ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:1 Ιουνίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Συνάντηση του Νομάρχη με εκπροσώπους του ΚΤΕΛ Πρέβεζας.


Βασίλης Ιωάννου: «Με την λήψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών, το ΚΤΕΛ μπορεί να συμβάλλει στην οικονομική διευκόλυνση κοινωνικών ομάδων που χρήζουν υποστήριξης»

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΤΕΛ πραγματοποίησε ο Νομάρχης Πρέβεζας, κ. Βασίλης Ιωάννου, τη Δευτέρα 31 Μαΐου στο γραφείο του.
Οι εκπρόσωποι του ΚΤΕΛ εξέφρασαν στο Νομάρχη τον προβληματισμό τους για την καθυστέρηση που υπάρχει στην αποπληρωμή των χρεών από τη μεταφορά των μαθητών. Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ, κ. Παναγιώτης Σαρδελής, τόνισε χαρακτηριστικά ότι...

το οφειλόμενο χρηματικό ποσό της Πολιτείας προς το ΚΤΕΛ Πρέβεζας ανέρχεται περίπου στο 1 εκ. ευρώ, αφού δεν έχει πληρωθεί η μεταφορά των μαθητών από το Σεπτέμβριο του 2009, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία της κοινοπραξίας.
Ο Νομάρχης, από την πλευρά του, ενημέρωσε τους εκπροσώπους του ΚΤΕΛ ότι σύμφωνα με έγγραφα που έχει στη διάθεσή του, αλλά και σχετική ενημέρωση από τα αρμόδια Υπουργεία, σύντομα θα εξοφληθεί ένα σημαντικό ποσό των χρεών τόσο στο ΚΤΕΛ, όσο και στα ΤΑΞΙ, ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει και νέα χρηματοδότηση προκειμένου να αποπληρωθεί το σύνολο των οφειλών.
Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο κ. Ιωάννου τόνισε για μια ακόμη φορά στους εκπροσώπους του ΚΤΕΛ την ευθύνη που φέρουν για την ασφαλή και έγκαιρη μετακίνηση των μαθητών, η οποία μέχρι τώρα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό, ενώ τους ζήτησε να συνεχιστεί η καλή συνεργασία και κατά τη νέα σχολική χρονιά.

Παράλληλα, ο Νομάρχης παρότρυνε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΤΕΛ να λάβει
πρωτοβουλίες (π.χ. έκδοση εκπτωτικών καρτών) για συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες που χρήζουν συμπαράστασης, όπως οι θεραπευόμενοι της Μονάδας Υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ Πρέβεζας, πολλοί από τους οποίους χρησιμοποιούν καθημερινά το υπεραστικό ΚΤΕΛ Πρέβεζας προκειμένου να φθάσουν στο κέντρο υποκατάστασης και να λάβουν τη θεραπεία τους.
Η αντιπροσωπεία του ΚΤΕΛ επιφυλάχθηκε να απαντήσει σύντομα στην πρόταση του Νομάρχη, ενώ ανέφερε ότι εν όψει του καλοκαιριού, το ΚΤΕΛ έχει προγραμματίσει αύξηση των δρομολογίων από και προς την Πρέβεζα, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση της τουριστικής κίνησης στην πόλη.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/01/2010 09:07:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Συνάντηση του Νομάρχη με εκπροσώπους του ΚΤΕΛ Πρέβεζας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες