ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Ιουνίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Νέες εντάξεις επιχειρήσεων στον Αναπτυξιακό Νόμο.


Εννέα (9) επενδυτικές προτάσεις συνολικού ύψους 4.890.850,13 € και συνολικής επιχορήγησης 2.511.850,57 €, εγκρίθηκαν κατά τη συνεδρίαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (31/5/10), με την προεδρία της Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Ηπείρου, Δήμητρας Γεωργακοπούλου-Μπάστα στα γραφεία της Περιφέρειας .

Στην 204η συνεδρίαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής, η δεύτερη που πραγματοποιήθηκε μέσα στο μήνα Μάιο, αποφασίσθηκε η ένταξη στα κίνητρα του νέου αναπτυξιακού Νόμου 3299/2004 των παρακάτω επενδύσεων:

1. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ (ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ):Ίδρυση μονάδας βιολογικής παραγωγής ακτινιδίων στη θέση «Σκαμνιές» του Δ.Δ Γραμμενίτσας του Δήμου Βλαχέρνας του Νομού Άρτας, συνολικού κόστους 138.000,00 € με ποσοστό επιχορήγησης 40%.

2. ΤΡΟΥΓΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο.Ε: Ίδρυση επιχείρησης μεταλλικών κατασκευών στην 10η επαρχιακή οδός του Δήμου Θεσπρωτικού του Νομού Πρέβεζας, συνολικού κόστους 180.110,99 € με ποσοστό επιχορήγησης 49%.
Ε.Μ.Ε: 2,5

3. Ν. ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.: Εισαγωγή νέας γραμμής παραγωγής και παραγωγή νέων προϊόντων κουλουροποιϊας στο Δροσοχώρι του Δήμου
Παμβώτιδας του Νομού Ιωαννίνων, συνολικού κόστους 158.944,14€ με
ποσοστό επιχορήγησης 48%.
Ε.Μ.Ε: 1

4. ΡΑΠΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Ίδρυση μονάδας επεξεργασίας αλουμινίου, στο Δ.Δ Καναλακίου του Δήμου Φαναρίου του Νομού Πρέβεζας, συνολικού
κόστους 199.800,00 € με ποσοστό επιχορήγησης 49%.

5. Π. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε: Ίδρυση οινοποιείου σύγχρονης τεχνολογίας στη θέση «Ραμιά» του Δήμου Άγναντων του Νομού Άρτας, συνολικού κόστους 158.799,00 € με ποσοστό επιχορήγησης 51%.

6. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΦΩΤΙΟΣ: Επέκταση υφιστάμενης μονάδας εκτροφής αγελάδων γαλακτοπαραγωγής με μετεγκατάσταση (αλλαγή τόπου εγκατάστασης) στη θέση “Πλαγιές- Στραβόλακκος” του Δ.Δ Ασβεστοχωρίου του Δήμου Μπιζανίου του Νομού Ιωαννίνων, συνολικού κόστους 197.737,00€ με ποσοστό επιχορήγησης 50%.


7. Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ- Α. ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ- ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε (ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ): Ίδρυση ξενοδοχειακής μονάδας 4* τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων 41 κλινών, στην Αγία Παρασκευή το Δήμου Πέρδικας του Νομού Θεσπρωτίας, συνολικού κόστους 1.663.000,00€ με ποσοστό 49%.
Ε.Μ.Ε: 6

8. ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΧΟΧΛΑ Α.Β.Ε.Ε: Εκσυγχρονισμός μονάδας εκτροφής πέστροφας – οξύρρυγχου και εκολλαπτήριου πέστροφας- οξύρρυγχου στη θέση «Χόχλα» του Δήμου Φαναρίου του Νομού Πρέβεζας, συνολικού κόστους 1.444.500,00 € ποσοστό επιχορήγησης 55%.
Ε.Μ.Ε.: 8

9. ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ Α.Ε: Εκσυγχρονισμός
ολοκληρωμένης μορφής ξενοδοχειακής μονάδας κλασσικού τύπου 3*
δυναμικότητας 43 δωματίων- 85 κλινών στην κοινότητα Πέρδικας του
Νομού Θεσπρωτίας, συνολικού κόστους 750.000,00 € με ποσοστό
επιχορήγησης 54%.
Ε.Μ.Ε: 0,5


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/02/2010 08:15:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , .

1 σχόλια for "Νέες εντάξεις επιχειρήσεων στον Αναπτυξιακό Νόμο."

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες