ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Ιουνίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Εκδήλωση της Ν.Α. Άρτας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος.
Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Άρτας οργάνωσε σήμερα 3 Ιουνίου και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου ΣΚΟΥΦΑΣ, εκδήλωση βράβευσης των μαθητών των σχολείων του Νομού μας, που συμμετείχαν σε διαγωνισμό, που οργανώθηκε από την Ν.Α. με θέμα το περιβάλλον.

Συγκεκριμένα τα σχολεία που συμμετείχαν ήταν :

-8ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας, φωτογραφικό υλικό με δεντροφύτευση στο περιαστικό δάσος της Άρτας.
-9ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας, κατασκευή μακέτας με θέμα ‘Το δάσος’
-Δημοτικό σχολείο Γαβριάς, φωτογραφικό υλικό με θέμα την καλλιέργε
ια τοπικής ποικιλίας ντομάτας.
-Δημοτικό σ
χολείο Καλοβάτου, κατασκευή μακέτας με θέμα ‘Το πράσινο χωριό’
-4ο Γυμνάσιο Άρτας, κατασκευή μακέτας με θέμα ‘Κόπραινα, ένα κόσμημα στον Αμβακικό’
-Γυμνάσιο Νεοχωρίου, εργασίες με θέμα το λιμάνι της Κόπραινας και το βιοκλιματικό σχολείο.

Συνολικά προσήλθαν περίπου 150 μαθητές, που συμμετείχαν στις ομάδες εργασίες, μαζί με τους υπεύθυνους δασκάλους τους και παρουσίασαν τις παραπάνω εργασίες.
Μεταξύ άλλων Νομάρχης τόνισε :

«Είμαστε ένας Νομός με δύο σημαντικά οικολογικά πάρκα, Αμβρακικού και Τζουμέρκων, αλλά και πολλές πηγές ρύπανσης που ακυρώνουν σε μεγάλο βαθμό την ομορφιά αυτή. Γι’ αυτό και η διατήρηση των οικοσυστημάτων πρέπει να είναι η καθημερινότητα μας, ώστε να είμαστε περιβαλλοντικά συνειδητοί πολίτες, γιατί το περιβάλλον είναι ένα ανεκτίμητο κεφάλαιο που πρέπει να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές καλύτερο από’ ότι το βρήκαμε».

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Νομάρχης μοίρασε βιβλία περιβαλλοντικού περιεχομένου σε όλα τα παιδιά και βράβευσε για τη συμμετοχή τους όλα τα σχολεία με περιήγηση στις λιμνοθάλασσες της Ροδιάς με παραδοσιακά πλωτά μέσα (πριάρια), πληροφόρηση για τον παραδοσιακό τρόπο αλιείας στα διβάρια, καθώς και ενημέρωση για τα άλλα αξιοθέατα της περιοχής, με όλα τα έξοδα καλυμμένα από την Ν.Α. Άρτας.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/04/2010 08:20:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Εκδήλωση της Ν.Α. Άρτας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες