πραγματικό χρόνο (real time) οι on line συνδεδεμένες και πιστοποιημένες ανά τον κόσμο διωκτικές υπηρεσίες βλέπουν τις προσθήκες.
Ετσι, οι μυημένοι αστυνομικοί βλέπουν σε εικοσιτετράωρη βάση να στήνεται ένα τρελό διαδικτυακό πάρτι κλικαρισμάτων ανά τον κόσμο πάνω στα επίμαχα βίντεο και τις φωτογραφίες, όπως επίσης και τις ανταλλαγές σκηνών φρίκης μεταξύ των βαμπίρ της παιδεραστίας. Οι διωκτικές αρχές όμως διαθέτουν τώρα πια την τεχνική δυνατότητα -μέσω των επίσης μοναδικών διευθύνσεων που διαθέτει ως ταυτότητα κάθε υπολογιστής- να διαπιστώνουν με απόλυτη ακρίβεια σε πιο σπίτι ανά τον κόσμο γίνονται συστηματικές επισκέψεις σε τέτοιου είδους παράνομες ιστοσελίδες.

Με αυτό τον τρόπο, που μοιάζει με μια απλή μαθηματική εξίσωση με τη μέθοδο των τριών, είναι εφικτό να διαπιστωθεί πόσοι και ποιοι Ελληνες χρήστες του Διαδικτύου είναι εθισμένοι στη νοσηρή παρακολούθηση σκηνών και εικόνων κακοποίησης παιδιών, αλλά και ποιοι εκμεταλλεύονται την απίστευτη φρίκη για να πλουτίζουν και ποιοι απλώς ικανοποιούν τις διαστροφές τους.
Επίσης, οι αρχές μπορούν πλέον πολύ εύκολα να δημιουργούν τη λίστα με τα πιο δημοφιλή βίντεο και φωτογραφίες, όπως αυτή διαμορφώνεται από τους ρυθμούς της επισκεψιμότητάς τους και δυστυχώς, σύμφωνα με τη μέχρι σήμερα εμπειρία, όσο περισσότερη φρίκη «βγάζουν», τόσο περισσότερους επισκέπτες έχουν
madata.gr

Το είδαμε στο Ανατολική Αττική news

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/07/2010 09:45:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εναντίον 3.000 παιδόφιλων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες